Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van ahonnan le szeretted volna szedi ?
Ezt hogy érted hogy maradt?
Hű de csecse lett.
Festék végül marad?
És a felnik.
Volt és lett,téli esti nézegető!
Na nézd csak most is itt van !

A ívelt aljú az FJ síber.
Na ez kellene nekem.
Berber !
Este 11 körül tolok képet róla, de TUTI hogy mindegyik ugyanolyan csak az átmérőjük lehet más ! De lehet hogy még az sem mert anno amikor összehasonítottam az XJ 900 membránjával, nem láttam semmi különbséget csak a síber tolattyú átmérőjét. Asszem az enyém 31 mm...
No mindegy, nem találtam a karbiszinkronos írásokat.

Karbiszinkron házilag.

Aztán nemcsak olcsó, de lehet pontosabb is mint az órás!
Nem szaroztam, megkérdeztem! Ha páran összeállunk, már kifizetődő lehet a szerszám!
Vilman! Nyomnyá má képet róluk! Szépet! Rákérdezek! Megha haspnlít a zenyémre is akkor lenne benne okosságis. Aztán megkaszálnálak vele benneteket!
Ez egy sokkal reálisabb drab! (Persze még mindíg drága. ) Komolyan mondom szinte érdemes lenne gyártatni....
Hát igen. Borsod (Emőd) és Pécs közt van egy kis táv, de majd összehozzuk. Nekem is lesz egy kis plusz kilóméterem, ha el tudok menni.
Köszi Mafeco.
Felhívom a bontósokat nézzenek utána a dolognak.
Láttam a listában az enyémet is, annak darabja 30e Ft.- Na most az szorozva 4-el... Még mindig sok.
Szépnek szép, csak működne már...
Kicsit még messze van a túra időpontja, de ha lehet, én is megyek!
A találkozási pontra nem fogok odaérni időben, de a fürdőhelyen beérnélek benneteket.

Más!
Mostanában ismerkedem a Suzuki GSX 750F-el (Most vette a barátom) és alkatrés árak böngészése közben találtam egy érdekességet a porlasztó membránnal kapcsolatban.
Lehet csak külön membránt venni, ha valóban leszedhető a YAMAHA membránja talán egy próbát megér.

http://www.biker-world.hu/egyt...
Egyre jobban sajnálom, hogy nem léptem meg ezt a gépet.... nagyon jól néz ki!
Húúú nem tudom miért hittem, hogy Pécsi vagy!
2010 májusa még messze van. De azért mennék én is.
Szia!
Lehet, hogy érdekelne a dolog tsak + kellene próbálnom viszont mostanában nem járok felétek.
Te szoktál járni pest fele?
Vagy valamikor valahogy összehozzuk.
Üdv.: Biti.
Sziasztok!
Ha addigra összepakolom valamelyiket jönnék én is.
Üdv.
Szerintem gyere majd oda egyenesben Bapity-el... pl. Nem kell ebből eröltetett menetet csinálni....
laza 600km -rel hosszabb leszek /Pécs -Székesfehérvár táv/
Jó volt eddig is.Ott a helyünk nekünk is, persze ha engeditek
A matek és a fizika nem véletlenül külön dolog.Az sem véletlen, hogy nincs Nóbel-díj matekból.