Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úrak és hölgyek, mindenkinek békés boldog KARÁCSONYT kívánok,és jó pihenést mindenkinek! A kis lupus
Azért erdély az erdély ahol a medvék még stoppolnak is,csak nehogy hozzánk akarjon majd felszállni!
Most hoztam el a szerelőtől a gépet, jól esett egy kicsit gurulni!
Sajnos a masinát nem tudtam úgy kipróbálni, ahogy szerettem volna, de kis fordulaton nyomatékosabbnak érzem.
Szaki megnyugtatott, hogy az Erdélyi túrán nem lesz vele gond.
Én is Kellemes ünnepeket kívánok minden kedves XJ, Deauville, és XJR tulajnak !
Ilyen, és ehez hasonló jól fésült fickókkal is lehet találkozni a Transzfogarasi úton.
Ott vagyunk már?
Kellemes ünnepeket és jó tervezgetést kívánok a lelkes XJ Csapatnak!
Jövőre Mindenkinek úgy alakuljon a sorsa, ahogy szeretné!
A kérdés jogos! Természetesen van még talonban kb. 20 másik hely, ami fenn is van a térképen, pl. Gyergyón, Sepsiszentgyörgyön, Csíkszeredán... stb. Csak Ők nagyon célszerűek lettek volna. Még egyezkedem. Elvégre 25 ember 3-4 napra az nem semmi!
Az kritikus tömeg! Nincs is itt semmi baj, csak az nem jár egyedül!
Upsz,akkor Berber ha jó értem ez a szállás hely kilőve,akkor most keresel másikat,vagy egyáltalán van alternatíva?
Ott vagyunk már?!
ost írt a 3-napos szálláshelyadó!

idézem:
Elnézést kérek hogy ilyen késöre jelentkezem!

Megkérném ha lehetséges vissza jelezni a motoros túra pontos idöpontját.
A Kis Panzió elöreláthatólag a nyári idöszakra, csak julius 15-töl - 31-ig van lefoglalva a saját számunkra.
A megszállás + reggeli 24 személy részére megoldható ( házban, a szüleimnél, csürben vagy sátorban ki hogy óhajtja).
A szállás+ reggeli együtt 12 Eur. ( hogyha megfelel)
Az édesanyámmal megbeszéltem és csak kimondottan házi termékekböl frissen készült reggelit kapnának : kávé tea és házi szilva, vagy vegyes házi pálinka.

Bármilyen más info szük. szivesen állok rendelkezésére

Üdvözlöm
Linnenbrügger, Melinda

Pont ebben az időszakban szerettünk volna menni! (Főleg a Transzfogarasi miatt, mer akkor van nyitva)
Ott vagyunk már?
Én is és az öcskös is vakon megyünk utánad.
Szia Berber!
Király vagy!
Javaslom, tűzzünk ki egy határidőt!
A jelentkezést csak akkor fogadjuk el, ha a szállás foglalója megérkezik egy számlára.
O.k Berber koma, precíz és meggyőző a munkád én azt teszem amit mondasz,és hűen követlek!
Egyrészt aggaszt, hogy esetleg sokan kapják magukat és lefoglalják az amúgy is szűkös szállás lehetőségeket, ez igaz. Mondjuk a 2. és többnapos szállásunk le van zsírozva, az első nap rizikós. A létszámmal ugyan úgy vagyok mint Te. Ezért IS raktam fel.
Továbbá szerintem érdemes lesz előleget gyüjteni, mert ha megrendelem, kifizettetik velem a teljes foglalást akkor ott helyben, vagy mehetek keresgélni újabb alvóhelyet...

A térképen ha az ágyakra böksz, akkor kis ablak nyílik amiben link van a szállásokra, elérhetőséggel mindennel egyben. A többi infó is hasonló. Ezt mindenkinek mondom, aki esetleg nem fedezte fel.
Szia Berber!

Látom téged sem hagy nyugodni Erdély!
Szerinted mikor kéne a szálással komolyabban foglalkozni, itt van 2010 a nyakunkon?
A szálás lefixálása előtt kéne még egy létszám ellenőrzést tartani!

Több fórumot is olvasgatok, sokan terveznek hasonló túrát.
Lehet, hogy csak motor motorosokkal találkozunk?
Nagyon komoly vagy!
Transz(XJ)szilvánia guriga

Egyenlőre titkos, zártkörű, nem látható, de tudjatok róla!
Köszi Berber, van 1 karbisora, az egyik membrán lyukas, de azt mondja jól működött és meg tudja ragasztani. Tárgyalok vele.
A gyújtás kapcsoló elé, ha minden igaz szép vastag, piros vezeték.
Üdv. Megvan a 12 V -os aljzat + tartókonzol. Hova célszerű csatlakoztatni a kábeleket?
hmmmm... akkor lehet hogy egy másik gép volt! kicsit olyan mint a ducati monster:P azért (is) tetszett!
Helló ZIzi,ha tetszik a gépem köszönöm, evvel az én májamat simogatod,de kizárt hogy így ebben a formában láttad mert ez amikor megvettem ízig-vérig XJ-N-es totál gyári gép volt,a mostani formáját jó magam alkottam ilyenné,úgy hogy valószínüleg nem ezt láttad!