Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen igazad van,felháboritó és pofátlan a hozzáállásuk, hiszen elvileg ők vannak értünk.
Egyszer nekem is volt egy elmaradásom valahol, már nem tudnám megmondani hogy ki felé, de ki küldtek nekem postával egy csekket 2/azaz KETTŐ/Ft- ról.! Na mondom okozok nekik egy kis fejtörést, és nem 2/ kettő/ ft-ot, hanem 3 /három/ ft-ot fizettem be:-) Szerintem azóta is számolgatják hogy mi lehet a túlfizetés oka.
Amit nálam láttál az jó volt nem? A szine meg az Aprilia kipujával egyezne.
Azért nem, mert ha utánaszámolsz bőven a jegybanki alapkamat 2x-ese fölé esik a büntetés, és ezt aránytalannak tartom, és jogtalannak tartom. Az 500-at a további bajok elkerülése miatt fizettem meg, de nem adtam fel. Továbbá határtalanul felháborít a szolgáltatók ilyetén hatalmaskodása, efféle piaci helyzetben. Mindent elkövetek, hogy az emberek értesüljenek az efféle dolgokról.
Esztétikaliag egy szintre tudjuk hozni a 2-t akkor, mert ha van rá esély hogy horzsolás vagy nyomódás mentes legyen akkor felveszem a contactot az ürgével.
ugyanaz
A 2 cső évjárata mennyire stimmel? Nem akarom hogy megint az legyen mint ami most van
Ez elég szemét dolog részükröl,de hát ez a bürokrácia, és ők komolyan veszik a dolgukat.Viszont azt nem értem hogy azt az 5/öt/ ft-ot miért nem fizetted be?
Mellesleg egy OFF Topic:

Internet szólgáltatóm az externet (mint nemecsek). Ma reggel lekapcsolta a hozzáférésemet, mivel 2007.08 havi 3600,- Ft számlámat két nap (2) késéssel tudtam feladni szabadság miatt. A csekket 10.-e körül küldik. Kiróttak rám 5 Ft kamatot a 10. havi számlában (3605,-) amiből az 5,- Ft-ot nem fizettem meg. Ezután kaptam egy 500,- Ft-os végrehajtási csekket. Befizettem. A büntetés mértéke 2472% éves szintre vonatkoztatva..... írtam a TV ügyvédjének, még a 10. hónapban. Visszahívtak, foglalkoztak az üggyel. Mint az elején írtam, ma reggel (2008.02.18) 5 Ft miatt lekapcsolták a net hozzáférésemet, pedig az 500,- Ft-ot befizettem. Ez az externet kft. akit 5 ft ennyire földhöz vág, és leckézteti az egyszerű népeket. Az összes többi számlámat pontosan utaltam. Ez az utolsó hónapom náluk. Amennyiben gondoljátok, küldjétek tovább az írást okulásként, esetleg mondjatok véleményt. Én szemétségnek tartom.

ON Topic.
Te § az a bal kipu, + az én jobb kipum felcsiszolva + szépen mindkettő lefújva?
AZ nem volt az.Bocsi, de családi vasárnap volt, szombatonként meg ugye megint suli.Ha ezt a félévet is megcsinálom, akkor már úgy érzem sinen vagyok.
Paragraf! Végre egy másik környezetet védeni kívánó! A használt olajat a MÉH-nél tudod leadni, vagy ha van szervizes haverod, akkor ott a használt olaj pikszisbe helyeztesd el.
Tárgytalan, nagyszerű megfigyelőképességemnek köszönhetően megláttam az iszonyatosan nagy piros betűkkel, hogy LINKS tehát 1db bal oldali, az meg nekem kevés. Úgy tűnik, hogy azért fáradok, de nem bajm 6ig még itt húzom az IGA-t (IGA 1 departmentnek hívják a részleget ahol dolgozom - csak hogy értsétek a szóvicceet )
Egy jó németes rálesne nekem erre a kipufogó hirdetésre? nagyon megköszönném.

fekete kipu

Az ára barátságos, csak nem értem egy szavát sem. Nekem 1 pár kipu kell, de nem láttam olyat hogy csak bal(ez az egy szó amit értenék is) oldali kipuról lenne szó.
Lehet hogy gyökér kérdés, de az elhasznált olajjal mit lehet kezdeni, hol tudom leadni hogy normális, környezetet nem szennyező módon megszabadulhassak tőle?
Nekem az olajcserénél megette a könyv szerinti 2,5 l-t olajból és nem ért fel a felső csíkig bár megközelíteni azért megközelítette, szóval a szint most jó és azt is tudom milyen olaj van benne .
Hali !

Köszi erre voltam kíváncsi,hogy 10W40 vagy 50-es és a mennyiség .Most akarunk olajat cserélni,hogy ha itt a jó idő ne ezzel keljen kezdeni a szezont ,most van rá idő és belefér bőven.
Ehhez sajnos nincs gépkönyv és nincs semmi adat a birtokunkban ezért kérdezősködök akitől lehet.

Köszi a válaszodat.

Szép napot !
Hát úgy tűnik ez a legjobb megoldás! A mai nap nem annyira motorozós mi?
Rendicsek! Akkor egy jót motorozunk oszt velencén összeröffenünk a többiekkel. Úgy jó neked?
Bocs, mivel nem tartalmazott érdemi információt olajjal kapcsolatban, nem egyenesben írtam. Mivel látom mindenki hallgat, leírom a kialakult álláspontokar olajban.
Ezek a gépek mindenevők. A minimum az Ásványi 10w-40 ill. 50 ha nagyon nyomod. Mivel egy olajcsere 2,2 liter én beletettem a full.szint AGIP 10w-60 olajat. Ez nekem +2000,- Ft-omba került. Azon vitatkoztunk össze, hogy ez mit okoz. A konklúzió, amiben biztosak lehetünk, az oljaválasztás vitát okoz...
Szia !

Ez nekem szólt ?
Én enm olajoznék most..... egyszer már valamelyik fórumon (motorozz.hu, vagy itt?) kitárgyaltuk.... én azt tartom, ha jobbat akarsz jobbat teszel bele, ha nem kecózol rajta, olcsóbbat. Ennyi.

Vioszont beszereltem a bukóba a hed szetet, némi alakítással, azt kipróbáltam a hifi tornyon.... hát a basszusok, és a 3D térhandzás nem jön annyira át, és mintha síkszerű lenne a zene, meg nem jelenik meg a szinpad élmény, de egyértelműen szól úgy mint a kocsimban, aminek csodájára jártak annó..... A fülemet sem nyomja. Most jön a következő lépés........
Sziasztok !

Olajcserét kell megejtenem az XJR400-ba ,azt szeretném kérdezni tőletek ( ha már kérdeztem volna akkor sorry), hogy milyen olajat tegyek bele mit javasoltok?

Válszotokat előre is köszi.
Nos én indulok motorozni.Kicsit hideg van felénk, -1 C, de akkor is csak fordulok egyet.
Sziasztok.
Akkor ha jól sejtem neked az 51J jön be! Abból is van sok!
Szét is nézek:D

A vasam 85-ös
Nézed még a kipufogó aukciót? Szerintem egy kipu nem áll meg 80€ alatt..... az szállítással 100€ ez van. Talán ez a dupla. Bár ha a trendet nézem, 160-200€ lesz a vége.