Mi a gond a Cabergel?Én is ilyen kupakot nézegetek,de semmi érdemi információt nem találtam róla.(azon a nyelven,amit értek is ). Caberg Rhynot-ban gondolkdtam.Majd,ha lesz motorom :"(
Ígértem neked hogy utánnanézek hogy hol is vettem a tatyóimat. Hát tessék: itt
Van itt pár érdekes holmi, szemezgess. Nekem pl a sisak megtetszett. Barátságos a 20E-es ára.
Sziasztok !
Tudom hogy számotokra annyira nem fontos dekész a motorom! aminek q*rvára örülök.Két hónapot vártam a festőre(szemét).Túl vagyok egy próbaúton is meg az olajcserén,gyertyacserén,légszűrőcserén.A telókban is lecseréltem az olajat az sem volt szép főleg hogy egyikben 1,5 a másikban 3 deci olaj volt pedig nem is szivárog.Na elég belőlem Uff
Na, klafa. Elküldtem az üzit az embernek hogy mennyi a posta, erre lap frissítéskor már a magyar shipping fee fogad, ami 4font. tehát 9.99 + 4 = 13.99 font házhoz szállítva. Én lehet hogy rendelek 1et, hacsak nem beszél le valaki vmi olyan idokkal, hogy "te hülye, itt van a sarki bótban ugyanennyiért hasonló kütyü". Esetleg szeretne még vki ilyet, osztozhatnánk a bődületes 4 fontos postaköltségen.
Ez most "Találd ki hogy mi hiányzik a képen" játék akar lenni?!
Pl. hova tűnt az ülés, a tankról nem is beszélve(egy idom cafat azért belóg a képbe, tehát az megvan ) ?
Ránézésre ez egy öreg vas, de javíts ki a tévedek.
Nem szeretem állandóan kézben cipelni a sipakot, ez pont megoldaná a gondomat. Gondoltam megosztom veled/veletek a linket. Elvileg mindenhová postáz ("worldwide"), szóval én most rákérdezek a posta árára, mert nagyon izgatja a fantáziámat ez a kütyü.
Itt van egy kép hogy hogyan is kell elképzelni a használatát: képecske
Minek után nem kicsit segítettél ki a kormánnyal, már tényleg csak a kipu hiányzik a motoromról. Postával együtt 40-50E-be ha megáll, akkor nagyon fasza szerintem.
Occsóér, nagyon occsóér! Drága a szállítás, de nagyon kevés az XJ600 51J (preDiversion) és azt is bonccsák! Nagy esélyed van. Mit ér meg NEKED? Dönts. A váz szinte azonos, a csővezetés szintén. Kis vágás-hegesztés a váz alatti csövön, és már benne is vagy az eredeti leömlőidben. És adják hozzá a passzdarot!
Már küldtem is neki a mailt, hogy küldeném érte a futárt ha ódzkodna ő feladni postán a cuccot
Most szépen várok, hátha nem akar nagyon harcolni a másik emberke, aki már rá is dobta a kemény 1 eurós licitet.
Szerintem nem volt tele a parkoló XJ-el Sőt N-es piros is csak egy van, japán feliratos tankpaddal.... Csináltunk rajta valamit... a találkozón megmutatom.
Amúgy tényleg nagyon jó állapotú a gép. Le a kalappal.
Berber nem tudok én szezon nyitó találkozóról.ritkán vagyok fent fórumon.na akkor most dióhéjban meséld el hogy miről is van szó.meg köszönném a tájékoztatást. üdv: der devil
Kedves Ronyó!
Neked is minden olyan jót amit nekünk írtál! Remélem lesz rá alkalom, hogy találkozzunk típustól függetlenül is egy jópofa embert ismertem meg benned, de nem fényezlek tovább.
Széles utat!
Mi a gond a Cabergel?Én is ilyen kupakot nézegetek,de semmi érdemi információt nem találtam róla.(azon a nyelven,amit értek is ). Caberg Rhynot-ban gondolkdtam.Majd,ha lesz motorom :"(