Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mer kihasználnátok az embert rögtön! Egyébként van bográcsom, meg állványom is. Majd felhívlak druszám, aztán megbeszéljük a tényállást. Egyébként most értem haza, leadtam a gépet a következő tulajának. Az egyik szemem sír, a másik meg nevet...
Hy All.

A hétvégi party elött van-e kedve csatlakozni valakinek ide:
Illetve aki arról jönne, szombaton mehetnénk 1ütt füredre.
Meg lettem előzve, volt egy ilyen hátsó szándékom.
Üdv mindenkinek újra itthonról! Egy hétig voltunk Észak Olaszországban tengerparton kempingezni, ajánlom mindenkinek. Az emberek kedvesek, segítőkészek, a közlekedés motorral kiváló, minden autós lehúzódik, beenged, nem húzza rád a kormányt az 1000-es szutyuki mint itthon
Az olasz motorosok őrülten mennek, jellemzőjük a Ducati, R1, v akármilyen csak 1000-es rakéta legyen, nyitott dobbal, trikó, rövidgatya, papucs/cipő és bukó kombó, inteni pedig nem intenek
A KRESZT általában nem ismeri ott senki (se autós se motoros), és mégsincs baleset: 50-es tábla, ajánlott sebesség minimum 80-90, 70-es nél 100-110, 90-esnél 130-140 (különben egyből rádelőznek), besorolás ismeretlen fogalom, városban 100-al záróvonalon előzve még a rendőrmotor rám is előzőtt Ajánlott követési táv max 3m, különben bevág eléd valaki
Ha már ott voltunk valóra váltottam a nagy célt, felmentünk a Glocknerre is, 12 órás etap volt, de megérte, menjen aki teheti, mi is visszatérünk még, az a hely mint a mesében (néhány kép az adatlapomon)
Egy csomó XJ 600, 900 és Divi 600, 900 volt fenn a hegyen, hiába jó választás ez a típus
A max fogyasztásom 2személy 3doboz+ tanktáskával 5,5 volt igaz ez pályán 160-as átlagnál, egyébként meg számomra elég hihetetlen 4,6-4,8 l/100km értékeket mértünk, lehet jobb ott a benzin?
A végeredmény 2300km lett, amit a motor kiválóan, a legkisebb hiba nélkül teljesített.
Elnézést, ha egy kicsit hosszúra sikeredett a beszámolóm
A találkozót még nem tudom, de legalább a szombati napra nagyon szeretnénk feljönni pár órát, jövő héten kiderül mi lesz.
Akkor viszont Te hozod a bográcsot.
Aki dobálja Neked a méleket. .
Öööö, milyen xj900-at? Veszel nekem egyet? Vagy a flottából lehet kölcsönözni?
Szedd össze XJ900-t, és szerintem akár vonattal is .
dobva
elkelt...........
Szia, a Centrodról szeretnék kérdezni. Dobnál egy mailt? Köszi :-)
Képek:
Sziasztok!Mielőtt felraknám hirdetésbe,gondoltam itt hirdetem meg először:
Hein Gericke gyakorlatilag uj 2 részes bőrruha eladó.Protektor szinte mindenhol:))Miután szeretem szivatni magam,hittem a német eladónak,és megvettem.Hát nem jó rám.Ma jött meg
52-es méret,kék-piros-fekete.
Fotót ahogy tudok,rakok fel.
Irányár:40e ft.
Épp most boltoltam meg egy kollégámmal. Kb hétvégéig lesz még nálam, addig nézegethetem De hogy utána mi lesz, azt nemtudom... lehet, hogy átmenetileg semmi. Az elvonási tünetek 1-2 hónap múlva szoktak csak jelentkezni nálam :-) Akkor meg már úgyis ősz lesz, szal nemtom. Ha veszek valamit az egy nagyobb túraendúró, vagy csak egy kis olcsó bokorugró lesz 125ccm-400ccm, ami melóbajárásra is alkalmas.
A találkozóra érvényes esetleg kocsival menni? :-)
okés. Szép napot.
Helló
Ma délelőtt hivlak,majd meg látjuk mibe állapodunk meg.
Gépsas mögvan még?
Jössz-e füredre?
Nem baj, kardán ezen is van, ez a lényeg :-)
De bejött. Imádom. Csakhogy az istennek nem akar a termetem magasabb lenni, ezzel a 170 cm-el pedig állandóan elborulok állóhelyben, mert nem tudom letenni szinte sehogy a lábam.

Igy meg kinlódás motorozni, az embernek állandóan az jár a fejében, hogy mikor kell megint úgy megállni forgalmi okokból, hogy pont nem fog leérni a lábam, mondjuk gödör miatt és megint elborulok.

Ennyi. Nincs mit szégyeljek rajta, a magasságomról nem tehetek.
A BMW nem jött be?
Sziasztok.

Vettem egy 900-as diversiont és ma kicsit körülnéztem benne, ellenőrzés céljából.
Majd írj, ha megvan pontosan, hogy mi a hiba. Kíváncsi vagyok
Szia
Nekem van, dobozzal együtt ha gondolod. Givi. 70/457-0148. Hívj és megbeszéljük.
szép napot
Hát ez a méret se előre, se hátra nem jó. Első keréken a per értéke 80, hátra meg 130 vagy 140-es gumi való. Arra vigyázz, hogy a két kerék átmérője különbözik.
Szevasztok
Nincs valakinek elfekvőbe xj 600 s hez csomagtartója, megállapodnánk valami árban, kicsit húzós az új ára választ előre is köszönöm.