Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

900-as Divi tulajok tapasztalataira lennék kíváncsi.

Mi az a tempó amivel 6 liter alá lehet vinni a fogyasztást?

Most 190 kilométeren bő 12 litert nyomtam le a torkán, nem túl vérmes stílusban. Ennél azért jó lenne ha kevesebbet szipákolna

Pár szakaszon mentem 150-160-nal, amúgy csak 100-130 közötti volt a tempó.. kétszer vagy háromszor pedig leforgattam kb 8ezerig a fokozatokat

Úgy gondolom, hogy ez még magától is lejjebb menne, de mégis kíváncsi vagyok hogy lehetne 5 literből eljárni vele
135 mm

Simán lejön szike nélkül. Olaj spray-vel alá fújsz és elkezded feszegetni, nekem teljes épségben lejött a gyári. 1600 Ft-ért vettem rá Pro grip-et és hibátlan!
Király volt, köszi srácok :D
Én most értem haza:)Biza jó volt ez a kis gurulás:)))))))))))
Köszönöm, ezt én is megtaláltam, csak nem voltam benne biztos, hogy az 1994 utáni verziókhoz is ez jó-e, de bízok benne, hogy igen.
Szia Biti!

Az előbb küldtem egy levelet!
Üdv.:XJ750
Jó kis nap volt ez a mai .
Szia Ernő!
Így ne hasznld, mert megöli az akksit ahogy már előttem írták!
Nekem egy Debrecen-Győr távon szétforralta a jó kis VARTA akksimat, mert túltöltött.Hasonló értékeket produkált mint a tiéd.
Ha még jó a mociban az akku akkor ne menj vele és ne is indítgasd amíg ki nem cserélted.Én bontottat vettem bele 10 000-ért ez két vagy három éve volt, de még jól működik.
Üdv.:XJ750
Utánanéztem kicsit és ezt találtam: NGK D8EA...
Az ideális töltési feszültség 14.2 V kell hogy legyen de nem alapjáraton. Egy két tized felfelé még elmegy de inkább ne. Fordulaton ne legyen 13.6-nál kevesebb, az igazi az 14,2 V körül van. A túl nagy feszkó az akksi halála lesz.
Üdv. Esetleg nem tudja valaki, hogy XJ 400 Diversion modellhez milyen gyertya kell?
Sziasztok!
Még továbbra is hátra van pár apróság amit a következő napokban fogok cserélni..
Jelenlegi állás szerint:
A beígért kép itt lenne
Hát, az FJ 1200 se jobb ilyen téren...

Jó motor ez az XJ 900, de marha unalmas.
5.be beteszem még a ház előtt, aztán megálláskor meg kiveszem
Ismeri valaki az RMS fékbetétet ? XJ 900-hoz és FJ-hez.

http://www.grando.hu/fekbetet-...
Egyébként van, aki tud gyártani neked, 15 ezerért akarták nekem megcsinálni, és állítólag az örökös lenne. Ez az xj-nek gyenge pontja, lehet, hogy soha nem megy tönkre, de lehet hogy 2 hét múlva megint. Már nem emlékszem, de ajánlottak itt egy oldalt, ahol ilyennel foglalkoznak.
Az FJ 1200 is folyamatosan kidurrantja a helyzetjelző izzót. Lehet hogy van egy kis túltöltése, de nem mérettem még ki.
Köszönöm a segítséged, szerintem is csere lesz. A Ebay-on van csak sajnos nem tudok onnan vásárolni. Gondolom a Yamahánál aranyáron adják, használtat semmiképp nem veszek.
http://search.eim.ebay.hu/?ev=...
Szia!
Az enyémnek is ugyanez volt a baja, de így ne használd, mert az akkumulátorodat is tönkre teszi. A 17 az nagyon magas, nekem is azt produkálta, hogy ingadozott a műszerfal világítás, meg a tompított.
Sajnos új állja a helyét, javítani nem lehet. Bontóban 15-ért mennek, én vettem egyet, és az is rossz volt, tehát mindenképp próbáld ki, mielőtt elhozod.
Sziasztok

Pár napja írtam a fesszabályzó problémájáról, most csináltam egy kis videót róla. Szerintetek ezek normális értékek, egy helyen 17 voltra is kiugrik, lehet hogy cserélnem kell! Az első fényszórót is kivágta már egyszer.
http://youtu.be/uUT0P6F4Ruk
A legtöbb mocin 125-ös az XJ-re hosszabb talán 135-ös.
Esetleg tudja valaki, hogy milyen méretű szelep hézagoló lapka kell Xj600n -be?
Egyébként én a markolatot az Enduro Motorosboltban vettem, elém dobtak párat, kiválasztottam melyik tetszik és megvettem(22-25mm átmérőjűek). Roncsolás mentesen szerintem nem tudod lecserélni, én szikével bevágtam és lefejtettem.
Hidegbe 10w-s olajat írnak.Simán lehet.Az enyémben télen-nyáron 10w-s van,és avval is csattan,bár nem durván ha hideg.