Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam,
kimegyek a garázsba megnézem a Vasam!
Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre,
bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat,
kínomban zabálok még egy kis halat.
És ezt addig-addig csinálom,
míg az egészet sugárban kihányom!
Azt mondom én Neked, motoros barátom,
motorozás nélkül mit sem ér a Karácsony!
Néztem a képeidet,nekem is volt egy ilyen jawa a tulajdonomban,én nagyon szettem.Nem volt könnyű élni vele a sokk ETZ-é között,de hosszú távon jobb volt.
Minden Kedves Márka és nem Márkatárs!
Kívánok Nektek és szeretteiteknek Békés Karácsonyt és Nagyon Boldog új évet.
Kívánom ,hogy teljesüljenek a kitűzött célok, és természetesen sok sok baleset mentes km-t.
Üdv!
Ha valaki olajcserén töri a fejét, Mol Dynamic Moto 4T Street 10w40-es olaj van az apróhirdetések alatt, 1000Ft literenkénti áron, állítólag bontatlanok, minden rendben velük. A neten ez az olaj 2700-3000 Ft környékén megy.
Harmad áron megéri
Nincs üzleti érdekeltségem a dologban, nem is ismerem az eladót, csak én rendelek, gondoltam szólok.
Kellemes, Szeretetben Gazdag Karácsonyt Kívánok Nektek, és a Családaitoknak!
Ma lebontottam a karter fedelét, mert a csavar szivárog, - menete kaputt - belenéztem! Mint az új és semmi fémforgács! A váltó kerekei is gyönyörűek! (Le kellett kapni a kiput ehhez a művelethez! Az is tök jó!)
Szóval, madarat lehet velem fogatni!
Remélem nem a te géped van a képen?
Talán itt tudnak neked segíteni!
Minta utáni készítést is vállnak, tavaly beszéltem velük még a dugába dőlt hátsó kerékjárat ügyében. http://www.auto-tuning.hu/kepe...
Szinte gondoltam, hogy van némi ismereted az előéletükről.
Légyszi segíts nekem, ha tudsz!
Sajnos nem eléggé ismerem ezt a "kört" ahol be lehetne szerezni a "WC" tartályokat. Pedig nagy szükségem lenne több darabra.
Még arra ami a 650 P-n voltak.
Láttam, h ezen is olyanok voltak de ott nem tudtunk beszélni erről senkivel . Vagy legalábbis nem voltak túl segítőkészek .
Még egyszer gratulálok, sok sikert hozzá .
Hangos a váltó a mociban? Biztos, hogy nem 44000km van benne, sokkal több! Az enyimben 70000 van meg még valamennyi nem tudom, és nincs ilyen zaja a hatodiknak. Akinek hasonló problémája volt az később írta, hogy jóval 100 felett van a kilométerek száma, igaz a kilométeróra sokkal kevesebbet mutatott neki. 4000-es fordulatnál a rezgés el kell fogadni ez van, akár a zajos kuplungot.
Tudod milyen szar egész nap kerülgetni a Vasat?
El kéne tüntetni valahová
Boldog Karácsonyt:)Ja,és köszi az eddigi mindent:))))))))