Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Orommel latom, hogy masnal is szerelem kategoriaba lep a pancsa (bar az enyem darabokban...szegenyke...magyarhunban a szobamban pihen...nem nevet, ruha, baratno, teve, semmi nem fontos, de a motort becsben a szobaban kell tartani...nah persze csak mig darabokban van (a garazs nyirkos es hideg )
Állítólag, ha nem két fülre jön nagyobb sebességnél 100-120 nem jól érthető. Meg zenére se jó a BT. Én maradtam a stereo madzagnál. Már ki is próbáltam. Nem a hallgathatósággal volt baj, hanem a madzagozással. Csak hosszútávra érdemes. A sarki Posta "nincs túl messze". Egyébként meg még szükségem van a motor hangjára, meg a környezeti zajokra. Talán késöbb, ill. városban semmi képpen.
Amikor Jose-val szembe mentük egymást, ha fel lett volna rakva, minden egyszerűbb lett volna.

A Nolan meg jó. Csak jót hallottam eddig róla.
(Meg az a holland bor is.... amit a Krisztián hord a fején. Ő mondta!)
Kisfékdobos, de igaz szerelem.Remélem a Yamaha is az lesz. Egy képet felraktam róla is.
Üdv a köreinkben! Besárgultam. Én egy hasonló kaliberü paripáért 3 hónapot melóztam... hiába no tudsz valamit! (pl. azt hogy a szomszédban jó gép van ) Remélem aktív tag leszel! Mostanában szűkölködünk aktív tagokban! Ez az inaktív tagoknak szót! Remélem elégedett leszel a géppel. Szabad tunni az árát? Már csak a miheztartás végett....
Nah udv neked, es maris jol indul a bemutatkozasod, meg ha a H-s kisfekdobos is
Azt, hogy egy GPS elnyogi nekem "figyelj kocsog, mert fordulni kell" ehhez nem hiszem, hogy nagy minoseg kellene. Teny, hogy mindig igy jarok, elso korben mindig azt mondom, nem kell ide sok, aztan mindig nonek az igenyek :D
Mivel a nolan n102-t agybafobe dicserik, megnezegettem az arakat, es meglepo modon, igen alacsonyan van az ara

lehet, ez lenne a koztes megoldas? a Nolan sisakban sem rossz, es a BT-t is dicserik benne
Üdv Mindenkinek!

Ma lettem boldog tulajdonosa egy 2000.04 havi Diversionnak.Frissen vizsgáztatva, vadi uj gumikkal,felkészülve a tavaszra. A motor nagyon jó állapotban van, évekig nem használták.
Remélem én annál többet fogom, és sok szép élményt szerez nekem.
A linket a Bluetooth zümo? miatt adtam, ott leszólnak mindent ami nem 300 eFt. "ami nem kerül sokba, az jó nem lehet...", kicsit(!) más világ...
Ahhhhaa! Szóvel ez az a jó bor aminek nem kell cégér! Egyébiránt mi az a sony? A többi mintha rémlene.... de nem hiradástechnikában
hat valami miatt a bukotol felek, a kekfog jol jonne.
Nekem nem kell motorok kozti kommunikaciora, legalabbis nem elso korben. Telefon, es GPS ugyben nagyon jol jonne viszont. :(

Nah de vegulis nem a GPS az elso egy sisakban, hanem maga a sisak, eshat ugye mit is varhattam volna... azert kar erte
Attól hogy nem ismered nem biztos, hogy rossz.
Szerinted a Pana, Sony, Samsung....stb...stb ismert márkák készítik a legjobb híradástechnikai eszközöket?
Nem is igaz az a hirdetes :D Abban valami santit szerintem

amugy raven, neked irtam SMS-t, emilt, skypeot, gyakorlatilag csak nem hivtalak, aminek oka van, de nem valaszolsz...majd ha lesz idod, kerlek kukkant samr a fent leirt segedeszkozeid valamelyikere, es kisereljel meg egy valaszt kerlek...koszonom
Sziasztok.Nekem egy Airoh Warrior bukóm van már három éve,az állrész felnyitható de nem mondanám ,hogy életem legjobb döntése volt.Nem kivehető a bélése ugyhogy nehéz tisztítani, csak előredölve lehet rendesen kilátni belőle és mivel az xj-n egyenesen ülök nem látom a műszerfalat csak ha kicsit előrebillentem a fejem.A szélzaj elviselhető és nem is párásodik nagyon de hosszútávon kényelmetlen.Szóval ilyet NE vegyetek!
Ez most bukó vagy bor márka "99-es évjárattal, mert akkor elhiszem hogy jó! Annyira nem szapora és nem egy ismert nálunk.... rákeresgélek.. ez lenne az?
A hollandok (NL?) nem is csinálnak jó bort!
Bayard. 99-ben vettem, se karc, se mattulás, a bélés sem kopott, még mindig jó, ezt használom. Fiber-karbon-kevlár, felnyitható állú.
Inkabb vedd meg a 95 os Divit. ( 3-4 el alatunk van a link :) )
Ennyi penzert meg tartalek motornak is megeri, ha a masikat elboritod, dragabb megcsinalni, mint amennyiert ezt aruljak :)
Sziasztok!

Szerintetek sok macera,meg pénz lenne átfestetni egy xj-t?Nem fejidomost.Van egy moci,ami nagyon jó lenne,de nem tetszik a színe
Lehet, két csomagos lenne... de bizti nem.
Apronet.hu-n van 2 vas is:
divi 95

divi 2000
ha meghaladná a 30 kg-t akkor mivan? bár nem hiszem hogy ilyen eset forogna fent 2 eredeti kipunál.
Valószínű jobb a téma. Azt kérdezd meg, hogy elintézhető e adott helyen, időben találkozó a DPD-vel +mobilszám, hogy hívhassák egyeztetés miatt. Délelőtt mindenképpen. Nincs 30 kg ugye a kettő? Kérdezz rá, hogy a DPD-vel nem szállíttatna e, hiszen német a cég.
Most válaszolt a muksó akinek van a 10euros kipuja. Azt mondta hogy a DHL 45 euroert hozná házhoz. Gondolom akkor érdemesebb lenne megjatszani a dpd-t, hisz feleannyiért itt a cucc.
Csak a Bluetooth miatt nem érdemes megvenni. Olvastam a motorostura.hu -n erről egy vélemény áradatot. A végén volt egy hozzászólamlás, egy olcsó áruházlánci interkomról. Véletlen tudom, hogy a LIDL (már megint) árult ilyet, brutális 1800? Ft-ért. Már várom, hogy ujra nyomassa! Szóval a bukót hagynám, bár a NOLAN-én még én is gondolkodnék, ha .....
velemenyezne valaki ezt, kivancsi vagyok:

RS-101 Flip BLUETOOTH Equipped Motorcycle Helmet
Nem sokat tudok hozzászólni a bukó témához. Nekem még mindig az első bukóm (most lesz 5 éves) van meg és nem azt mondom hogy tök elégedett lennék vele, de nincs viszonyítási alapom. Egyébbként ez egy CMS flame 2-es sisak. A 125ös MZ-mhez vettem anno, de úgy hogy ha átnyergelek vmi nagyobbra akkol ne kelljen cserélni. Aztán lett egy 250es ETZm, majd az ETZből lett a Divi. A kicsi TS még most is megvan :)