Ne rúgjál le, nem paraszt vagyok, komolyan mondom, hogy ajánlom az ebay.at, ebay.de és a willhaben.at-t, a nyelv nem akadály, használd a chrome fordító funkcióját.
Igen, bár összesen 70.000-be került.
Ahogy én mértem, (ami nem biztos hogy pontos) a hátsó kerék szélétől 5-6 mm eltérés van. Azt el kell felezni, így marad2.5-3mm. Ha maradt benne, akkor csak ennyi. De ránézésre nem látszik, és nem is érzek rajta semmit. Ezt a paksi srácot ajánlani tudom mindenkinek. Gyárt kipuf dobokat, összekötőket, felniket javít, na és vázakat.
Hát mivel alapjáraton csóró vagyok, és beérném egy olcsóbb motorral is, ezért úgy voltam vele, felteszem, hátha elviszi valaki, és még pénzem is marad. Ha megmarad úgy is jó, mindig ilyenre fájt a fogam, és legalább most van 1. Majd eldől mi lesz vele, bár egyre kevesebb esélyét látom, hogy megváljak tőle. Már nem kell rá költsek, és közeleg a jó idő is
A gomba 6000 péz.
Mintha a te egyik dolgozatod olvasnám
Ahogy én mértem, (ami nem biztos hogy pontos) a hátsó kerék szélétől 5-6 mm eltérés van. Azt el kell felezni, így marad2.5-3mm. Ha maradt benne, akkor csak ennyi. De ránézésre nem látszik, és nem is érzek rajta semmit. Ezt a paksi srácot ajánlani tudom mindenkinek. Gyárt kipuf dobokat, összekötőket, felniket javít, na és vázakat.
A gomba 6000 péz.
Nem kell valakinek egy olajhőfokmérő? Az olajbeöntő nyílásba kell beletekerni. Moto Detail gyártmányú.
Tovább kérdezünk .
Évjárat?
Divi
Nem divi
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
- nem nőzik.
- nem piál.
- nem kártyázik.
és nem létezik!