Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már eladtad?
Pont egy éve küzdöttem egy efféle eseten. Maradt egy fejidomom. Érdekes, most érdeklődnek rá.
Főleg, ha van mit megnyitni....
Szia !
Nyissad meg a képet, vannak rajta árak
Szia valószínűleg a motor tulajdonosa volt az. Engem is érdekelnének. ilyenek hogy első fejidom lámpával, műszerfal, és az elől lévő tartók esetleg. Ezen kívül, az első villa ára érdekelne még. Köszi
éjszaka alszom
Na ennyire azért nem szabadulok gyorsan...
Gyere csak .Ma otthon leszek azt tudom. Ma egy kicsit már poros, mert a melóhelyemnél felújítás van
Wow. TE KI VAGY? Nem szúrtad el a fórumot?

Ez igen szép darab. Ha kiszabadulok lehet elugrok nyálat csorgatni rá.
Szia Imiyama!

Ez a Te géped volt? Mi történt? Remélem Te nem sérültél!

Csak óvatosan fiúk-lányok!
Hali !
Itt vagyok, ha jól gondolom, a Diversion alkatrészek árai érdekelnek. Valakivel egyeztettem már árakat a hétvégén telefonon.
Üdv az XJ Brigádnak!
Ma eljutottam odáig, hogy fotózzam az új szerzeményt, amelyből teszek fel ízelítőt.Ha valakivel találkozunk akkor teljesen ne legyek ismeretlen
ha esetleg ott tartasz tudok küldeni pár gyári új csavart a fejidomhoz
Szia! A doboztartót nem adod el róla külön? Engem az érdekelne...
üdv, Boky
Igen énis gondoltam rá.
EGyútal ha sugo motoros néni olvassa ezt, írhatna egy árat az első fejidomra lámpára műszerfalra.
Köszi
Sugo - Motors-os néninek épp egy ilyenhez vannak bontani való cuccai. Talán még a tank is ugyanez a szín.
Itt vagyok. Holnap délelőtt fel foglak hívni. Érdekelne amúgy a motor, csak kiváncsi vagyok, hogy mennyi kár van benne.
Látom Te is Tokaj Hegyaljai vagy. Én Tállyán voltam sokat és Abaujkérből származom. Válaszoltam néhánnyal lejjebb.
Itt vagy még?
helyileg kerepesen van, de hívj föl a linken található számon!
asszem semmi baja a futőműnek. annyit biztosan tudok, hogy a váz ép.
Engem érdekelne ez a motor, de az lenne a kérdésem, hogy a futómű sérült? és hogy helyileg hol van?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy van egy eldó XJ 600-asom. Papírok rendben, forgalomba helyezve.
Íme a link:
http://www.hasznaltauto.hu/2427167_yamaha_xj_1994

Öcsémnek a régi volt. '98-as. Nem lehet egy lapon említeni az XJ-vel. Negyvenvalahányezer volt benne elvileg, de a szívócsonkok gumijai már a végét járták. Nem repedt át, de 50e körül cserés lett volna. Gyűjtőcsövet kellett már újrafesteni, mer randa volt meg szelephézagot kellett állítani. Oszt ennyi.

Ennél viszont nem jáccik az olcsó Hejdenáú gumi. Z6-tal viszont a lábtartó fogy :D
uccsó szériás fazer600. legjobb sport-túra gép