Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem igazán értek a motorokhoz, viszont elég sok hirdetést elolvastam mostanában.És hát nem nagyon találtam olyat amiben azt irták volna hogy kizárólag városban használták,túrázni nem jártak vele.
Azért ha belegondolunk városban is elég szépen össze lehet szedni a kilómétereket.Ugyhogy szerintem öreg motor is lehet jó, és fiatal is sz@r. Remélem én megtaláltam a megfelelőt.
Ez mar csak egy ilyen melo...tekerni kell
A hasidom ebay-es cucc, a motorodat nézve sejtem miért ismerős. A fogyasztása volt már 4.5 és 7 is, attól függ mennyire sietek. Átlag 5.5 eszik. Lassan 2 éve van nálam, de idáig semmi gondom nem volt vele, csak a kopó dolgok lettek cserélve, na meg egy ki cicoma. Jól fog járni aki majd megveszi.....
Na Halál! Most a Halál fia vagy!
Sok baj nincs ezzel, szerintem nagytesónak tekinthető... A hasidom mintha ismerős lenne vagy nem? Egyébiránt én is mondtam a Piros XJ-s srácnak, hogy kicsit soké méri. Nem is vettem meg, de hátha ereszt ( valahol ). Mennyit fogyaszt a Tied? A 4 szelep, meg a (megfelelően) sok paca miatt kérdem.
Khm....bocs, hogy bepofátlankodtam. Nem szeretnék senkit megsérteni, de kicsit sokalltam a piros XJ árát. Vagy én adom olcsón az enyémet?

A Fazerrel kapcsolatban inkább nem írok semmit, mert azt hinnétek elfogult vagyok (pedig tényleg ), másrészt nem is ebbe a topikba tartozik.
Most lehet, hogy meglincselnek a tobbiek, de csini ez a Fazer. Ez sem "rossz" valasztas, bar nincs tipustapasztalatom, az ismerosok viszont dicserik
Szia Szekizoli!

Csak XJ érdekel? Hasonló árban van az én Fazerem is. Alku nélkül jár még hozzá Givi doboztartó konzol és egy 30 L-es doboz is.
Én mindenképpen a pirosra hajtanék. Az Ördögfiu mocija, ujabb verzió, jobb! Az a 3 év sokkal többet jelent mint gondolod. Ha másban nem, a fogyasztási adatokban fix. Alkudj nála Állítólag el akarja adni.
Amugy mentsegukre legyen szolva, ez valami opcios megadas lehet, tehat gondolom van egy olyan rublika, hogy hengerenkenti szelepek szama, es ott lehet valasztani...nah itt gondolom egymastol fuggetlenul beirtak a 8-at, nem nezve a hengerenkent szocskat
Hengerenkent 8 szelep :D Ez nem tunt fel elsore :D

Amugy mivan ecsem te sem tucc? :D
Mi van ocsem, nem tudsz alukalni ? :)
Na nem okoskodni akarok, de a 2 motor gazdajanak nemi koze lehet 1mashoz !

Nem letezik, hogy ket ugyanolyan tipusu motort ugyanazzal a szemetszuro marhasaggal arulnak, szoval vagy osszebeszeltek, vagy 1 a tulaj.
A legrosszabb esetben az 1ik masolta a masikat, de ez se sok jot jelent :)

Aki szinten latja a hibat, batran irja ki.....

Szoval csak ovatossan azzal a vasarlassal.
Jah, annyit elfelejtettem, hogy az arat nem tekintettem mercenek. Mivel a piroson 1 evvel tobba muszaki, ezert nyilvan azt is bele kell kalkulalni, hogy a szurkere mennyibe fajna a muszaki, ertve ezalatt a kotelezo kiadason kivul az egyeb szuksegeseket...fek, stb.

De igazabol szerintem ez a te penztarcadon mulik, nekem akkor is a fiatalabb jon be :)
a piros egy forumtag motorja, nevezetesen ördögfiú

Amugy sokan azt mondjak, hogy ennel a motornal nem sokat nyom a latba a kilometer, sot van egy ismerosom, aki szo szerint azt mondta, ha valasztanom kellene egy oreg keves kilometeres es egy fiatal sok kilometeres kozott, akkor az utobbit valasztanam (aki magara ismer, nyugodtan jelentkezhet)

Mivel egyik motort sem ismerem kulonosebben, en csak szemre (es a leirtam) alapjan mondok velemenyt, de igy elso blikkre a piros jobban tetszik! Hatarozottan jobban! Bar sosem lehet tudni, hogy a kulfold mit takar, mert ez sok dolgot jelenthet. Teszem azt, itt angliaban, ezeket a motorokat eloszeretettel hasznaljak londoni teddideteddodara, ami maga utan vonzza, hogy a kilometerek szama ugyan nem szaporodik, de a motor eroteljesen hasznalva van. (Ezt is egy bizonyos ismerosom mondta ... nem nevet, en figyelek mikor hozzam beszelnek)

Szoval nekem a piros, es szerintem ez motor pirosban kifejezetten jol nez ki.

Viszont en egy masik dologra szeretnem felhivni a figyelmed.
En azert vettem a nakedet anno, mert nekem a naked tetszett jobban...azota, ha ujra valasztanom kellene, lehet nem ezt valasztanam. Ha szereted, hogy a szel cibal (bevallom en szeretem) akkor ez nem problema, de azert sok hatranyt jelent ennel a motornal a fejidom mentesseg. (sebesseg, fogyasztas -bar ezt en nem erzem eddig veszesnek- , de pl. meg a sisak valasztas is nagyobb odafigyeles igenyel.... stb.) Itt a teljes menetszelet a pofadba kapod, ami 100folott igen kedves erzetet nyujt. Nincs mi moge bebujni. Sisaknal ez sokat jelent, ezzel kuzdok most eppen.

Szoval mindent osszevetve, bar ismetlem, nekem a naked tetszik jobban, de megis fejidomosat vennek mostani eszemmel!

De majd a nagyok megmondjak a tutit, en zoldfulu vagyok :)
Ezüst XJ

Piros XJ

Ezen a 2 motoron gondolkozom.Szerintetek melyiket lenne érdemes?A piros fiatalabb.Az ezüst jobban tetszik,és olcsóbb.A km nagyjából egyforma.Vélemény?
Nah akkor elgondolhatod, hogy nekem mit jelent egy 100fontos kiadas, ha neked a 160 a megfizethetetlen kategoria :(

Kutya penz... ezt is utalom, nem csak az esot, es a szelet :)
Ebayon (legalabbis az angolon) rendszeresen hirdetik a fulest, de eleg borsos az ara...ezert nem vettem meg
Nah akkor meg1szer! Vegyel nekem is :)
Hat annak mar nem sok jelentosege van, de mas miatt majd hivlak akkor...kesobb, mert most zargat ez az ordogfajzat gyerek

Amugy nem tudom, hogy hol van Lidl, itt windsorban nem lattam meg :(
Es lehet meg kapni ilyen kutyut? MErt akkor benevezek 1re
Igyexem lecserelni a dobozt, de a gyari tul kicsi :(

1x lattam belole nagyot is, de megfizethetetlen 55 ezres volt forintban.
Na annyira meg en sem vagyok gazdag :(
És megtaláltam a példaképét is. Az "R" betű a nevek kezdetében egyezik is, Ő lenne: http://www.youtube.com/watch?v...
Szerintem ne piszkáld Ravent, mert láttad mekkora puskája van(!) és a nyaklánca se semmi. Kellett is a nagyobb motor ekkora flintához!

Nem piszkálódtam Ravenbácsi! Istenőrözz!
Arra a Pan Europanra fentre egy szebb doboz illene......
Van aki nem ál meg 2 óránként...........