Ha én valaki vagyok..... Nekem van folyamatban a bukó belsejének cseréje (átkárpitozása).Ha készen lesz, akkor referálok, hogy ajánlom-e a kárpitost erre a munkára.Az is lehet, hogy Ő nem vállal többet.Az enyémet is csak azért vállalta be (úgy vettem le a szavaiból) mert a munkatársam édesanyja.Yami szaktársat kérdezd még meg talán.
Most egy kicsit háttérbe vonulok (szabi )
Vigyázzatok magatokra!Mindenkiből csak egy van!
Ilyen munkahely kell nekem is legközelebb...... Kutyám igaz van, de a szomszéd van olyan szives és megeteti ha esetleg nem lennék otthol.
Vettem anno egy eső ruhát, külön kabát és külön nadrág derékon össze cipzározható. De esőben már nem ezt veszem fel hanem inkább a cordurát. Melegebb is elég jól állja a vizet, bár szakadó esőt még nem kaptam el vele, ami meg teljesen a cordura mellett szól az a protektor.
Így lehet megszabadulok az eső rucitól, ne álljon a szekrényben.
Megjött a Schubert kupak. Hiányzik az egyik "csavar" ami a plexit tartja, azt rendeltem a palotai úton levő motoros boltból (1500-1800 HUF). Plexi cserén is el kell gondolkodnom és sajna a napszemcsi is karcos. Még nekiesek abaktisztítóval, meglátjuk mit kezd vele.
Valaki írt korábban arról hogy újra lehet szivacsozni a kupakot. Na, ezt is szeretném megcsinálni és akkor igen klafa lesz a bukó. Most egy kicsit kemény a tömése, mert már azért egy pöttyet elöregedett.
Szervezzünk, Horvátos, asszonyos, sátrasos túrát? (Alpok érintéssel?) Félek kipálik a fenekük, meg 50-enként nem tankolni ánánk mög. Aztán meg asátor hideg/kemény/stb. Hol van már a mai NŐKböl az a régi férfias keménység?
Na-Na! Nem beszól! Ma teszteltem az esőruhát és *-os 5-re értékelem.Az kőolaj pedig tökéletes a Vasmadárban Én már csak egy őszi cserében gondolkodom, bár attól függ, hogy megyünk-e még idén hosszabb menetet.Nagyon csábít Horvátország, vagy az Alpokba vissza de nappal.
Elvonásim nekem is van, pedig kutyám is nejem is, gyerek is van, és mindennap megyek, ha nem esik. A minap mégis mentem egy 3-ad rendű Jenő hurkot. Kicsit forraltam az olajat (90C). Nemsoká cserézem, és még nem feketedik. Legközelebb eleve fekete ásványit teszek bele.
Ha se kutyám, se macskám nem lenne és a motorozás lenne a munkám, akkor biztos én is igy tennék.Nekik ez olyan, mint egy szakmai továbbképzés + még referencia meló is. Jól teszik szerintem.
Biztos ebből él Irigylem, hogy ennyi ideje van rá és, hogy az a munkája, amit szeret. Neki szerintem munkahelyi kötelessége ezeken résztvenni és a tapasztalatokat gyűjteni. Én szurkolok neki(k), mert a tapasztalatait , megszerzett tudását normális célokra fordítja.
HASZNÁLD EGÉSZSÉGGEL.Nem kell félni a nyikorgásától!Használd csak bátran.A fékerőnek is egyre jobbnak kell lenni a használat során.Lekopik róla a szenny és összeszokik a két alkatrész.
Berber! 2500 kép? Húúúú de várom már.Azt hiszem, hogy a nagy tettünkről csinálok majd egy albumot amit az unokáimnak mutogatok a járókeretből.Fényképek kinyomtatva és a relikviák (oklevél, kulcstartó, póló) elhelyezve majd benne.
Tegnap melobol hazafele koptattam gázzal és egyszercsak kimaradt... annyira jó érzés volt. Ma pedig esőben jottem meloba és megint nyikkantott egy párat. Szerintem minden rendben :D, csak mivel nyikorgott ezért nem is nagyon használtam és ezért nem kophatott össze. :) Köszi a tippeket.
Tudod mit nehezményezek még Berber? Azt, hogy a Szallerbeck Team még mindíg nem tette fel a képeket a lapra.Ilyen sok idő kell hozzá? Nagggyon törelmetlen vagyok.
Apropóóó! ! ! Eső! Próbáld ki esőben is .Ha elmarad a nyikorgásod akkor belenyúltál a legnagyobb környezetbarát ferodol mentes pofákba. A Berber által pedzegetett rezonanciát pedig erőteljesen előidézheti a fékpofák és a tárcsád összekopásának hiánya. Nem érzed szakaszosnak a fékerőt?
:)) üt a guta bozony... sőt alig használom emiatt a hátsó féket, csak poros úton nyúlok hozzá...
Nekem eddig új szó ez a környezetbarátos fékpofa... , ezért hiszek nektek, de azért kitakarítom, meg gázzal fékezek (lassan :) ) hátha jó lesz. Majd jelentkezem.
Nem lényeg, hogy mennyire megy hátra a kerék, mert a féktuskó, és a féktáercsa is, a keréktengelyhez tályolt. Fémmel nem érintkezhet. A hang rezgés. A rezgés mozgás, tehát valami rezeg, az az nem konkrét állapotú. Mondanám, hogy fékpofa kivesz, helye kitakarít, de nem biztos a siker. VAN olyan fékpofa, ami örökké nyikorít, aztán a másik nem. (Tányleg a környezetbarátosak olyasmik. )
Most egy kicsit háttérbe vonulok (szabi )
Vigyázzatok magatokra!Mindenkiből csak egy van!