Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló !
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xj_600_diverson-38604
37
A rozsda ütni fog, és nagyon lesz kellemetlen, de Te tudod.
Küszöböt már volt szerencsém festeni. Nem lett rossz, de annyira nem lett jó, hogy a tapasztalataimat az ajtómra is átvigyem. Az már meglátszott volna. Így meg szinte semmi nyoma az esetnek.
Gondoltam rá hogy lefényeztetem az ajtó azon részét, de 10 éves az autó, az is meglátszott volna. Ha esetleg úgy alakul hogy felütné a fejét a rozsda (remélem nem), akkor viszont azon nyomban megy a fényezőhöz, de egyelőre nem lett volna túl gazdaságos.
Inkább egy kis festéket tettél volna ! Azt rá az ütközőt....
Ne szójjábe! Majd a garázsban forgatom mi?
Nem is volt ennyi eső mentes nap az idén!
Vasárnap mi is gurulunk kb.500-at, kis Mátrai katasztrófa túrán.
Pontosabban szólva több mint 3000.. És a frizura tart! Holnap benéz 250 km. Gondolom így pereg az óra rendre...
Na jó napot, otthon nincs netem, csak hétvégén lesz. Adri gépéről nyomom. A viharocska széttépte Palotán is a UPC rendszert vasárnap éjjel. Ha valami fontos van híjjatok fel.
én október óta mentem kb ezret
Ez nem semmi az idén,hogy tudtál 3000-et menni, nekem csak 1000 jött össze.
Majd Erdély megnyomja kicsit a kilómétert!
Tényleg, ezt is meg szerettem volna tőled kérdezni, amikor jártam nálad, csak kiment a fejemből. Éppen olaj csere előtt állok. 2 motor is lenne amin el lehetne végezni a műveletet ... természetesen nem ingyen.

OFF
A karosszériás műhelyt megtaláltam, pontosan ott volt ahol mondtad.
2E pénzért helyre rakták az autót, igaz a festék megrepedt, de raktam rá egy új gumiütközőt, így nem feltűnő a "baleset". Így utólag is, köszönöm a tippet.
Ugy néz ki, több mint 3000 km után, hogy a kuplungzaj megszüntethető. Csak mondom
Sziasztok,annak lenne egy ajánlatom aki XJ-re,Divi vagy N-es re szeretne nyitott vagy más kipufogót felrakni,mivel nekem megmaradt a mocimról a nyitott rendszer ennek az Y és a dob közötti csö 2 DB ELADÓ !
Szia ! Nekünk nem gond.
Köszönöm a szíveslátást!
Kell valami előleget fizetni?
A héten lefoglalom a szállásokat az Erdély túrára!
Nem baj ha valaki később szól hogy jön mert egyáltalán nem biztos hogy amikor szól akkor már nincs hely!
Szerintem nem lesz sokkal nagyobb forgalom mint hétvégén,romániába nincs hétvégén kamion stop!
Szivesen látlak titeket!
Szia!

Nekem nem gond, de úgy emlékszem valami oka volt, hogy ezt a napot választottuk.
Azt hiszem a nagy forgalmat akartuk elkerülni, de akkor még 20 motorról volt szó.
Ha nem vagyok túl pofátlan valterjani helyét kibérelném!
Sziasztok
Az Erdély túrával kapcsolatba:
Gond lenne e ha egy nappal később indulnánk? Tehát juli 12. én hétfőn és vasárnap délután jönnének hozzám akik szeretnének nálam aludni!
és egyik hivatalos yamaha honlapon sincs belöle sárga
a másik kettö még elmegy a divi meg a divi f es de ez csunya mondjuk nekem azok is tul szögletesek
No! Máris egy új XJ eladó. Kerestem a kipuffantóját, alig találtam meg. Szerintem nem szép így.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Nekem az ásványitól egyszerűen szar volt az egész, nehezen indult és még hangosabb is volt. Aztán tettem bele 15W-50-et, amitől jóval jobb lett, most 10w-50 van benne, de ezt meg mintha a váltó nem annyira szeretné, kicsit fémesebb hangot ad kapcsoláskor, viszont amikor hideg a motor akkor ezzel jobban indul, és hidegen jobb az egész. Lehet legközelebb is ilyet rakok bele. Ja és az összes olaj MOTUL volt.
Érdekes, hogy nekem most full szintetikus van benne, de tényleg egyáltalán nem eszi.