De ha nem viszik el akkor kinéztem magamnak egy CB500 fejidomos változatot. azért beérem azzal is simán Cb-n tanulok és nagyon megtetszett csak kicsit alacsonynak tartom 185 cm vok
hát igazából nem nagyon félnék hogy magas és imbolyog... de valahol meg értem a véleményed hozzád képest elég rutintalan vagyok az biztos! csak meg tetszett hogy olyan jónak tűnik rajta az ülés pozíció, illetve hogy nekem egy igazi túramotor képe rí le róla... olyan minden járósnak tűnik. de ha igazad van akkor mégsem hát majd meglássunk:) Nagyon szerettem volna majd sor 2-es motort, ez tűnt a leg szimpatikusabbnak. De hiszek az okosabbaknak és köszi előre is
Kezdő motornak ne vegyél TDM-et..! nagyon nehezen fogsz rajta megtanulni jól motorozni. Magas a súlypontja, nehéz ez így együtt kifejezetten bizonytalan érzést ad..főleg ha még tapasztalatlan is a pilóta.
Én személy szerint később se vennék TDM-et, mert az egy semmire sem jó motor. Pontosabban mindenre jó, de sehol sem meggyőző. Terepen botladozik, szerpentinen tohonya és esetlen, országúton meg fúj rajta a szél (túramotoron ne fújjon!) Én személy szerint nem tudnám megbocsátani egy motornak sem, ha egy tulajdonsága sem lenne kiemelkedő.
Máskülönben jó motor, ha csak a megbízhatóságot és a relatív olcsó fenntarthatóságot nézzük. Nem fogyasztási bajnok, szóval 4,5-5 literből ha nem is lehetetlen, de nagyon nehéz vele kijönni.
sziasztok srácok jövő héten szerdán vizsgázom korlátlan"A"- ból .Nézegetem a motorokat is
ezerrel de maximum csak ősszel vagy télen lesz a nagy vásár! Sajnos pénzem még nem sok hitelt meg nem szeretnék felvenni... Nézegetek két típusú Yamaha motort egyik az XJ600 másik a TDM 850 Illetve a Honda CB500 -as marad még képben:D az XJ-ről már sok mindent megtudtam ! de a TDM-ről nem igazán ha valaki ismeri őket írna pár sort? köszi hello széles utat
A karbis kevésbé jó mint az újabb.
3
Tényleg kímélte a srác és leinformálható problémamentes járgány.
Ha nem vagyok indiszkrét mekkora a keret?
Én személy szerint később se vennék TDM-et, mert az egy semmire sem jó motor. Pontosabban mindenre jó, de sehol sem meggyőző. Terepen botladozik, szerpentinen tohonya és esetlen, országúton meg fúj rajta a szél (túramotoron ne fújjon!) Én személy szerint nem tudnám megbocsátani egy motornak sem, ha egy tulajdonsága sem lenne kiemelkedő.
Máskülönben jó motor, ha csak a megbízhatóságot és a relatív olcsó fenntarthatóságot nézzük. Nem fogyasztási bajnok, szóval 4,5-5 literből ha nem is lehetetlen, de nagyon nehéz vele kijönni.
ezerrel de maximum csak ősszel vagy télen lesz a nagy vásár! Sajnos pénzem még nem sok hitelt meg nem szeretnék felvenni... Nézegetek két típusú Yamaha motort egyik az XJ600 másik a TDM 850 Illetve a Honda CB500 -as marad még képben:D az XJ-ről már sok mindent megtudtam ! de a TDM-ről nem igazán ha valaki ismeri őket írna pár sort? köszi hello széles utat