Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a tepozaras settet keresem egy ideje, keves penzert! Meg kene mokolnom, hogy 2,5 mm jackos legyen, hivasinditas functionnal. Ez kulon nincs? Otlet ki gyart ilyet? EU partner form Hungary? Csak ezert nem vettem meg keveske penzert sem, mert az en buksimba biztos nem megy bele!
De tuggyatokmit, ne is kerdezzetek, leirom :0)

A keszulek JOL mukodik, hangminoseg viszonylag tiszta, xar bukoban 60-ig, jo bukoban ( Zart ) 120-130 ig lehet vele beszelgetni 1mas kozt.
Van 3.5 vonalbemenete, szoval gps, mp3, stb rakotheto.
A 2 db cerkaelem egy teljes napot siman kibir.
Az 1etlen hatranya ! par ora utan kenyelmetlen, 5 utan uvolteni tudnal a fajdalomtol.
Szerencsere, egyszeruen lehet a ket ful kozott cserelgetni, szoval ha 2 orankent ugyis megall az ember pisi, kaki, cigi, stb, akkor a csere elengedhetetlen.
Kenyesebbeknek erossen javasolt a fules-miki szettet lecserelni arra a fajtara amit a motoros radikhoz adnak.
GYK: lapos hangszoro tepozarral a ful kornyekere, miki a szaj ele szinten tepozarral.
Ebben az esetben max kenyelem, semmi hatrany.

Na paaaaaaaaaaaaaaaaa
Kerdezze batran, mi itt vettuk a Lidlibe ugyanezt es fel eve nyustolom.
Kedves HALAL !

ITT is van am lidl, es lehet is kapni.
A fel csapat ott vette par fontert :)

Se emilt se sms-t nem talaltam, szoval send again pls.
Ez az egyetlen randi, amire bizony mondom néktek, pontosan meg is jelennék.....
Mert mondá az úr: "Megteremtem néktek a SÖRT az én örömömre, hogy igyátok vala...."
A motorozást később találta ki, de jobb is így mivel akkor nem lenne SÖR! (Mivel a motorozás még anális jobb) Mi? Elirtam valamit? Bocsi! (18)!
Ez buli...es ott mi tartja a delikvens fuleben ezt a kutyut? Szigszalag a fejen korbe...

Ok Berber, jossz te meg az en uccamba...vagy en a tiedbe Fogunk mi meg egyutt sorozni beerbeer
Ha jól tudom Indiába, vagy Dubaiba gyártják, ott még nem kell bukó.....

Egyébiránt klassz hogy messze lax, így legalább nem kérsz randit!
Komoly nagy hiba! Sok egyszerű átlagpógár igen örűt vóna annak a guminak.
Dunlop volt rajta, de használhatatlanul kemény, és eléggé ,,aszfaltozott", ment a kukába. Az uj az metzeler, nem én vettem de szerintem 50 körül lehetett.Kb 20 km-et mentem vele ugy negyvenes tempóban ugyhogy gőzöm sincs hogy milyen lehet.Majd hétvégén remélem kipróbálhatom.Talán...
En is szeretlek

Amugy igen csak megkerdojelezodott bennem, amint meglattam a kepet...azt a nagy bumszlit kell bedugni a fulembe a sisak ala? Es ezt megis hogy kepzelik? Ettol kisebbek is baromira zavartak...lehet tenyleg fejet kellene cserelnem
Hova tetted a milyen gumit, és mitraktál fel nekijje, mennyiért, holvetted, mijen vele? ?
Hát majd elküldöm, 20-30 ³£ðߧ (fontért) Amúgy ahogy a fotót nézegetem, felvet egy-két triviális kérdést...... nem véletlenül occsó.
Hat Berber, ha lesz ilyen 1500forintos ketyere, felhatalmazlak, hogy vegyel nekem is :D
Persze meg fingomnincs, hogy jutna el ide nekem
Kösz mindenkinek a grat.-ot.! Én azt a képzeletbeli határt itt húztam meg a vizsga után. Lehet ha olcsóbb motort veszek akkor a végén drágább lett volna. Na mindegy, ez ennyi, és remélem nem több.
Az idő meg majd csak kialakul,bár bosszant egy kicsit hogy mire meglett a gép addigra az idő romlott el:-(
Üdv a brigádban! Sok jó gurigát a paripáddal!
Lehet, hogy egy kicsit kivagyok élezve a kérdésre,de egyre több szép vas gyűlik össze .
Paragraf! Még egy hónap, mire én zsákban hozom neked azt a meleget de addig is örűlni kell a
10 fokoknak is.Jó az már.
Alkudjunk! Én már 10 fokban jól vagyok... csak süssön az a .... nap!

Ezzel a MIO féle navigátorral egy a bajom... mindamellett, hogy símán tudom nézni is a térképet, nem gond a hívásfogadás, a zeneindítás, ami nem jó az az, hogy a fülesnek 4 eres 2,5 mm jack dugója van, ami nem túl gyakori a piacon. Sőt eddig nem is találtam. Továbbá, hogy a kiképzése miatt, nem tud autómatikusan kicsúszni, ha csak úgy leugrok a gépről. A mikrofont sem tudom normálisan a szám elé rögzíteni, ezért kezdtem a bukóba beépíthető szetet keresni, ami a bukónál szétcsúszhatna. Szóval nem rossz, de még messze nem tökéletes.
Gratula a vasadhoz. Bár lehet hogy ennyi pénzért 900ast vettem volna, de abban nem 8000km van, tehát sikerült egy -némi túlzással - bejáratós vasat venned. Az enyé mire olyan lesz mint Berberé vagy a tied, ingem gatyám ráköltöm. El is határoztam hogy megkapja a vas a standert - ami remélhetőleg útban van már magyarországra - meg kap 2 normális kiput. Ja, és persze felszerelem valahogy végre azt a nyüves idomot rá ha egyszer széttúrtam érte az ebay-t (1 kerek fontért vettem rá plexit is - 16 font volt a posta ).

Na szóval, Berber tanácsát megfogadva húzok egy képzeletbeli határt, ahonnan nincs tovább, onnantól csak az ápolgatás és normális használat lesz szem előtt.

Széles utat
Ja, és valaki hozhatná már azt a meleget. Nem kérek sokat csak 12-15 fokot pluszban, de azt minél hamarabra.
Inkább maradok a feleségemnél, és a mocinál.
Azt hiszem, elindult a szerelem...mar csak az a kerdes, hogy a feleseged, a batyja, vagy az XJ iranyaba

de ezt dontse el mas
Egy nagyon király mociért a bátyját is elveszem:-)

na ez tényleg vicc volt!
Ha ennyi volt, hát ennyi volt.Nem siránkozok. Márc 15-ig még meg kell tanulnom motorozni:-)))
azert egy fokkal jobban hangzik, mintha azt mondod, elvetted a feleseged, mert a batyjanak volt egy naaaagggyonkiraly mocija

Bocs, csak vicc volt...bar nalam meg ez sincs kifutva
Igen, a fo problemam ezzel van.
Itt Angliaban (legalabbis nekem) sokszor van bajom GPS nelkul, ezt az autozasaimbol tudom.
Szoval igen igen jol jobbe, ha nem kellene sokat szarakodni, mert nyilvan hosszu tavnal nem szamit, egyszer beszerelvenyezed magad, es aztan ugysem ugralsz le, de ahhoz, hogy atugorjak a szomszed "faluba", amikor meg a gatyat es a csizmat sem huzom fel, csak felkapom a bukot, ...szoval erted
Persze nalam a penz jelenleg nagy ur, ugyhogy lehet marad a madzag
Jah, meg a sima fules ami olcso, az egy ido utan elkezdi irritalni a fulem (van ami egybol nyomja a sisak alatt, van ami kenyelmesnek tunik, de kesobb az is nyom). Van direkt sisakba "ragasztos" csicsergo, de valami miatt azt hiszik, hogy sokkal de sokkal tobbet kotelezo erte kerni.
Szoval jelenleg a hezitalok es a nem tudom mi lesz kozt allok. Mivel a bukot multkoraban elnapoltam, ezert nyilvan mas uton haladtam a GPS hallhatova teteleben, de most eroteljesen elgondolkoztam, hogy mit tegyek...
Nah mind1, szemezgetek ezzel a nolannal meg egy picit
Háááááááát drága se volt! Ennyit érnek ezek a gépek. Ez van. Akkor már jössz a szezonnyitóra is? Márc.15 Velence?
Köszi, de nem a szomszédban volt, kicsit távolabb,Bp.-röl hoztam le.Feleségem bátyjátol vettem,két éve lejárt a műszakija ugyhogy azóta biztos nem használta, de néha be volt inditva. A cégnél a raktárban volt, tudom a motor előéletét, a benne lévő 7600 km az biztos hogy annyi. Az eredeti gumikat cseréltem most le, inkább öreg volt mint kopott. Az ára? Hát nem volt olcsó, kaptam hozzá oldaltáskát is, meg egy halom ruhát/nadrágok,kabát, kesztyű/ és ezért fizettem 950-et No meg a vizsga.