Nah jobban elgondolkozva, a kekre teljesen felesleges 12V-ot adni Persze trefanak jo, es nehezitesnek is, de nem igazan oszt vagy szoroz ebben a fajta bekotesben, ahogy en gondolom (persze korant sem biztos, hogy a gyarto is igy gondolta a bekotest )
Viszont ebben a bekotesben a keknek egyaltalan nincs szerepe, mert aktiv riaszto eseten az engedelyezo rele sosem tud behuzni, innentol az a kekfeher kabel sosem kerul testre
A kipuhoz nincs semmi, csak ami a képen van. El nem tudom képzelni, hogy hogyan lehetne korrektűl felrakni.
Hurrá akkutöltő! Kösz hogy szólsz! Figyelem 4700 forint, digitális, csepptöltös, 1,2 től 120 Ah-ig ! Vegyétek, vigyétek!
A LIDL-ben várható még áll. jóminőségü intercom is. A túramotorosok.hu-n olvastam, hogy valaki fikázta vele a drága kacatokat.
Képzel 3tól újra lesz a Lidl-ben az akksi töltő amit mutattál. Múltkor még aznap bementem, mert kajás voltam és mondom akkor menjünk oda, hátha van aból a töltőből, de nem volt és most olvasom a hírlevelet hogy lesz
Aki híján van egy jó töltőnek az fontolja meg, szerintem megéri. Lidl akksi töltő
Rákérdeztem a lengőkarra amit találtál hogy mennyibe lenne a posta.
A köv. választ kaptam: "Hi,it costs 65 euro!mfg"
Ez azért durva egy kicsit. Nem megy valaki a németekhez mostanság, kéne pár cucc ?!
Most tervezem a fehérvári albérletet, nem engedhetek meg magamnak ennyit. A kifut akarom megvenni, ha fel tudom rakni a vasra, meg a kötelező olaj és olajszűrő.
Tényleg, van különbség olajszűrő és olajszűrő között? Ha igen, akkor melyiket?
Valóban ... : "A felhasználó nem adott meg adatokat magáról." tényleg elég sovány
Na jó, este majd töltögetek, aztán ha nem esik és nem fúj , akkor motorozhatunk is egyet
"Mindenkinek sok türelmet kívánok a télhez. Nekem fogytán van."
Kérlek szépen itt angliában nyílnak a nárciszok ... szoktam is szídni az időjárást reggelenként, hogy megint fel kell húzzam a sínadrágot nem ülhetek csak farmerban a motorra. Könnyen megfázik a térdem
Mukodeset tekintve szerintem szerintem a motorunk ugy mukodik, hogy ha uresben van, vagy be van huzva a kuplunkkar, akkor behuz a rele, ami engedi az indito aramkort. (bar meg sosem probaltam)
Tehat szerintem a riogati mukodese valahogy ugy lehet, hogy (piros sarga fekete nem erdekel most) a narancs/barna csak erzekel, azaz ha a riszto eles, es elforgatod a kulcsot, akkor megjelenik a 12V a kabelen, amit o megkap, es riasztani kezd. Ekkor a kekre kiadja a 12V-ot (ezen meg azert gondolkozok, mert zavar a diodakon megjeleno forditott pol)
A szurke-rozsa paros pedig aktivalt allapotban nyitott inaktiv allapotban zart "kapcsolo"
nah de ezen meg tunodok egy picit, meg ezert akarom kimeregetni
Igazan nagy vedelmet nem ad a motornak (bar egy motornak mi ad), meg valami visszajelzest is ki kell talalnom, mert most neztem, hogy az sincs...komoly szerkezet
nah igy elso korben ugyan ott vagyunk meglov, a rozsaszin-szurke parossal.
A keket es a barnat viszont meg fogom nezni, hogy mit csinal, mert bar annak a bekotese eleg egyertelmu, viszont kivancsi vagyok, hogy mint bemenet, vagy kimenet funkcional, es testet vagy delejt ad, mert amennyire "korrekt" ez a leiras, hat en mar nem nagyon hiszek neki...es mondjuk gazan nem lennek boldog, ha a barna vezetekemet letenne testre
most nekem is dolgom van, esre meg en is bogaraszok, es csinaklok egy vazlatot a bekotesi elkepzelesemrol
nem igazan tudom, hogy magyarhunban mi az ido most, de itt ragyog a nap kar, hogy melo van
Sziasztok...
valahol volt egy kép, ami mutatta a sisak méreteket a fejmérethez képest. Nincs meg valakinek?
Képzeljétek garázsban, huzat alatt kikezdte a penész a mocimat :(, de hamar letöröltem és ezután kétnaponta ránézek legalább.
Mindenkinek sok türelmet kívánok a télhez. Nekem fogytán van.
üdv üdv üdv
Ez nagyon komoly! A sok egyértelműn kívül (Piros=akksi+, Kék-fehér behúzótekercs, villogók jobb-bal, barna a gyujtáskori +, ) ez a gyujtáskapcsoló kitestelés nekem kínai! Ilyen nincs is! Vagy rosszul fogom? Fekete-fehér egyik szériában sincs a kulcstól! Még nézem, de dolgom lett.......
jah, es a dext az velhetoen next akar lenni, a Thehead az valoszinuleg the head, a tablazatban szereplo orange pedig a brown-t szimbolizalja
Letezik ugyan a tablazatban egy yamaha oszlop, de termeszetesen az csak vicc...bar az egesz leiras egy hatalmas vicc
Nah kivancsian varom, hogy mas mit gondol. En hosszas tanacskozas utan magammal ugy dontottem, hogy inkabb kimeregetem a kabeleket, es atalakitom magam izlese szerint a bekotest, mert szamomra ez a leiras tulsagosan "kusza", pedig kotottem mar be egy par riasztot, meg van "villamos" vegzettsegem is... teny, hogy nem vagyok egy autovillamossagis, nah de azert ez nem egy bonyolult dolog
Hogyne tudnám, bár csak az adatlapodból derült ki nekem, mikor olvastam hogy hova valósi vagy. Remélem nem lesz sok gond a forgalomba helyezzéssel. Jó motorozást kívánok az új szerzeménnyel!
Be tudod skannelni a rajzot legalább? Nem bonyolúttas a dolog. Kell neked akku + - meg egy gyufa kábel azt annyi. Ha tescogazdaságos, akkor lehet annyi se, max 30%
Van koztetek olyan, aki ert az elektronikahoz, valamennyire konyit az angolhoz, es tudja olvasni a motor villamos bekotesi rajzat is? ossze kellene dugnunk a fejunket, mert kivancsi lennek mas hozzaerto velemenyere is
Amugy egy riaszo bekoteserol van szo, de ki kell hamozni, mert aki az "operation manualt" irta az vagy egy titkarno volt, vagy egy tajvani egynyelvet beszelo "szakfordito", vagy mindketto egyszerre, de igen nehez erteni, hogy mire gondolt az illeto
A lenyeg, hogy meg nem volt lehetosegem kimeregetni, hogy melyik vezetek mit csinal a hangkelto eszkozon (mar ha ez sikerulni fog egy tescogazdasagos analog "milimeteren" ), de leiras alapjan probalgatom felkesziteni magam... lelkiekben feltetlenul
Viszont ebben a bekotesben a keknek egyaltalan nincs szerepe, mert aktiv riaszto eseten az engedelyezo rele sosem tud behuzni, innentol az a kekfeher kabel sosem kerul testre
Nah fussunk neki meg1szer