Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megint képcsöves a sportmotor....

kereső

http://search.ebay.de/s1_w0qqa...

"htt
p://search.ebay.de/s1_w0qqa...
"

valamelyik csak jó lesz.......
no itt a keresőd. lépj a linkre, aztán eccerűen tedd a kedvencek közé.
bukó kereső
a tartalma mindíg aktuális lesz.
an még két sérült, de gondolom az nem érint, hiába olcsó....
Kapásból van itt egy szinte uj "M" szerintem nem ugranak rá esetleg a végén.
Bukó
Ez se csúnya !
Hú, ez rendes tőled. Kb olyan színt szeretnék, amit mutattál(szürke-fehér). Majdnem új, Schubert S1... talán nekem is M-es kéne, mivel szorított az S-es. De az S-es is jó. (Max a barátnőmnek hagyom, ha engem nagyon szorítana).
Ufff.
Az idő lezsírozva!
Sajnos eszetlenül hosszú a link, azért lehet rossz, viszont a motorozz.hu jó lett. Ott van ezzel kapcsolatban a hozzászólásom.

Most bepróbálom újra: Térkép
Az útvonalas linked nem műkszik
Utolsó figyelmeztetés. Március 15-én jóidőben, verőfényes napon, motorozás van! A jóidővel kapcsolatban Yamahaxj (Jose) a felelős. Az útvonalat nekem kellett megcsinálnom.

Találkozó: 1/2 10-10 között Veszprém Jet kút!

Aki nem tudná miről van szó: Évadnyitó

Utvonal: link

Mindenkit szeretettel várunk!
15000 ezer volt platni nélkül! A papírokat megcsináltad már rá?
Gondolkoztam egy nagyot ezen a gumi kérdésen. A dolog elképesztően jó, de azthiszem az új Bridgestonomat nem cserélném le semmi gumira..... Viszont ha gele utólag felvihető, biztos hogy beszereznék belőle! (Régi ócska katonai cucc, csak eddig nem lehetett kapni....)
Hanyas a fejed? Olcsó használt, szinte új használt, vagy novi ujat szeretnél? Milyen szint szeretnél? Típus kikötés? Ha leírod csinálok neked egy kereső linket! Persze ha én már sikeresen kivadásztam az S1 Nordic Dragon M-es buksit ami annnyira teccik, hogy...
Tavaly pörögtem motorok körül, akkor találkoztam a tieddel is. Gratula!
Némi bizakodásra ad okot az, hogy 15-ikére az időkép és a köpönyeg is esőmentes napot ígér. Remélem tényleg igazuk lesz
Köszi a biztatást. Még leskelődök majd az ebay-en sisakok után.
Ezt honnan tudod Berber? Te egy kicsit messze vagy tőlem. És honnan tudod melyik motort vettem? Kicsit kíváncsi lettem.
Azt vágod hogy ennek a kipunak a licitje 1 nappal korábban jár le mint a feketének?!
Ezt nézzétek meg, ilyet még életemben nem láttam: fincsi gumi
Hoppá-hoppá! Meginegy!
Ezt figyeld § ! A párja meg nálam van!
Ha nem jön össze a fekete, de akkora a felhozatal, hogy megnyered!
OK!Ha változás van azt meg letelefonozzuk.Igazából csak az eső szólhat talán bele.
Tudom kivagy! És azt is hogy melyik motort vetted! Gratula! Jó hogy itt vagy!
Igen, Szegedről vettem, Olaszból behozott motor. Mennyiért vetted a dobozt?
Jó a Veszprém, de Pestről 11-kor indulnak, ha eléjük akarunk menni, kell 1 + óra. 9-10 közötti a jó idő szerintem. Mondjuk 10h Ott tali?
Ha csak akkor normális akkor gáz van!