Paragraf jól szólt. Bármire jó az ebay! Tudni kéne évjáratot a gépedről, nem lenne rossz egy fotó, azt tugdunk segíteni! Én egy fél motort vadásztam az ebayon! Még az indexeket is onan hoztam! Vagy magad, vagy valakit megbízol, és intézi.
A multkor sikerült beraknom egy aktív linket bukóra, most itt egy XJ 600 és egy XJ600 aktív link, nézz körül! Elképesztő!
Az e-bay-t ajánlom szíves figyelmedbe. Nem egy 1eurós karbit lehet találni arra. Berber prdig a műszarfalat szerezte be onnan (UK edition volt, de betette az EU-s műszerlapot és voalá, egy tökéletes európai műszerfal).
Halal semmi gond!majd lesz valahogy.itt már csak a vevőn múlik hogy melyik mocit találja jobbnak. amúgy tényleg én írtam hogy az ülés alatt még a gyári javítókészlet és eü csomag is benne volt
Én sem azt terveztem, hogy leégetem a kupplungot... Tiszta szívességből mentem volna eléd Veszprémbe, aztán 45 perc alatt Fehérvár-Baumax azt Velence. De (! tudom nem kezdünk "de" vel mondatot, viszont így tök jó -( ) mivel ezek 11-kor indulnak cammiban Pestről, nem tom micsinálok Velencén. Utast nem viszek, emberbaráti szeretet miatt . Úgy gondoltam szembe megyek velük..... persze ha nem fagy, merakkor TV-n nézem, együttérzésből: hideg Sör mellöl. (Azér nem forró tea Hát persze......)
Na jól van ide is írok!
Üdv Polo! Én már figyelgettem a paridádat hírdetésben, de melóhely évvégi megszünése miatt maradok a jelenlegi "költségmentes" jól bevált lassan veterán megoldásnál.
Berber! Lehet, hogy abban a cammogásban én sem veszek részt, inkább egyenesbe Velence.(ha nem lesz -5 és hó)Nem szeretném feleslegesen erőltetni a kuplungot az utassal. Inkább motorozunk egyet, mint bicikli tempóban szüttyögjünk 50 km-t.
Lehet, hogy elmotorozok arra, de különösebben nem rajongok a tumultusért. Közel is lesz, még azt sem mondhatom, hogy húúú de jót motoroztam. Inkább csavarogni szeretek, össze-vissza mindenfelé. Azért az durva, hogy Pestről 50-60-nal lecammognak.
A válás valódi oka, hogy fiatalítani szeretnék. Semmi sumákolás nincs a dologban, a motoromnak tényleg semmi baja, szívem szerint "Őt" is megtartanám ha lehetne. Az egyenlőre maradjon az én titkom, hogy mit szeretnék helyette, mert nem biztos, hogy összejön. Természetesen maradok a motoroknál! Átmentem a vizsgán?
Kár érte. Az Aprilia túl brutál a Fiamnak....... egyenlőre. Később meg épp azért. Babetta meg már nincs
Na de most tessék elmondani a válás valós okát annyi lemotorozott év után! De komoly legyen, mer nem segítűnk eladni! És mi lesz ez után? Hogyan, mivel tovább........
Berber:
A Street Magic-et lassan 5 éve, hogy eladtam, jó kis gép volt, nagyon szerettem. Igazi kis városi betyár. Olyan volt mintha nem is robogón ültem volna. Egyszer még szeretnék egy ilyet, vagy egy Gilera DNA-t. Városban ide-oda mászkálni a lehető legjobb választás.
Na most elkezdhetünk finomkodni! Nekem full nem jött le, hogy nem fiu vagy. Mondom, ökörködik. (én is szoktam, bár igen ritkán, leginkább a komoly férfias megfontoltságot hozom. )
No üdv itt, és örülünk a szép lányoknak, föleg ha okosakat szólnak!
Az szuper csini Street Magic még tulajdon? Meg a többi? Nekem pofára nagyon bejönnek!
Raven, en elharapom a gigadat, hogy te mindig kostolgatsz engem
Nem azt mondtam, hogy az XJ a legelterjedtebb futarmotor, csak ahogy egy ismerosom mondta (nem is tudom kicsoda ) a londoni belsofutkosos XJ-t jobban meg kell nezni, a varosi hasznalat miatt...innen kanyarodott el a tema a futarok fele, mint egy elegge ertheto pelda
De meg egy beszolas, es jovo szombaton lecsavarom a ... vonohorgodat
Jah jah, emlekszem, hogy itt ecsetelgettetek, hogy neked meg a gyari gumijavitos patronos akarmicsodanyavaja is megvan...vagy rosszul remlik
De nem en vagyok a vevo a motordra, en csak kifejtettem, hogy nekem a tied hatarozottan jobban tetszik, es mivel hazon beluli vagy, ezert kereskedjen itt!
A kulfoldi tema pedig nem konkretan a tiedre volt ertendo, az inkabb csak egy altatanos problemavazolas!
Amugy is a te kezedre hajtok, nem kell meg egy veteran, van mar egy a birtokomban
Csak elobb valtoztatni kell a magyar hazasodasi torvenyeken...bar ez a :Dia megingatott egy picit a nemisegedet illetoen Mert ha lany vagy, akkor csinjan banok a lanykeressel
Lehet, hogy az xj itt futarmotor ( nem is annyira ) de akkor mit mondasz a CB 500 rol?
Par hete unalmamban szamolgattam, es egy Canary Warf-Croydon-Heathrow-Canary Warf utvonalon 7 ora alatt 237 et szamoltam meg, es mind futaros kabatban volt hajtva.
EZ A NEM SEMMI :)
Hat ez is igaz, de amugy sem ugy vettem eszre, hogy nagyon akarnanak szarakodni ilyenekkel, nem is az uriemberseg miatt, hanem egyszeruen szarnak bele. Lehet, hogy csak engem hozott ossze a sors ilyenekkel, de eddig en meg csak maximalisan nemtorodom angollal talalkoztam...meg valahol a verukben is van.
Persze most angolokrol beszelgetunk, nem a szedettvedett nepsegrol...nah mer ott aztan akad fusi :D
Meg vandal fiatalok, akik megrongaljak masok motorjat...hogy torne el a kezuk
Sziasztok.hu de sokat írtatok!rég voltam már fent.kicsit besokalltam melóval
halal ez az ezüst xj röhej.az enyém se egy szépség de ez az ezüst hu hát.... a bukócső mókulva van rajta.nem gyári.meg látszik rajta hogy valami nem oké.ja a külföldi témára.az enyémhez megvan a szervíz papír is még.volt hogy az ürge egész évben ment vele pár száz kmt meg van hogy 2 év alatt 3000-t.ez egy hétvégi moci volt a pasinak aki megunta mert foglalta a helyet neki.
A multkor sikerült beraknom egy aktív linket bukóra, most itt egy XJ 600 és egy XJ600 aktív link, nézz körül! Elképesztő!
Alkatrészek érdekelnek!
Teljes karbi sort vennék! ez a legfontosab de érdekel még műszerfal is!
akinek van v tud vkit akinek van az létszi hívjon: 06-70-506-1389
Előre is kösz
Üdv Polo! Én már figyelgettem a paridádat hírdetésben, de melóhely évvégi megszünése miatt maradok a jelenlegi "költségmentes" jól bevált lassan veterán megoldásnál.
Berber! Lehet, hogy abban a cammogásban én sem veszek részt, inkább egyenesbe Velence.(ha nem lesz -5 és hó)Nem szeretném feleslegesen erőltetni a kuplungot az utassal. Inkább motorozunk egyet, mint bicikli tempóban szüttyögjünk 50 km-t.
Márc. 15 Nyitóbuli?
Na de most tessék elmondani a válás valós okát annyi lemotorozott év után! De komoly legyen, mer nem segítűnk eladni! És mi lesz ez után? Hogyan, mivel tovább........
Berber:
A Street Magic-et lassan 5 éve, hogy eladtam, jó kis gép volt, nagyon szerettem. Igazi kis városi betyár. Olyan volt mintha nem is robogón ültem volna. Egyszer még szeretnék egy ilyet, vagy egy Gilera DNA-t. Városban ide-oda mászkálni a lehető legjobb választás.
No üdv itt, és örülünk a szép lányoknak, föleg ha okosakat szólnak!
Az szuper csini Street Magic még tulajdon? Meg a többi? Nekem pofára nagyon bejönnek!
Szoval vegre 1 LANY is van koztunk ?
Welcome
Amugy a tevedesem oka :D kezdet volt, ami egy nagy kacago figuranak tudtam be ...
Take my apology.
Nem azt mondtam, hogy az XJ a legelterjedtebb futarmotor, csak ahogy egy ismerosom mondta (nem is tudom kicsoda ) a londoni belsofutkosos XJ-t jobban meg kell nezni, a varosi hasznalat miatt...innen kanyarodott el a tema a futarok fele, mint egy elegge ertheto pelda
De meg egy beszolas, es jovo szombaton lecsavarom a ... vonohorgodat
De nem en vagyok a vevo a motordra, en csak kifejtettem, hogy nekem a tied hatarozottan jobban tetszik, es mivel hazon beluli vagy, ezert kereskedjen itt!
A kulfoldi tema pedig nem konkretan a tiedre volt ertendo, az inkabb csak egy altatanos problemavazolas!
Peace!
Csak elobb valtoztatni kell a magyar hazasodasi torvenyeken...bar ez a :Dia megingatott egy picit a nemisegedet illetoen Mert ha lany vagy, akkor csinjan banok a lanykeressel
Lehet, hogy az xj itt futarmotor ( nem is annyira ) de akkor mit mondasz a CB 500 rol?
Par hete unalmamban szamolgattam, es egy Canary Warf-Croydon-Heathrow-Canary Warf utvonalon 7 ora alatt 237 et szamoltam meg, es mind futaros kabatban volt hajtva.
EZ A NEM SEMMI :)
Persze most angolokrol beszelgetunk, nem a szedettvedett nepsegrol...nah mer ott aztan akad fusi :D
Meg vandal fiatalok, akik megrongaljak masok motorjat...hogy torne el a kezuk
halal ez az ezüst xj röhej.az enyém se egy szépség de ez az ezüst hu hát.... a bukócső mókulva van rajta.nem gyári.meg látszik rajta hogy valami nem oké.ja a külföldi témára.az enyémhez megvan a szervíz papír is még.volt hogy az ürge egész évben ment vele pár száz kmt meg van hogy 2 év alatt 3000-t.ez egy hétvégi moci volt a pasinak aki megunta mert foglalta a helyet neki.