Misii!
Elvileg találtam, szintén B.W. 5790.-
Holnap megnézem villamos boltban. Szinte biztos lesz, megvan a számod, ha ott vagyok hívlak.
Elvileg így néz ki:
Sziasztok
Érdeklődnék hogy tudnátok e abban segiteni hogy a 98 as kiadású
xj 600 nak az alvázszáma az alutábláján kívül hol van még?
van egy 94 es kiadású ilyen mocim neki a váz nyakba van beleütve!
de a másikon sehol sem találom, csak az alutábla van meg.
Mail címem bikfic@freestart.hu ide ha tudnátok írni!
előrre is köszönöm a segitségeteket.
OK. Akkor írom ide, végül is nem államtitok. Szóval: 6x10 mm-es szénkefe kellene, a helyi szaki szerint 13 mm hosszú. A vezeték a 10 mm-es oldallapra van forrasztva. Ha tudsz segíteni, azonnal küldöm vagy utalom az árát és a postaköltséget.
Szép napot mindenkinek!
Biti !
A fülem még megvan. Fáj, de lassan, nagyon lassan javul. Tegnap már motorozható állapotban voltam, meg is sasoltam Lupus koma XJR-jét.
Az XJ generátor faszán működik.
Szia Shcayo!
Lehet már lecsúsztam 1-2 dologról.
Szintén a 4 karbi gumi érdekelne a méreteivel, meg a givi doboz + adapter.
Esetleg a felsorolásban nem szerepelt, de fejidomra valósi hosszú plexid nincs véletlenül?
Emilemre várnék választ.
Köszi: Biti
Én is az XJ 400-as Diversiont ajánlom neked. Én 174 cm vagyok és olyan kényelmesen le tudom tenni a lábam, hogy van benne még jócskán térd rogyasztás is. Ezért azt gondolom, hogy a 169 cm-ednek teljesen jó lenne a típus. Te is ilyen pipecül feszíthetnél a gépen:
Én beneveznék a kuplung karra, ha jobban néz ki mint az enyém, aminek a végéről valaki leugrasztotta a "gombot".
Kérlek küldj egy fotót és árat ide: csallola@freestart.hu
Elvileg találtam, szintén B.W. 5790.-
Holnap megnézem villamos boltban. Szinte biztos lesz, megvan a számod, ha ott vagyok hívlak.
Elvileg így néz ki: