Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Sakikám!
Ezzel itt nem sokra mész! Max. hogy nem a mienk csörög a leghangosabban!
Vegyél Yamahát!

BUÉK minden kedves fajtársnak, és szimpatizánsnak!
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Remélem a motor is jól fogja viselni magát! Még egyszer: Ha valaki ismeri az előéletét kérem írjon! Sziasztok! Erik
Üdv köztünk és BUÉK! Mindenkinek.
Üdv az XJ-sek közt h.erik ! Tényleg nagyon szép darab !
Szevasz h.erik üdv a csapatban, tényleg szép a gép,kívánok sok-sok örömöt hozzá
Boldog uj évet mindenkinek
Sziasztok! Először is MINDENKINEK BOLDOG ÚJÉVET kívánok! December harmincadikán vittem haza az új XJ600 as mocimat, sajnos a rossz idő miatt csak utánfutón! Eddig minden rendben van vele, persze csak nagyon rövid próba utat tudtam tenni vele! Ha valaki bármit tud a moci előéletéről, az írja meg légyszi! Hévízgyörkről származik, szép állapotban van! Széles utat, és olcsó benzint 2010 re! Erik
Mindenkinek Békés Boldog Új Esztendőt kívánok!
S mielőbb tudjunk összehozni egy hasonlóan jó bulit, mint amilyen a kecskeméti volt!
Üdv.:XJ750
Sziasztok! BUÉK!

http://oriasmail.citromail.hu/...

Olcsó benzint, szebb jövőt!
Van fény az alagút végén Az új év kezdődjön az új paripa hangjával!Ezt kívánom és csatlakozva a felsorolásodhoz minden márkától független jó embernek BOLDOG ÚJ ÉVET!
               imi -         üzenete:
*Nyakunkon az újév,elmult a karácsony,motoros csizmádat hagyd békén barátom! Míg újévi malaccal tömöd ki hasad,meleg garázsban rohad meg a vasad! Várd ki az ídöt én csak azt ajánlom,motorozhatsz nyáron végig az országon.Tavasszal felkötjük a motoros kendöt így kívánok BOLDOG ÚJ ESZTENDÖT !
B.U.É.K. Mindenkinek!
Ahoj evri badri,mindenkinek kívánok boldog újévet,jövőre találkozunk ugyan itt,és remélem legalább ugyan ennyien,ma éjjel lehet, sőt engedélyezett a fekve hányás! Az XJ -sek istenei vigyázzanak rátok! B U É K !
Mindenkinek nagyon boldog újévet kívánok!
Megjött az FJ karbisor, 25e Ft.-ot kért érte a csóka. Szombaton összerakom.

Addig átrágom magam az erdélyi szállásinfókon is.

Ezúton kívánok Boldog, Sikeres Új Évet minden kedves XJ, XJR, Deauville, FZS, és FJ-tulajdonosnak !

Sültmalac forevör !
Ma be fogsz rúgni mint a szamár,
holnap olyan leszel, mint a lajhár.
Sarokba csak azért fogsz állni,
Hogy kapaszkodva tudjál hányni.

Bár az évnek még nincsen vége,
lehet hogy négykézláb érek a végére!
Ezért, amíg stabilan állok,
Boldog új évet kívánok!
Érdekes ez a doboz téma! Arra számítana az ember, hogy nagy sebességnél szól bele a stabilitásba. A tapasztalatom, hogy 120-160 km/o közötti tartományban teljesen stabilan viselkedik a gép. Persze ki az aki ekkora tempónál elengedi a kormányt?

BUÉK
Van a gépen túradoboz?
próbáld anélkül a riszálást.
Nekem doboz nélkül egyenes mint a nyíl, dobozzál pici szitálás.

Mindenkinek száráz utat az újávre.

BUÉK
Sajnos nem tudom milyen olaját töltöttek a telóba, nem is kérdeztem. Szerintem az előírt 10w-t. Egyenes úton puhán csillapít, nem rázza ki a lelket az emberből. De volt szerencsém néhány kátyún is kipróbálni és nem üt fel.
Állítólag a teleszkóp olaj is öregszik 2-3 évente cserélni kell, mint a fékolajat.
Cseréltem kormánycsapágyat (kúpgörgős), kerékcsapágyat régebben, jobb lett az úttartás, de a kormányremegés megmaradt. Már a teleszkóp csúszó perselyeit készültem cserélni!
Környékemen lakik néhány öreg szaki már nyugdíjasok. Drapálnak. Szabó II-nek megfeleltek talán jók lesznek nekem is gondoltam magamban.
Minden Kedves Motorosnak Nagyon Boldog Új Évet Kívánok
Berber!
igazad volt ugy a 330 oldal körül..csak légkulcccsal tudtam a telot szétszedni..
ma kapott új teloszimmeringeket a gép..
Boldog balesetmentes, benzinben gazdag motoros új esztendőt kívánok mindenkinek !
Részemről rendben a dolog Berber,én azt csinálom amit mondasz,csak azt mond meg nekem hogy ki az a JOE.........
Matracot,sátrat,plédet,párnát,ágyneműt biztosítok! de a kismacim nem adom
Tehát a mi házunkba 9-10 fő.(rajtunk kívül) Ha többen jönnének ott van a szomszéd ház valamint sátor.