Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha jó gazdája vagy az XJ-nek, akkor megkockáztatom, hogy bárhova, nyomatékosítom, hogy BÁRHOVA elvisz. Yami is minden gond nélkül nyomta vele nem is olyan régen a Román karikát.A tűző napot városban és az Osztrák szerpentineket az Alpokban 10 fokban egyformán duruzsolva teljesítette.Ha előzés volt, akkor meg előjött belőle az állat. Ha a Santanának jó a Yamaha, akkor nekünk miért ne?
Húúú de hiányzott már nekem az írásod. Eszméletlen hangulatosan tudod átadni az élményeidet még egy iklyen rövid irományban is. Kezdem úgy érezni, hogy valami nagy mókából maradtam ki. Talán jövőre a félhosszt kipróbálom (ha isten és az IBM is úgy akarja).

Bravó fiúk, nem győzök gratulálni, csak ámulok és bámulok!

(... és persze újra megnyugtat a tudat, hogy xj-t vettem )
Nagyon köszönjük a gratulációkat! Ugye megértitek, hogy csak ma reggelre volt erőm a fotókkal foglalkozni. A képtáram a fotóit itt találjátok meg.
Persze ez az egyik nézőpontja az eseménynek, és várom Jose, és Bundi fotóit is!

Skacok, ez nagyon jó volt! Valahogy visszagondolva, kipihenve, már állatul klasz volt!
De tegnap éjfélkor, 10C fokban az Alpokban a szerpentinen csúszkálva a párában, összefagyva, oémosan lefáradva, az utat, és az itinert lesve, a feladáson gondolkodtam, és azon, hogy ki volt az az állat aki rávett. De mivel haza is pont annyi lett volna az út, mint végigmenni, tovább csináltuk a legjobb tudásunk szerint. Nem volt esélyünk a BNV csodák mellett, csak egy két PMR-ben elkapott mondat tudott boldoggá tenni:
-...hogy a fracba kerültek már megint elénk az öregek?...
-...rázzuk le őket valahogy...
-...öcsém, el mert jönni egy 26 éves géppel! ... és haza is megy vele! (ez már aMagyar határnál volt )
-...már megint itt vannak...
Szóval voltak efféle hangok.
Voltak balesetek, kiesők, és profik akik már 4x jöttek és mégis a közepén végeztek.
Mi motoroztunk egy nagyot. Nem hiszem hogy ujra megpróbálnám
Hurrá! Nagyon szégyeltem a multkori malört! Jajj de örülök!
Köszönjük a sok-sok gratulációt! A beszámolóhoz még egy kis türelmet kérünk.Én speciel ma bejöttem dolgozni de még nem vagyok a toppon .Ha jól kiszámolom akkor 36 órát motoroztunk abból igen kevés volt a pihenő, alvás pedig semmi.Úgy láttam Berber frissebb, mert már a képek egy része a fotóknál.
Én is csatlakozok az előttem szólókho! Gratulálok! Szép teljesítmény volt! Mind a motorok mind a gazdájuk részéről! A beszámolókat türelmetlenül várjuk!
Gratulálok!
A sok felkészülés meghozta gyümölcsét!
Írjatok részletes beszámolót, hogy milyen volt.

Szorítottam és aggódtam Értetek fiúk
Annyira büszke vagyok, mintha nekem is sikerült volna

Egyszer talán ki tudja ...

De most Nektek jár a gratuláció, na és természetesen a
Gratula!
Egy ilyen versenyen való részvételnek vannak utólagos következményei, ugyanis elvárja az ittteni díszes társaság hogy részletes élménybeszámolóval szolgáljon a résztvevő csapat

Berber!
Tegnap este sikerült megnyerni egy C1-es licitet, postával együtt 83.99euro. Asszem elég jó áron sikerült leütni, bár vannak esztétikai bajai, némi karc található a plexin, de a jelenlegi bukóm igen csak ramaty ilyen szempontból (a Lidl-s plexi tisztító lemarta a karvédőt ), szóval annál csak jobb lesz. Majd megmutatom, ha megérkezik a csomag.
Mi pedig gratulálunk!

Szép volt fiúk (és mocik) !

Ez az, csak így tovább!
Már 2 teljes 2 hete megvan az új moci!

Igen nagy örömet okoz! DE a hétvégén észleltem egy kis problémát!
A jelölt helyen a dekni illesztésnél egyszer-egyszer (leginkább menet közben) szivárog az olaj. A jelenség tényleg csak minimális, csöppenésig közel sem jut el (mondjuk mindig letörlöm.

Szóval ez azért zavar 1 kicsit!

Részetekről mi a tipp, orvosság?

Köszi!
Szia Petya!

Részemről is tetszett a dolog.
Sajnálom, hogy lemaradtam Tarzan dobozairól. MÁR Pesten vagyok, melózok!

A héten még értekezzünk!

Üdv!
Megcsináltuk!
Örömünkre a Yamaha xj csapat szombat-vasárnap teljesítette a Szallerbek 24 órás maratont.
A csapat ( Berber, Bundi és jómagam) nem hozott szégyent a típusra.
Akkor kollégék vagytok vagy nem,?
Nekem tartalékra 260km után kell fordítanom (legutóbb 220-nál, de ebben sok város volt). Eddig 310km volt a max amit engedett az üzemeanyagtartáyl. Ekkor tankoláskor kevesebb mint 1l lötty volt benne, szóval necces volt egy kicsit.
Legjobb taktika, ha a tartalékra való ráfordítás után az első utbaeső kútnál teletankolsz, akkor sosem fogyhat el a benya...
Izgatottan várom a fiúk hazaérkezését ...
Esetleg tud már valaki valamit Róluk?

Jajj, remélem gond nélkül végigértek
Szia!

Sajna már elkelt.
Helló medvesajt!
Jót motoroztunk tegnap!
Üdv Tarzan!
Érdeklődnék hogy megvan e még a dobozrendszered?
Ha meg fogyóban van a benzin, a tartalék állásra kell úgy is fordítani. Csak tankoláskor ne felejtsd el vissza állítani, kellemetlen meglepetést tud okozni
Jó gép valóban!
Gratulálunk, Isten hozott körünkben!

Nem kell benzin-szintmérő. 350 km-t tuti elmegy teli tankkal - ehhez meg elég minden tankoláskor lenullázni a számlálót...
Hali! Most vettem Xj t, nem bántam meg, jokis gép.
De mondjuk hiányolom az üzemanyagszint jelzőt...
Nem lehet valahogy beszerelni 1 et?
Sziasztok Urak!
Képzeljétek, habzik az olajam, pedig most cseréltem két hónapja.
Holnap megyek Hajduszoboszlóra? Valaki?
Üdv,
Laca
Hát nem minden nap látni ilyen lányt! Le a kalappal!
Bízom benne, hogy ha Yami és Te is velünk vagy akkor sikerülni fog.Ha visszaérünk, akkor jelentkezünk.Kellemes hétvégét Mindenkinek!