Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod milyen szar egész nap kerülgetni a Vasat?
El kéne tüntetni valahová
Boldog Karácsonyt:)Ja,és köszi az eddigi mindent:))))))))
Csak hogy szokásommá váljon megkapjátok idén is:

Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam,
kimegyek a garázsba megnézem a Vasam!
Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre,
bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat,
kínomban zabálok még egy kis halat.
És ezt addig-addig csinálom,
míg az egészet sugárban kihányom!
Azt mondom én Neked, motoros barátom,
motorozás nélkül mit sem ér a Karácsony!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
Szevasztok mindenkinek békésboldog karácsonyt
és sok motorozással eltöltött UJ évet kivánok
Néztem a képeidet,nekem is volt egy ilyen jawa a tulajdonomban,én nagyon szettem.Nem volt könnyű élni vele a sokk ETZ-é között,de hosszú távon jobb volt.
Áldott Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Minden Kedves Márka és nem Márkatárs!
Kívánok Nektek és szeretteiteknek Békés Karácsonyt és Nagyon Boldog új évet.
Kívánom ,hogy teljesüljenek a kitűzött célok, és természetesen sok sok baleset mentes km-t.
Üdv!
Ha valaki olajcserén töri a fejét, Mol Dynamic Moto 4T Street 10w40-es olaj van az apróhirdetések alatt, 1000Ft literenkénti áron, állítólag bontatlanok, minden rendben velük. A neten ez az olaj 2700-3000 Ft környékén megy.
Harmad áron megéri
Nincs üzleti érdekeltségem a dologban, nem is ismerem az eladót, csak én rendelek, gondoltam szólok.
Kellemes, Szeretetben Gazdag Karácsonyt Kívánok Nektek, és a Családaitoknak!
Szevasz Patis!
Üdv itt!
Tökéletes leírása a karácsonyi tébolynak!
Köszi az infót!
Naná, hogy feketére!
A vízöblítés nem is rossz 5let!
Lesnének az ürgék, ha mondjuk egy kereszteződésben várakozva kizúdítanék kb. 2X 30l-t!
Nem én írtam,de meg kellett osszam veletek!
Ha jókat akarsz röhögni,olvasd el ezt a blogot:)))
http://tekasztorik.blog.hu/pag...
Kib@szottul jól megírtad!
Jót röhögtem
Kapitány! Még a louis-ból hoztuk, szerintem rendelhető.

Yami! Igen ez az, de már nem ilyen csúnya .

Oldklu! Előre is köszönöm .
Szia!

Átmenetileg ez is az enyém .
A sajátom köszönöm jól van tölti megérdemelt pihenését .

Rájuk én is gondoltam köszi ha nem találok gyárit akkor jön a gyártás.
Sziasztok még új vagyok köztetek,de kellemes ünnepeket kívánok minden motorostársamnak.
Pár szó a Karácsonyról! ugye nektek is ismerős?

Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső.

Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska.

Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg.

Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést.

Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik.

Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfőzzél, főzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska.

Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba.

Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelőtt, nehisztizzél, feldőltafa, kurvaélet, égazégő, mondtamkontaktos, deszépnyakkendő, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged.

Holnapanyádéknál, utálomakarácsonyt.
Jack!
Mire festenéd át?

A vízöblítést is beépíted?

Ma lebontottam a karter fedelét, mert a csavar szivárog, - menete kaputt - belenéztem! Mint az új és semmi fémforgács! A váltó kerekei is gyönyörűek! (Le kellett kapni a kiput ehhez a művelethez! Az is tök jó!)
Szóval, madarat lehet velem fogatni!
Jó Estét az Uraknak!

Bitti! Ha tudok, segítek, 2012 elején beszélek az illetékesekkel.
Biti ez az oldalsztenderes motor?mert az eleje nagyon úgy néz ki
Hali!
Azok a WC tartályok nem is olyan rosszak!
Én is elfogadnék két olyat!
Csak felszerelés előtt átfesteném őket. Tudjátok milyenre...
Ez tök jó!
Ilyen motor formát hol lehet kapni?
Remélem nem a te géped van a képen?
Talán itt tudnak neked segíteni!
Minta utáni készítést is vállnak, tavaly beszéltem velük még a dugába dőlt hátsó kerékjárat ügyében.
http://www.auto-tuning.hu/kepe...
Szia!

Szinte gondoltam, hogy van némi ismereted az előéletükről.
Légyszi segíts nekem, ha tudsz!
Sajnos nem eléggé ismerem ezt a "kört" ahol be lehetne szerezni a "WC" tartályokat. Pedig nagy szükségem lenne több darabra.
Még arra ami a 650 P-n voltak.
Láttam, h ezen is olyanok voltak de ott nem tudtunk beszélni erről senkivel . Vagy legalábbis nem voltak túl segítőkészek .
Még egyszer gratulálok, sok sikert hozzá .
Hangos a váltó a mociban? Biztos, hogy nem 44000km van benne, sokkal több! Az enyimben 70000 van meg még valamennyi nem tudom, és nincs ilyen zaja a hatodiknak. Akinek hasonló problémája volt az később írta, hogy jóval 100 felett van a kilométerek száma, igaz a kilométeróra sokkal kevesebbet mutatott neki. 4000-es fordulatnál a rezgés el kell fogadni ez van, akár a zajos kuplungot.