Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyüjtsél még hozzá kicsit, és vegyél HD-t. Az gép. A többi csak utánzat!
Sajnos muszáj
Köszönöm!
Üdv Kalmi. Szeretnélek megkérni hogy a jövőhéten egyik nap az üveg gyertyával meg nézd a motoromat.Most a héten nem jó mert szerelőnél van. Ugyanis gajra ment a szabadonfutó és azt cserélik. Légy szíves majd írj egy emailt hogy kb mikor lehet aktuális.
Aztaqrvaaa! És még tanktáska is?
Nem néztem meg, hány éves, mennyi km van benne, milyen felszereltségű,stb. Most voltam a klubbal a V-2 napon, ahol jó pár 650-es volt a csapatban. A gazdáik esküsznek rájuk.Egyikükkel jöttem haza a 2-es úton Szécsényig, ahol lehetett, végig 120-130 húzott neki a srác...nem volt azzal semmi baj! 12 éve az övé, közel 50000 km van benne. Azért másabb, mint a virgács...A virágót én is nagyon szerettem, jó konstrukció az 535-ös, de valahogy olyan, mint a 3/4-es kerékpár...a többiek mellett játéknak tűnik.
Javaslom, próbáld ki és csak utána dönts! Az 1millát kicsit sokallom, de attól függ, milyen állapotú, felszereltségű....Én majdnem ennyiért 1100-ast vettem.
Fúúú, ez nem chopperes így
Jól felpakoltad, jó túrázást!
Hoppá! Képek lemaradtak
Sziasztok Vaslovasok!

Ma felmálháztam a kicsikémet a holnapi 275 km-es győrújbaráti túrára. Hát mit ne mondjak, már most sajnálom szegényt, de ki kell bírnia. A tempó amúgy is 80-90 lesz, szal szerintem menni fog:) Na mondjuk így már nem lesz egy rakéta és a féktávom is szerintem legalább megduplázódik
Ja és erre még jön egy kisebb tanktáska, csak hogy elöl is legyen valami És most fognak jönni majd a kommentek, hogy "fúúú, mert az nem chopperes", de engem nem izgat, így férek csak el.

Íme egy két elcseszett kép:
Tormy!

Segítek szerelni, ha kell valami szólj nyugodtan. Van üveggyertyám, és szinkronteszterem is, meg sok szerszámom. Speciel kompressziómérőm pont nincs. :)
Szia Laci !

Fateromnak van ha gondolod elkérem neked.
Üdv Nekem van, nagyon szívesen kölcsön adom. Csak ahhoz el kellene jönnöd hozzám.
Csak hallomásból írom, de szerintem meg fognak erősíteni ebben:
A 650-es Drag-ok elbaltázott konstrukciók. A hátsó hengernek annyira nincs hűtése, hogy az már hihetetlen. Ennek az eredménye egy rosszabb olaj megválasztása után, a kopott henger és dugó. Márkaszervizből hallottam azokat az infókat, hogy eltűnt a kompresszió a hátsó hengerből. A blokk, úgy tudom az 535-ösé kissé felfúrva. Azt már a japánok is sejthették, hogy valami nem kóser a motorral, mert literteljesítményben az 535-ös jobb, és nyomatékban sincs nagy lépcső...

Én 650-es Drag-ot nem vennék. Félek tőlük.
Kalmi!

Egyenlőre lemondom a vasárnapi gurulást, mert szivat a motorom.
Bedúsult úgy az első hengerem hogy dadog alacsony fordulaton, tiszta fekete volt a gyertya.
Szegényítettem rajta, utána észrevettem, hogy szorul a szivató tüske. Befújtam megjárattam, jó.
Összeraktam jó.
Mentem vele, megint szar.
Nem tudok rájönni mi a baja, az alapjáratom is ingadozik.

Nincs valakinek egy kompressziómérője kölcsönbe egy mérés erejéig?
Hali,

engem anno lebeszéltek erről, mondván gyengusz a motorja ekkora kasztnihoz.
Én kereskedőtől nem vennék se motort se autót, inkább magánszemélytől azok talán kevésbé vernek át.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xvs_650_a-6823555
Hali! Tegyük fel, hogy 1 milkáért eltudom hozni. Szerintetek ez jó vétel?... Nekem nagyon bejön a gép.
Tisztelt sibra
Komoly teljesítmény. Gratulálok!
Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy ha eljutok odáig hogy meghirdetem,akkor mennyi jelentkező lesz rá, mert kicsi is meg chopper is, szerintem elég réteg motor :)
OK, köszi. Nem tudtam, hogy ennyire új a tied. Nyilván így jóval többet ér.
Szia

Szerintem majd nyár végén lesz eladó, most teljesen jól megvagyok vele a városba járkálni, meg szokni a motorozást. Mondjuk én amúgy is többet szeretnék kapni értem mint 350 pénz, mert csak 2000-es és az öregebbek mennek 4 kiló körül.
Mi is a szombatban gondolkodunk, pénteken még meló van.
Laci is (5.50) felvetette a pénteki indulás lehetőségét és egy éjszakázást a Szelidi-tónál, de Gyulának és Jenőnek is a szombat a jó. Nem beszélve rólam. Erről is értekezünk hamarosan.
Holnap talán normális időben érek haza, és tudok értekezni a bakonyi túrával kapcsolatban.