Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyira rossz, h cserésnek érzed? Ha gyári újat szerdtnél az tuti horror, de a visszahüvejezés sem olcsó mulatság. A vatera most tele van bontott cumókkal.
Sziasztok!
Szerintetek mennyibe kerülhet egy komplett dugattyú és gyűrűcsere egy XJ 600-nál? Mármint, az említett alkatrészek mennyibe kerülhetnek?
Ne cseréld, ha jó...
Oda írja de minek cseréljem ha még jó?
Hehe, hosszból gondoltam, megmutatom egy varrónőnek, mert a combom olyan, mint egy békáé... de lehet leszarom, ha már lesz motorom, mert kurva kényelmes volt, még szerencse, hogy nem olyan, mint a tietek
A 900-ason 106 ezernél lettek kicserélve a belső láncok..
köszönöm, várom a fejleményeket!
Jövő héten próbálok gyártatni,akkor majd tudok árat, ill, hogy milyen anyagból legyen, rozsdamentes, sima cső, amit krómózni,vagy festeni kell. A gyárival egyezőt szeretnék csináltatni.
Ha jól emlékszem a gyári utasítás 60ezer környékén írja a cserét, de nem vagyok benne biztos...
Szerintem reális. Ha nem cseszel úgy ki vele mint én, akkor még sokáig jó lesz. Én 50 ezernél cseréltem kényszerűségből, szakaszosan megvolt nyúlva.
Szerelőm nekem is a feszítőné ellenőrizte vezérműláncot. 62 ezret tapossa a gép és azt mondta kb a felénél van.

Ez azt jelenti hogy még egyszer ennyit elmegy? :) 62 ezernél ez reális?
Erre Veszprém felé egész délután szakadt az eső úgyhogy senki sehá...

A combodból?Átmérő vagy hossz?
Kurvára száraz maradtam, pedig bedumáltam, hogy popsiban ázom, jó a gatya, nem kicsit...lehet combból lekapatok 5 cm-t, de nem biztos.
sziasztok!

95'-ös XJ600-ra keresek bukócsövet!

tudtok segíteni?
Ember, még a nap is sütött! Jó igaz, csak egy kicsit, de száraz volt az út itt délután a délkeleti részeken . Estefelé kezdet csak esni felénk szerényen. Addigra már rég otthon voltam.
Kaptam a pofámba vizet Szerencsére nagyon nem áztam el.......
Remélem azért kihalt a fórum mart mindenki motorozott és jól el is ázott!
Kellemes húsvéti ünnepeket.
szép jó reggelt mindenkinek,

tegnap el is hoztuk az említett példányt
a srác majd regisztrál és a továbbiakban majd ő fog faggatózni
köszönet a segítségekért
a kis gép a hazaúton szépen muzsikált, pozitív meglepetést okozott, teszi a dolgát ahogy kell, bár a szemerkélő eső és az esti 9-es hőmérséklet azért nem volt a legkellemesebb
további balesetmentes élvezetes km falást tisztelt XJ-sek
Ilyen drága benzin mellett még az asszony is folyamatosan macerálna hogy mikor megyünk gurulni teljes anyagi csőd
Szia Tom !
Voltam bent szerdán Pécsen , de autóval ! Ok majd figyelem a hozzászólásokat.
Bakker, ez mennyire primitív, de jó ötlet...ha nincs szerelőm, tuti ezt kell tenni, mondjuk lehet, akkor is!

"- Ha biztos nem akartok befürödni vele, akkor én egy órás próbautat kérnék(Kifizetném a benzint, úgy hogy akár a tulajdonos vezet), ahol mondjuk tudnék mérni egy korrekt fogyasztást, Pl 80 km. Ha jó a fogyasztás, és megy is a motor nagyon nem lehet. Ha magas a fogyasztás, akkor lehet hibás a karburátor membrán, benzincsap membrán, elállítódott karburátor. "
Tudom, dilis vagyok!
Megnézendő:
Járj a NŐD kedvébe!