Mer kihasználnátok az embert rögtön! Egyébként van bográcsom, meg állványom is. Majd felhívlak druszám, aztán megbeszéljük a tényállást. Egyébként most értem haza, leadtam a gépet a következő tulajának. Az egyik szemem sír, a másik meg nevet...
Üdv mindenkinek újra itthonról! Egy hétig voltunk Észak Olaszországban tengerparton kempingezni, ajánlom mindenkinek. Az emberek kedvesek, segítőkészek, a közlekedés motorral kiváló, minden autós lehúzódik, beenged, nem húzza rád a kormányt az 1000-es szutyuki mint itthon
Az olasz motorosok őrülten mennek, jellemzőjük a Ducati, R1, v akármilyen csak 1000-es rakéta legyen, nyitott dobbal, trikó, rövidgatya, papucs/cipő és bukó kombó, inteni pedig nem intenek
A KRESZT általában nem ismeri ott senki (se autós se motoros), és mégsincs baleset: 50-es tábla, ajánlott sebesség minimum 80-90, 70-es nél 100-110, 90-esnél 130-140 (különben egyből rádelőznek), besorolás ismeretlen fogalom, városban 100-al záróvonalon előzve még a rendőrmotor rám is előzőtt Ajánlott követési táv max 3m, különben bevág eléd valaki
Ha már ott voltunk valóra váltottam a nagy célt, felmentünk a Glocknerre is, 12 órás etap volt, de megérte, menjen aki teheti, mi is visszatérünk még, az a hely mint a mesében (néhány kép az adatlapomon)
Egy csomó XJ 600, 900 és Divi 600, 900 volt fenn a hegyen, hiába jó választás ez a típus
A max fogyasztásom 2személy 3doboz+ tanktáskával 5,5 volt igaz ez pályán 160-as átlagnál, egyébként meg számomra elég hihetetlen 4,6-4,8 l/100km értékeket mértünk, lehet jobb ott a benzin?
A végeredmény 2300km lett, amit a motor kiválóan, a legkisebb hiba nélkül teljesített.
Elnézést, ha egy kicsit hosszúra sikeredett a beszámolóm
A találkozót még nem tudom, de legalább a szombati napra nagyon szeretnénk feljönni pár órát, jövő héten kiderül mi lesz.
Sziasztok!Mielőtt felraknám hirdetésbe,gondoltam itt hirdetem meg először:
Hein Gericke gyakorlatilag uj 2 részes bőrruha eladó.Protektor szinte mindenhol:))Miután szeretem szivatni magam,hittem a német eladónak,és megvettem.Hát nem jó rám.Ma jött meg
52-es méret,kék-piros-fekete.
Fotót ahogy tudok,rakok fel.
Irányár:40e ft.
Épp most boltoltam meg egy kollégámmal. Kb hétvégéig lesz még nálam, addig nézegethetem De hogy utána mi lesz, azt nemtudom... lehet, hogy átmenetileg semmi. Az elvonási tünetek 1-2 hónap múlva szoktak csak jelentkezni nálam :-) Akkor meg már úgyis ősz lesz, szal nemtom. Ha veszek valamit az egy nagyobb túraendúró, vagy csak egy kis olcsó bokorugró lesz 125ccm-400ccm, ami melóbajárásra is alkalmas.
A találkozóra érvényes esetleg kocsival menni? :-)
De bejött. Imádom. Csakhogy az istennek nem akar a termetem magasabb lenni, ezzel a 170 cm-el pedig állandóan elborulok állóhelyben, mert nem tudom letenni szinte sehogy a lábam.
Igy meg kinlódás motorozni, az embernek állandóan az jár a fejében, hogy mikor kell megint úgy megállni forgalmi okokból, hogy pont nem fog leérni a lábam, mondjuk gödör miatt és megint elborulok.
Ennyi. Nincs mit szégyeljek rajta, a magasságomról nem tehetek.
Hát ez a méret se előre, se hátra nem jó. Első keréken a per értéke 80, hátra meg 130 vagy 140-es gumi való. Arra vigyázz, hogy a két kerék átmérője különbözik.
A hétvégi party elött van-e kedve csatlakozni valakinek ide:
Illetve aki arról jönne, szombaton mehetnénk 1ütt füredre.
Az olasz motorosok őrülten mennek, jellemzőjük a Ducati, R1, v akármilyen csak 1000-es rakéta legyen, nyitott dobbal, trikó, rövidgatya, papucs/cipő és bukó kombó, inteni pedig nem intenek
A KRESZT általában nem ismeri ott senki (se autós se motoros), és mégsincs baleset: 50-es tábla, ajánlott sebesség minimum 80-90, 70-es nél 100-110, 90-esnél 130-140 (különben egyből rádelőznek), besorolás ismeretlen fogalom, városban 100-al záróvonalon előzve még a rendőrmotor rám is előzőtt Ajánlott követési táv max 3m, különben bevág eléd valaki
Ha már ott voltunk valóra váltottam a nagy célt, felmentünk a Glocknerre is, 12 órás etap volt, de megérte, menjen aki teheti, mi is visszatérünk még, az a hely mint a mesében (néhány kép az adatlapomon)
Egy csomó XJ 600, 900 és Divi 600, 900 volt fenn a hegyen, hiába jó választás ez a típus
A max fogyasztásom 2személy 3doboz+ tanktáskával 5,5 volt igaz ez pályán 160-as átlagnál, egyébként meg számomra elég hihetetlen 4,6-4,8 l/100km értékeket mértünk, lehet jobb ott a benzin?
A végeredmény 2300km lett, amit a motor kiválóan, a legkisebb hiba nélkül teljesített.
Elnézést, ha egy kicsit hosszúra sikeredett a beszámolóm
A találkozót még nem tudom, de legalább a szombati napra nagyon szeretnénk feljönni pár órát, jövő héten kiderül mi lesz.
Hein Gericke gyakorlatilag uj 2 részes bőrruha eladó.Protektor szinte mindenhol:))Miután szeretem szivatni magam,hittem a német eladónak,és megvettem.Hát nem jó rám.Ma jött meg
52-es méret,kék-piros-fekete.
Fotót ahogy tudok,rakok fel.
Irányár:40e ft.
A találkozóra érvényes esetleg kocsival menni? :-)
Ma délelőtt hivlak,majd meg látjuk mibe állapodunk meg.
Jössz-e füredre?
Igy meg kinlódás motorozni, az embernek állandóan az jár a fejében, hogy mikor kell megint úgy megállni forgalmi okokból, hogy pont nem fog leérni a lábam, mondjuk gödör miatt és megint elborulok.
Ennyi. Nincs mit szégyeljek rajta, a magasságomról nem tehetek.
Vettem egy 900-as diversiont és ma kicsit körülnéztem benne, ellenőrzés céljából.
Nekem van, dobozzal együtt ha gondolod. Givi. 70/457-0148. Hívj és megbeszéljük.
szép napot
Nincs valakinek elfekvőbe xj 600 s hez csomagtartója, megállapodnánk valami árban, kicsit húzós az új ára választ előre is köszönöm.