Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nagyon jól néz ki!
Látom új dobokat kapott a sárkány. A régi jobbos dobod érdekelne, ha nem horpadt és netán eladnád!
A mai nap képekben:
Az a gáz hogy az XJ6-nak semmi köze nincs az XJ sorozathoz, csak a nevében XJ...kár érte.
Megérkeztek az új Yamaha logos, XJ6 feliratos tankpadok:
http://www.agomotors.hu/websho...
Sziasztok!
Ez az osztrák turné minket is érintene.
Idén kétszer voltunk, mindkét alkalommal eléggé sietősre sikeredett.
A maraton érthető volt.
Részt vettünk a repeta túra első napján is ami elég szörnyű volt, mivel egész nap esett az eső és nem annyira tudtuk tartani a tempót a GS-ekkel, mi szinte csúcson motoroztunk az öreg vasakkal.
Ezért döntöttünk úgy egy páran külön jövünk haza Hallstadt-ból.
Nem volt megtervezett útvonalunk, lényegében a naviból ki lettek véve a fizetős és autóutak, ezért olyan helyekre jutottunk el amit nem is gondoltunk volna.
Na ezt a napot nem fogom elfelejteni egy darabig, marha jó volt.
A következő maratont hallomásból úgy szeretnék tervezni, hogy a Horvát tengerpart lenne a végcél. Még nem tudni mi lesz belőle.
Szia Mafeco! Ausztriában rengeteg szállás van úton út félen , én gasthausokban szoktam megszállni. Ezekben a kétágyas szobák fürdőszobával WC.-vel, bőséges reggelivel 50 Euró körül, félpanzióval, 60 euró körül vannak két fő részére. Kaját annyit adnak, hogy mi az ebédet megtudtuk spórolni, mert azért a vendéglői árak elég húzosak nekünk. Lefoglalni előre nem is szoktam szállást, mivel 4-5 fő könnyen talál magának alvó helyet, viszont nagyobb csoport esetén szerintem nem árt.
Végül egy kép az idei szállásunkról, ilyen még ebben a kis faluban volt még 5-6, csak vendég alig mivel nyáron holtszezon van Kaprun környékén.
Aludni is lehet valahol a balkánon, ha van hozzá merszed De Szeged (ha itt alszol esetleg) Thessaloniki "csak" 850 km :-)
"A hegyi utak felmorzsolják a maradék energiáinkat is, ekkor már több mint 20 órája vagyunk úton. "
Minek nézel te engem Berbernek vagy Biti-nek!
Valami hasonló nyargalt csináltunk az olaszokhoz kocsival, de mondhatom kidöglöttem. Öreg ember nem rakéta, hát még a neje!
Na erről a szigetről beszéltem.

http://www.motorostura.hu/buil...

A leírásuk alapján 12-14 óra alatt elérhető
Valahogy én is így gondolom!
Késő tavasszal mikor még van a csúcsok környékén egy kis hó, de az utak már jól és biztonságosan járhatók.
Öt fiatalember halát megvető teljesítménye ad nekem erőt és kitartást a Pufin lekvár mellet a Balkán meghódítására.
http://www.mzclubhungary.com/i...
Hallottam ennél hajmeresztőbb vállalkozásról is, Szocsi meghódítása MZ-vel.
Nem tudom ki, hogy van vele, én mindenképp Horvát tpartra mennék. Bár ha belefér egy sógorosdi is akkor faxa lenne.
A motorostura.hu-n vannak a leírásokban mindig szállásajánlatok is. Illetve vannak ezek a student hostelek, germánul nemtom hogy van , de hozok majd Neked katalógust róla. Hétvégén megkeresem. Ott is lehet occón megszállni. Sőt ha jól emléxem Mariazell környékén még úszómedence is volt az alagsorban
A motorozz.hu is küld egy e-mailt, ha privát üzeneted jött. Lehet, hogy ez a funkció neked nincs beállítva.
gazasz , ha ennyire benne vagy ebben a sógorosaiban a szállásokról is tudnál mondani valamit?
Néhány linket is feltehetnél ahol érdemes szállást foglalni.
Az a baj, hogy a motorozz.hu nem jelzi ha üzenet jött én pedig csak akkor szoktam nézni az üzeneteket. hiába, iwiw ártalom. De válaszoltam :D
Mi nem felejtünk... Több mint egy hónapja írtam PÜ-t a motorozzon,de azóta se válaszoltál
Hejhó. Azért rólunk se feledkezzetek meg. :D
Sziasztok ! Én már voltam többször Ausztriában motoros túrán, de az 5 nap szerintem kell hozzá, mivel 1 nap oda 1 nap vissza. A hegyekben meg napi max. 300 km tehető meg úgy, hogy az emberfia körül is néz. Stájerország is nagyon szép, de igazi hegyek Salzburg tartományban és Tirolban vannak, valamint még Innsbruck környéke de arra még nem jártam.Ja és a költségek. Mi ketten a párommal 400 euróból lazán megvoltunk 5 nap.
Gstibb említette a Glossglocknert, kötelező minden motorosnak megtenni az utat a csúcsig, hatalmas élmény, és kitűnő az aszfalt minősége .
Szállással együtt max 70-80e Ft.-ból szoktak kijönni a haverjaim ha 3-4 napra mennek arra. De akkor egész nap mennek.
gstibb-el beszélgetve mér megfogalmazódott ez a gondolat!
Szerintem összejöhet egy jó kis gurulás belőle!
A nagyfalútól kicsit messze van ezért egy napos túrákkal nem is kísérleteztem ezen a környéken, de legendás utakról már olvastam!
3-4 nap szerintem jó lehet.
Lupussal beszéltük, hogy Ausztria felé is kéne menni valamikor. Ha nem is egy egész hetes gurulás lenne, de egy hosszabb hétvégét mindenképp megejthetnénk. Én amúgy is szinte csak arra motorozok, úgyhogy előtte bejárnám az útvonalat nagyjából. Első nap valahol a itt a környéken kéne megállni:

Reichenau

A többi nap pedig bejárhatnánk az Alpokat.

Nem tudom ki mennyire ismeri Ausztriát, de híres a jó utakról én azért is megyek szinte csak arra.
Kedvcsinálóként küldök 1-2 képet, amit idén csináltam.
Höjj Biti 4 Kiment a zzagyamból, holnap tényleg megdumáljuk.
Az elcsúszás következményeit már felszámoltam, ez a fázis már a következő szezonra szól.
Láttam egy XJ 900-as hirdetést tisztára Petya gépe volt, csak nem meg válik az öreg vastól?
Ui.
Magdikával mi újság?
Kösz szépen !
Elvagyogatunk.
Három hétig ablakot festettem. Nemsokára végzek a szobával! Közben Petyával voltunk Máré-váránál kicsit gurulni hétvégén, kb 3 hete, de az éjszakát már otthon töltöttük. Látom TE még nem fejezted be a motorod felújítását.
Kedves Jenő!

Tudom kicsit megkésve, de boldog szülinapot!
Rég hallottunk rollod!
Milyen a sanyarú nyugdíjas élet?