Mindenkinek aki megy Erdélybe.Széles kátyú mentes utat,gumifákat, remélem nem lesz rá szükség, olcsó benzint. Vigyázzatok magatokra,de rátok is vigyázzanak!
Az FZS 1000-nek konkrétan 6 liter/100km-es fogyasztást sikerült mérnem. 50% város, 10 % 200 felett, kint 12-14 túratempó összeállítással. 15 liter 250 km. Nem vagyok nagyon feldobva. Annak az 5-5,5-nek örülnék igazán. Hát meglássuk. Sok jót a maradóknak. Nekünk olcsóbb benzint!
Sziasztok!
A hét végén már nem nagyon leszek gépközelbe, így most kívánok nektek a túrához sok szerencsét, és baleset mentes kilómétereket. Én is mentem volna, de sok minden közbeszólt. Széles utat!
Szia Berber! A Petyát vasárnap délig csak telefonon tudod elérni mert motoros találkozón van. Beszéltem Vele, vasárnap 17-18 órakor vár mindenkit Magyarcsanádon.
Őszintén? Előtte kint volétunk Polgárdiban a Hookerrel, azt feleztünk egy sört... Majd egy óra múlva rájött, hogy haza kell ugrania. Ez az állat meg mindíg szívóskodik. Hát most megkapta. Bár tagadja! YZFR 750R Mondjuk 240-ig néztem az órát... aztán már nézni se mertem...
Szia,Berber!
Nem sajnáltad 240km/ó-val meg zavarni?
Az én mocim nálam még nem ment 240km/ó-val. Az elözö tulaj mondta,hogy neki sikerült 250-el is menni vele.:-)))
Te mocorogtál (persze nem 90-el) Polgárdi környékén tegnap délután ~ este? Vagy ennyire elszaporodtak az FJ-k?
VAgy 3x találkoztam FJ-vel. Nincs kizárva, hogy részben ugyan azzal.
Kezdeget jónak tűnni a fogyasztás is tán... Párszor megkergettem, 240 körül, azt mintha virgoncodna. Szerintem SOHA nem mentek vele ennyivel! Jó kormos lehet a kályhacső!
Kezdek megbékélni a cserével. Mondjuk ilyesztően durván megy.
http://totalbike.hu/magazin/2009/09/17/a_motoros_koran
_hal_es_meg_is_suketul/
Nem tudom, volt-e már téma, csak 1 évet olvastam vissza
http://auto.indavideo.hu/video...
Váltottam Lej-t, 70-Ft = 1-Lej.
Remélem,a benzin olcsóbb lesz.
Holtankolunk elöször Erdélyben?
Csatlakoznék az elöttem szólókhoz.
Széles utat gumifákat, jó időt kívánok minden kedves résztvevőnek.
Nagyon jó utat kívánok mindenkinek !
A hét végén már nem nagyon leszek gépközelbe, így most kívánok nektek a túrához sok szerencsét, és baleset mentes kilómétereket. Én is mentem volna, de sok minden közbeszólt. Széles utat!
Nem sajnáltad 240km/ó-val meg zavarni?
Az én mocim nálam még nem ment 240km/ó-val. Az elözö tulaj mondta,hogy neki sikerült 250-el is menni vele.:-)))
VAgy 3x találkoztam FJ-vel. Nincs kizárva, hogy részben ugyan azzal.
Kezdek megbékélni a cserével. Mondjuk ilyesztően durván megy.