Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Remélem a motor is jól fogja viselni magát! Még egyszer: Ha valaki ismeri az előéletét kérem írjon! Sziasztok! Erik
Sziasztok! Először is MINDENKINEK BOLDOG ÚJÉVET kívánok! December harmincadikán vittem haza az új XJ600 as mocimat, sajnos a rossz idő miatt csak utánfutón! Eddig minden rendben van vele, persze csak nagyon rövid próba utat tudtam tenni vele! Ha valaki bármit tud a moci előéletéről, az írja meg légyszi! Hévízgyörkről származik, szép állapotban van! Széles utat, és olcsó benzint 2010 re! Erik
Van fény az alagút végén Az új év kezdődjön az új paripa hangjával!Ezt kívánom és csatlakozva a felsorolásodhoz minden márkától független jó embernek BOLDOG ÚJ ÉVET!
imi - üzenete:
*Nyakunkon az újév,elmult a karácsony,motoros csizmádat hagyd békén barátom! Míg újévi malaccal tömöd ki hasad,meleg garázsban rohad meg a vasad! Várd ki az ídöt én csak azt ajánlom,motorozhatsz nyáron végig az országon.Tavasszal felkötjük a motoros kendöt így kívánok BOLDOG ÚJ ESZTENDÖT !
Ahoj evri badri,mindenkinek kívánok boldog újévet,jövőre találkozunk ugyan itt,és remélem legalább ugyan ennyien,ma éjjel lehet, sőt engedélyezett a fekve hányás! Az XJ -sek istenei vigyázzanak rátok! B U É K !
Érdekes ez a doboz téma! Arra számítana az ember, hogy nagy sebességnél szól bele a stabilitásba. A tapasztalatom, hogy 120-160 km/o közötti tartományban teljesen stabilan viselkedik a gép. Persze ki az aki ekkora tempónál elengedi a kormányt?
Sajnos nem tudom milyen olaját töltöttek a telóba, nem is kérdeztem. Szerintem az előírt 10w-t. Egyenes úton puhán csillapít, nem rázza ki a lelket az emberből. De volt szerencsém néhány kátyún is kipróbálni és nem üt fel.
Állítólag a teleszkóp olaj is öregszik 2-3 évente cserélni kell, mint a fékolajat.
Cseréltem kormánycsapágyat (kúpgörgős), kerékcsapágyat régebben, jobb lett az úttartás, de a kormányremegés megmaradt. Már a teleszkóp csúszó perselyeit készültem cserélni!
Környékemen lakik néhány öreg szaki már nyugdíjasok. Drapálnak. Szabó II-nek megfeleltek talán jók lesznek nekem is gondoltam magamban.
Ezzel itt nem sokra mész! Max. hogy nem a mienk csörög a leghangosabban!
Vegyél Yamahát!
BUÉK minden kedves fajtársnak, és szimpatizánsnak!