Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lejátszáskor kat a you tube feliratra és bejön a többi téma is
Sziasztok! Találtam pár hasznos dolgot ,remélem hasznát veszitek. Hézagoló lapka csere,első teleszkóp olajcsere ,első kerék csapágy csere,karburátor szinkron,karbitisztítás,és még pár hasznos http://youtu.be/gTsog3bUd0o
Tuggyuk mi is !
igazolom én is:

bozontos nagyon segítőkész
Látod, látod mit tesz az ember személyes varázsa!
Sziasztok!
Nagyon jó kis csapat gyült itt össze a fórumon.
Délelött voltam " bozontos yamahás kollégánál , kaptam tőle egy óra belsőt a motoromhoz,elsö személyes találkozás után ajándékba !
Mégegyszer köszi, igyekszem viszonozni.
okés. Holnap rádcsörgök napközben ha nem zavarlak, aztán beszélünk. Addig is minden jót.
Szép estét
Igen,480,németből,tehát kilóméteres az órája,van hátsó doboz,a miértet csak személyesen.
szia. Igen láttam a hírdetésed. 480ért árulod igaz? Km es az óra vagy mérföldes? Csak hátsó doboz van hozzá igaz? Amugy miért akarod eladni?
Szia!
Ez a zöld 900-as az én hirdetésem a használtautón.
Végig szervizelve volt,németországból hoztam.
Hátsó fékbetét,első gumi,gyertyák,olaj cserélve volt nálam újra.
Elvileg minden teló alján van egy terekhetős rész, ott tudsz keménységet állítani, magasabb nem biztos, h lesz.
Nem feltétlen muszáj szétkapni, elég ha csurig öntöd a hengereket olajjal, h ne korrodáljanak, azt ha lefolyik ismét.
Kérdés meddig szeretnéd tárolni .
Sziasztok! A donor mocimból a blokkot, szerintetek szedjem szét ,mert remélhetőleg jó pár évig nem lesz szükségem alkatrészre belőle?Most 2-3havonta beindítom.
Én simán vennék ettől a faszitól használt gépet
Aki azt mondja, hogy az eszedért szeret, legalább tudod, hogy hazudik
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban,hogy hogyan lehet a hátsó telót magassabra állítani?
(Ha jól tudom akkor állízhatósak.)
Előre is köszönöm!

Tegnap mentem10 Km-ert, de azért jó hideg volt!
Az ellentéteink, akik a telet várják http://youtu.be/Ct6P9Y0LNaw
OFF

EtüntÉ .

ON.

FB?
Felvágós az osztály elött .
Ma is okos voltam.Osztálytalálkozó.Du. 5kor felnézetem az égre,sehol felhő.Hurrá,megyek mocival.9-kor kinéztem a vendéglő ablakán,hózápor.Fasza.Farkasréti temetőtől Téténybe.lépésbe.Öröm volt
köszi, bár ugy látszik olcsó nem lesz, mármint a benzin miatt.
reális árnak tűnik

sok olcsó és boldog km-t vele
ok!Holnap csörgess meg 20 336-0235