Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nekem is így viselkedik, és még mindig nem tudom az okát.. lassan megtanulok vele élni mondjuk 1 hete elővettem már a motort, és eddig még szépen működik.. ez lehet a hideg és a 20W50es olaj miatt?

2.: Markolat cserével kapcsolatban tudtok valamilyen infóval szolgálni? mekkora kell, stb..
Ma megtankoltam a motort.8e ft És még csak sokáig sem tart
Hát idén 150km-t én is mentem már.
Holnap nem jön valaki a kiskunhalasi télűző motorostalira?
Mi elvileg Bitivel,Krissallal megyünk!2kor van tali a Bah csomóponton az OMV kúton.
Mi van itt!
Senki nem dolgozik?
Nagyon ráértek motorozgatni!

Holnap du, Citadella! Kis bandázás?
Köszönöm a választ kissb.
Én is gurulgattam.Jóféle volt
sziasztok!aksit hol érdemes rendelni?
Én se bírtam tovább, mentem egy kört a mecsekben.
Azért még vigyázni kell, az erdei szerpentineken néhol vízátfolyások vannak amik csúsznak...
XJ-vel nem találkoztam, de azért nagyon jó volt újra motorozni
Sziasztok mamár muszáj volt!
20w-50 vagy,ha hidegben is használod, akkor 10w-40

szimmering méret passz.

olaj 379 ml
Váltani nem nehéz, az üres is könnyen megvan.

Egyedül hidegen történő induláskor mintha nem húznám a kuplungot, illetve 2. sebesség vételekor van hangja a váltásnak amúgy semmi bajom vele.
Lehet a kuplung kosara is be van verödve egy kicsit, ezért a lamellák beakadnak, és annak ellenére hogy leveszed a rugóeröt a kuplung oldásakor , nem tudnak szétválni. De ez a jelenség melegen is megmarad. Ès onnan ismerszik meg hogy eleg nehéz váltani, föleg megálláskor az ürest megtalálni. Hiszen szinte allandóan nyomaték van a váltón.
Ujra meg kéne nyitni a Sárga házat:
http://index.hu/belfold/2012/0...

Állíts a kuplung durva állítón ha van neki.Lenn az alsó részen a bowden környékén.
Legalábbis sutyukin én ezzel oldottam meg az ilyet.
Sziasztok. Szeretném a tanácsotokat kérni, hogy milyen viszkozitású olajat rakjak a motoromba. (Xj600 Diversion 4BR) Valamint az első teleszkópba milyen méretű a szimering, mert megadta magát és mennyi olaj kellene bele száranként?
Válaszotokat előre is köszönöm
Ezek után nincs ötletem, legfeljebb melegítés közben egy párszor behúzod a kuplungkart. Akkor talán a lamellák nem lesznek összetapadva mire indulsz. Ha ez sem jön be motorszerelőt kérdezz.
Sziasztok, lassan itt van tavasz ha valakit érdeke van egy Michelin 130/70- es hátsó gumim ami még teljesen használható egy szezont biztos kibír l de meglehet még kettőt is. Szóljon akit érdekel!
Igen minimálisan forgott nekem is a kerék. Hát melegítettem vagy 5 percet pedig biztosan.

Olajam frissen van cserélve, ha jól tudom ebben nincs külön váltóolaj, vagy lenne?

Holtjátéknak 1-2 mm-nek kell lennie jól tudom?
A kuplung lamellák összevannak tapadva, ezért nem tud szépen oldani a kuplung csak hirtelen. Hideg a motor és az olaj, okozhatja ez is a problémát. Én melegítem a motort indulás előtt, és akkor sokszor látom, hogy forgatja a kereket a motor pedig üresben van . A hideg olaj összeragasztja a lamellákat, ahogy melegszik a gép, megszűnik ez a jelenség. Másik megoldás cserélj olajat. Esetleg a kuplung nem emel ki rendesen, be kell állítania holtjátékot, mert lehet, hogy nagy.
Köszönöm a tippet! Megnézem! Nem a sztender nálam nem maradt kint az biztos. (Egyszer maradt kint véletlen és néztem mért nem indul el... :) )
ha sokat áll, akkor mielőtt sebességbe tennéd (járó motornál) húzd be többször a kuplungot
és csak ezután tedd sebességbe

nálam ez segít
Nekem akkor csinalja ha kint hagyom a tamasztot Nem tudom neked is ez volt-e,lehet,hogy te is elfelejtetted,es mikor toltad a motort,akkor mar felhuztad
Tudja valaki az alábbi jelenség okát:

Ha indítom a gépet, és beteszem 1.-be "megugrik" a motor. Ez minden hosszabb állás után így van nálam, ma indítottam be először idén, és mikor elindultam volna elég nagyot szólt (kuplungot természetesen behúztam :) ) és le is fulladt. Indítottam újra, ismét elég nagyot szólt mikor bevette az elsőt de már nem fulladt le. 200 méter múlva mikor ismét 1-esbe tettem már nem volt semmi hangja vette simán és onnantól kezdve semmi rendelleneset nem tapasztaltam.

Mi lehet ennek az oka? Kissé idegesít.