Szia!Na az a kis krómozott lemez szinte mindegyikről hiányzik,egyik vagy másik oldalról.Sajnos.Az enyémen is hibádzott,kapott
4-1-be kipuffot gyorsan.Ha találok megoldást a pótlásra,közzéteszem:)
Még egy apróság 1991-es xj 900 f . Ennek a motornak gyári kipufogó rendszere van. Kb. az első lábtartó alatti rész egy krómozott burkolat, nekem a jobb oldali hiányzik.
Kérdésem honnan lehet ilyet beszerezni, nincsen e valakinek eladó, vagy nem tudtok e esetleg iparost aki legyártja.
Előre is köszi.
A következő problémával fordulok hozzátok:
Van egy 97-es XJ-600-am, amin tönkrement a feszültség szabályzó mert össze vissza ugrál a műszerfal világítás meg kivágja a távolsági fényszórót ha felkapcsolom.Kérdésem az lenne hogy hol találom a motoron ezt az alkatrészt, meg hol lehetne egy ilyet beszerezni. Gondolom a Yamahánál arany ára van, más megoldás is érdekelne.
Köszönettel: Ernő
Tegnap voltam a biztosítónál reklamálni.
Közölték, hogy nagyon sajnálják a dolgot és, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki így járt. Ja, és közben bőszen hárították a felelősséget a postára...
Anno 130/70-18-as gumit rakattam az XJ 900-ra. Szélesebb nem hiszem hogy elfér a kardánház mellett. Esetleg egy 140-est meg lehet próbálni de szerintem az a maximum.
Köszönöm az eddigi segítségedet, egy kis okosítás rám férne még a villaszárankénti betöltendő olaj mennyiségét illetően.
Ha valaki tud segítsen.
Köszönöm.
Szia!
Köszi mindenkinek!
Most hogy így mondtad a hibakódot, lehet azért csinálja, mert nincs benne a vészvillogó index reléje...
Köszi ez sokat segített!
Egy férfi a várost járja, fázik és éhezik. Azt gondolja, betér a templomba,
ott mindig akad valami ennivaló. Így is tesz és valóban van az oltáron egy
kis majszolni való- kicsit rágós de megteszi.
Éppen végez, amikor reverendában megjelenik valaki.
- Ahh plébános úr üdvözlöm! Legnagyobb hálámat fejezem ki, hogy betérhettem
az ön meleg templomába és elfogyaszthattam az itt talált finom kis tintahal
karikákat.
Na, először is tisztáznunk kell néhány dolgot - mondja a csuhás.
Sziasztok!
Ti megkaptátok a csekket a baleseti adóról?
Elmesélem, hogy hogy jártam ezzel a baromsággal.
Kaptam ma a (K&H) biztosítótól egy csekket, a fent említett témában. A "mókás" az volt benne, hogy fizetési határidőnek 02.14. volt megadva. Ma pedig ugye 27-e van.... Kafa, ugye? És itt még nincs vége! Egy ajánlott levél is jött szintén a már említett biztosítótól. Ez pedig a fizetési felszólítás volt. Jó arcok, mi?
Ti mit tennétek? Én minden esetre holnap bemegyek a "drága" biztosítóhoz és megmutatom, hogy milyen az elégedetlen ügyfél.
Én nem bántottam a méretet.Már régebben volt erről beszélgetés.Én úgy gondolom,nembiztos hogy okosabb lennék a kis japó mérnöknél,aki a futóművet tervezte.ha ezt találták ki neki,biztos oka volt.Aszondják a tapasztaltak hogy a BT45-ös Bridgestone jóféle az Xj-n
4-1-be kipuffot gyorsan.Ha találok megoldást a pótlásra,közzéteszem:)