Eseteleg Észak-Görögország? Kavala frankó hely, mellete Thassos szigete is gyönyörű :-) "Csak" 1100km :-) Ha lenne legalább 2-3 motor, akkor mi elindulnánk :-)
Bocsi! Az ép eszemen valami hableány tényleg elpihent Arra gondoltam, hogy talán valami ismerősnek, vagy szomszédnak van...
Amúgy merre kéne menni? Apropó, a Hableánynak beigértem agy Horvát partitúrát, egy Plitvicével. Lehet Földközi kerülés lesz belőle?
Amúgy ha hegyek, én a KrisztiánFZ6 kollégát erőltetném vezetőnek! Csodálatos helyeket ismer! Ja és végre, 3 év után sikeresen lepacsiztunk!
Ja a Fazert is tanulgatom már rendesen. 7000 km- el a hátunk mögött és 4 fokos időkkkel spékelve talán már kezdem ismergetni. (csak ne enne annyit!) Hálás kis gép!
A hosszú hétvége OK, de valami egy hetes kalandozásra gondoltam!
A Balkán valamiért be ette magát az agyam helyére!
Talán azért mer elég sok túra beszámolót olvastam ebben a témában.
Ely-ely Berber mester az ítélő képességedet megzavarhatta valami!
Csak nem egy hableány felbukkanása?
Gondolod, ha nincs a ládafiában profi krova készlet majd légkulcs az lesz?
Tavaly valamikor ilyenkor kezdtünk el Erdélyen morfondírozni, ideje lenne gondolkozni a 2011-es évről is!
Megköszönném ha megnéznéd! Hozzám már eljut ha jó mert van ismerős aki szállít hozzánk és ő elhozza!Ki is fizeti én meg vele rendezem! Csak nem akarok "bevásárolni"!Megbeszélem hogy tegye el és kérek 1 hét türelmi időt!Ha az kevés jelezd és ledumálom a dolgokat!
Köszönöm!
Szia!
Ezt mondtam, van Neki egy 600-asé is, a 900 jó.
Anniyt tok segíteni, hogy elviszem hozzá ami nekem van 650-é és összenézzük.
Az viszont tuti jó a 750-re.
Csak ez nekem idő.
sziasztok!
Kérdésem lenne Yamaha xj 750 re jó é a 900 as karburátor sor?
Vecsésen a bontóban van de tutira kell mennem mert nem veszi vissza ha nem stimmel
Kicsit megakadt a projekt, megfelelő szerszámok hiányában!
Nincs olyan hosszú krova száram, hogy beérjen a telóba, a külső csavarhoz sem jó a szabvány imbuszkulcs készlet. Nem estem pánikba Mama Maci végül is csavarbótos!
Az általad említett szerszám szerepel a javítási kézi könyvben is, csak a csavarfej méret nincs feltüntetve, de szerintem 19-es lesz.
Sikerült végül kioperálni belőle a szárat is?
Mi mikor raktuk össze, az általam említett szerszámot bennefelejtettük, kicsit macerás volt betekerni a kupakot.
De összehoztuk, így keletkezett kb fél centi külömbség.
Gondolkodtunk egy darabig mire rájöttünk mi is a baj.
Aha, én hoztam a csajszinak még nincs jogsija. Kicsit furcsa volt, de hamar megbarátkoztunk egymással. Gondolom nézhetik az autósok,hogy mit keres erre ilyenkor egy pozsonyi motoros Pénteken íratjuk át. Az az érdekes,hogy vinni kell a motort a rendőrségre átíráskor és ellenőrzik a vázszámot és adják a komáromi rendszámot,nem elég a papír. Igen, ápolni kell a jó szomszédi viszonyt!
Sziasztok, sikerült ma elhagynom az egyik kormányvégsúlyom a Pilisben, ha valaki megtalálja szóljon Van valakinek esetleg 1 darab maradék, vagy honnan lehetne esetleg egy ugyanilyet szerezni? Legfeljebb veszek bele egy új párat, de jobb lenne a gyári. Persze értelme nem sok van, hiszen ezzel is rázza a kormányt
Ez eredeti egyébként szerintetek? Köszi!
Elkezdtem az első teló felújítását!
Kivettem az első futóművet, kicsavartam a záró kupakot, a szemem is megmaradt!
Őt centis rugó előfeszítő volt benne, fogalmam sincs, hogy tudták a rugót így összenyomni!
Az olajat is kiöntöttem szép grafitos zsír színe volt.
Amúgy merre kéne menni? Apropó, a Hableánynak beigértem agy Horvát partitúrát, egy Plitvicével. Lehet Földközi kerülés lesz belőle?
Amúgy ha hegyek, én a KrisztiánFZ6 kollégát erőltetném vezetőnek! Csodálatos helyeket ismer! Ja és végre, 3 év után sikeresen lepacsiztunk!
Ja a Fazert is tanulgatom már rendesen. 7000 km- el a hátunk mögött és 4 fokos időkkkel spékelve talán már kezdem ismergetni. (csak ne enne annyit!) Hálás kis gép!
A Balkán valamiért be ette magát az agyam helyére!
Talán azért mer elég sok túra beszámolót olvastam ebben a témában.
Csak nem egy hableány felbukkanása?
Gondolod, ha nincs a ládafiában profi krova készlet majd légkulcs az lesz?
Tavaly valamikor ilyenkor kezdtünk el Erdélyen morfondírozni, ideje lenne gondolkozni a 2011-es évről is!
A héten megoldom.
Köszönöm!
Ilyet találtam a Suzukira, vagy nekem.
20 pénz.
Ezt mondtam, van Neki egy 600-asé is, a 900 jó.
Anniyt tok segíteni, hogy elviszem hozzá ami nekem van 650-é és összenézzük.
Az viszont tuti jó a 750-re.
Csak ez nekem idő.
Kérdésem lenne Yamaha xj 750 re jó é a 900 as karburátor sor?
Vecsésen a bontóban van de tutira kell mennem mert nem veszi vissza ha nem stimmel
Levegős nyomatékkulcs, ütőfejes! Az kiviszi!
Nincs olyan hosszú krova száram, hogy beérjen a telóba, a külső csavarhoz sem jó a szabvány imbuszkulcs készlet. Nem estem pánikba Mama Maci végül is csavarbótos!
Az általad említett szerszám szerepel a javítási kézi könyvben is, csak a csavarfej méret nincs feltüntetve, de szerintem 19-es lesz.
Mi mikor raktuk össze, az általam említett szerszámot bennefelejtettük, kicsit macerás volt betekerni a kupakot.
De összehoztuk, így keletkezett kb fél centi külömbség.
Gondolkodtunk egy darabig mire rájöttünk mi is a baj.
Rozsdamentes ajó ütköző, tuti darab és dekoratív!
Ez eredeti egyébként szerintetek? Köszi!
Kivettem az első futóművet, kicsavartam a záró kupakot, a szemem is megmaradt!
Őt centis rugó előfeszítő volt benne, fogalmam sincs, hogy tudták a rugót így összenyomni!
Az olajat is kiöntöttem szép grafitos zsír színe volt.
Te hoztad vagy a barátnőd? Nem volt furcsa a stílus váltás?
Örülök, hogy valaki ilyen fontosnak tartja a jó szomszédi viszony ápolását.