Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahham
én elégségesnek érzem az egy tárcsát..... gs megvan még? rendben van már a blokkja?
Még nincs mit átalakítani, csak nézelődök.
Amúgy jobb fékhatás, rövidebb fékút, meg egyéb ilyen unalomig hangoztatott dolgok miatt.
miért akarod átalakitani?
Sejtettem
szerintem át:
első kerék+villacsere
Halihó.

Egyelőre tájkozódásképp volna 1 kérdésem.
A szimpla tárcsafékes 600-ast át lehet-e alakítani dupla tárcsássá?
jobban nézegetem: asszem nem lesz jo. a Te idomod a 2 darabbol összerakott ha jol látom. és máshogy van a plexi felfogatása is...
talán a közelibb képeken jobban látszik majd
köszi, igen azt már láttam hogy elég rövid, éppen ezért tetszik..
az én gépemen egy utángyártott teljesen sima plexi van. pont a fejemre tolja a levegőt.. akkor inkább a mellkasomra jöjjön a levegő..
a sajátomat nem akarom megfaragni, ha eladásra kerül lehet hogy hátrány lenne..ezért lenne jo a Tiéd, ha meg tudunk egyezni

és mit dolgozol a fényező műhelyben?
Üdvözöllek az XJ-sek csapatában! Szeptemberben volt egy kecskeméti találkozó, nagyon nehezen jött össze, de hála a szervezők áldásos tevékenységének mégis csak sikerült.
Visszalapozol szeptemberig Yamaha XJ kavalkádot láthatsz.

A találkozó miatt jutott eszembe megkérdezni, hogy érdekel e valakit jövő nyáron Erdélyi túra. 3-4 barátommal nagyon szeretnénk szétnézni a szomszédban szervezett keretek között.
Utána érdeklődtem két csapat is szervez motoros túrákat 4-5 naposak 30-60 ezer Ft. félpanziós ellátással.
Akit érdekel, vagy van, tapasztalata jelentkezzen!
hát ennél közelebbi képem nincs :S délután csinálok egyet! ha lemented a képet akkor rá tudsz közelíteni. viszont annyi hogy amint látod a képen, nem nyúl túl a műszerfalon csak egy-két centit, szóval sok szélvédelmet nem nyújt!
mindjárt keresek is róla értelmes képet amin látszik közelről!
ha gondolod akkor elboltolhatjuk a plexit. most is ittvan bent a szobámban, porosodik a műszerfallal meg a motor elejével a szekrényen:D
hobbiként szoktam festeni, egy fényező műhelyben dolgozok, aztán itt ismerkedtem meg az airbrush "tollal".
tavaszra kap a motor is valami egyedi festést
esetleg érdekelne az alacsony plexi, ha nálad csak a helyet foglalja

festegetsz? láttam a bukokat is. fényező vagy? v csak hobbi?

én ngayon uj vagyok itt szept óta van xj-m.. de asszem csináltak talit már a régi fórumosok.. biztos lesz majd a következő szezonba is
köszi szépen:) megvan az a plexi, a gyári magas, füstszínű is megvan. azt a plexit egy kymco robogó plexiből csináltam. de jól sikerült:) nemsokára kész egy alsó idom a gépre! egész télen építek meg festek, tavaszra olyan xj-t akarok amit megnéznek a fagyizónál...XD:D szoktatok csinálni találkozókat?
a régebbi képeken lévö kicsi/alacsony plexid megvan? vagy az eredeti?
ÜDv itt!
néztem a képeidet.. tetszik a street es átirat az xj-n..
grat hozzá
sziasztok!
sose gondoltam volna hogy létezik Yamaha XJ 600 fórum...:D mától benézek! van valaki Bács-Kiskun megyéből?
Köszönjük FAndrea, ez a hozzá szólás tényleg szőkére sikerült de tényleg ne kapkodd el a vásárlást most télen lehet majd igazán ocsóé venni járgányt
Szia Art!
Emlékszem a beszélgetésünkre, persze.
Feltűnt, hogy nem láttam a gépet, azt hittem mázlista módon eladtad!
Most hívtak ma, jönnek majd megnézni a kis "harcimacim". Csajszi, most rutinozik még csak. Szóval drukkoljatok!
Olajról beszéltek? Mi itt a kérdés? Most tanultam, olyat kell venni, ami a gépkönyvében elő van írva. Vita nincs.
Ilyen egyszerű a tétel. Vagy nem?
Isten ments, hogy vitát generáljak, csak érdekelt más véleménye.
Régi vita. Szerintem is jó bele bármi. Én full szintet használok, mert 3000/literért beleteszem, azt gurulok vele 10 ekm-et. 10w50-et használok, mert a 10w hamar ken, ott az olaj hidegen. 50-et meg azért, mert néha felvonuláskor 40 C-os napokon eléri az olaj a 95 C-t is! Meg hát mé ne....
Hát tudod... fogtam volna egy 0,7-es lemezt, egy körzőt, meg egy rezgőfűrészt, és rászántam volna 1/2 órát. Ez így nagyon, nagyon... megszívható. O.K. hogy a bordát beletenni nyűgös, de már 1 fog is többet ér egy pontozásnál.
Igazából sehonnan. Lehet nem a legdrasztikusabb megoldást választottam, de rásóztam 3-at pontozóval a tengely végére,(120 fokonként) és így nem tud majd letekeredni.
Helló bapity,
Nekem '88-as kiadású XJ900 31A-m van, de nem hinném hogy nagyon más olaj kéne bele. Én Castrol Actevo 10W40-et használok.
üdv. Ti XJ900S-be milyen motorolajat használtok? Kérdésem természetesen elsősorban azonos típusú tulajoknak szól, de bárki másnak is aki ért ehhez a típushoz.