Köszi az infót:
Jelenleg nekem is az UNION-ál van.
És nekem is 7500. S ezzel nem is lenne baj. A Bajom abból fakad, hogy megszüntette az irodáját a városba. S félő, hogy ha esetleg egyszer ügyintézésre kerül sor akkor hordhatom Egerbe
Köszi az infót.
Tudom, hogy már régebben volt róla szó.
Csak hogy nem jegyeztem meg, mivel akkor nekem ép nem volt aktuális.
A keresőm meg valahogy nem jól működik. Még itt soha nem találtam meg a régebbi témákat.
Szia Robág ! Passat alkatrészt a Szilker Autóalkatrész Budapest , Petneházy u 54. / szilkerauto.hu / szoktam vásárolni , rendkívül korrekt áraik vannak. Ha tagja vagy a Magyarországi Passat Klubnak, ott is érdemes körülnézni , a hirdetések rovatban. Én tag vagyok, ha gondolod, nagyon szívesen segítek. Úgy látszik az autó márkában is egyezik az ízlésünk, bár én a régi mercik w 114, w 115, w 126 nagy rajongója vagyok.
Hol melózol Ócsán? Csak nem a Nemzeti lakópark? Mert akkor lesz lóvéd a drágábbik megoldáshoz is. 500000/m2 amikor a faluban 200000/m2 iszonyat pénztemető!
Megint a Budapest vidék szitu. A6oson hasonló probléma 120000. Soroksáron van egy szervó javító aki szétszedi azt is amit csak roncsolással lehet oldani. 34000ért megcsinálta.
Ezt még megpróbálom, mert új rugót egyenlőre nem tudok venni.
Ma reggel melóba jövet minden előzmény nélkül beállt a kormány szervó szivattyúm a Passaton
108000ft........ Egyenlőre elvágtam az ékszíjat és úgy megyek vele. Kb akkora erővel kell tekerni mint a 452-es csepel teherautó kormányát !
Javult a közbetét beiktatása után a telód ?
Ha 3-4cm hosszu csövet betennék talán nem szűkíteném le nagyon a rugóutat (kb20%) és talán nem koppanna.
A végleges megoldás valószinü az új, vagy erősebb rugó
Elküldte a srácot a bús p___ba, közölte vele, hogy a Koyo japán, másrészt a két utcával lejjebb található csapágyboltban is árulnak Koyo csapágyakat, csak kúpgörgősük nincs, ezért jött ide. Először és utoljára. Költsétek az extraprofitotokat szívgyógyszerre, satöbbi, satöbbi... Úgy köszönt el, hogy "szarul vizsgáztál, kisgyerek" . :D
Jelenleg nekem is az UNION-ál van.
És nekem is 7500. S ezzel nem is lenne baj. A Bajom abból fakad, hogy megszüntette az irodáját a városba. S félő, hogy ha esetleg egyszer ügyintézésre kerül sor akkor hordhatom Egerbe
Wáberer Gyuri bácsinál. Baleseti adóval egyetemben.
Tudom, hogy már régebben volt róla szó.
Csak hogy nem jegyeztem meg, mivel akkor nekem ép nem volt aktuális.
A keresőm meg valahogy nem jól működik. Még itt soha nem találtam meg a régebbi témákat.
A szeméttelepen építünk ki mérőállomást, de ott is csak sokadik alvállalkozó leszek, a profit nem nálam csapódik le !
Ugyanakkor nézzük a jó oldalát: nem kell konditerembe járni hogy gyúrjak ....!
Jövő hét hétfő kedden Ócsán kéne dolgoznom lehet hogy van valami ötlete a fazonnak, Itt még egy normális bontó sincs.
Ma reggel melóba jövet minden előzmény nélkül beállt a kormány szervó szivattyúm a Passaton
108000ft........ Egyenlőre elvágtam az ékszíjat és úgy megyek vele. Kb akkora erővel kell tekerni mint a 452-es csepel teherautó kormányát !
Javult a közbetét beiktatása után a telód ?
Ha 3-4cm hosszu csövet betennék talán nem szűkíteném le nagyon a rugóutat (kb20%) és talán nem koppanna.
A végleges megoldás valószinü az új, vagy erősebb rugó