Kik gyártják ezt a bazukát? Engem valami háborús kellékre emlékeztet ez a név. Páncélököl vagy kézi rakétavető. Olyasmi mint az rpg. Írjál már róla valamit! Légyszíves.
Az egy 4 ütemű léghűtéses Bazuka birtokjáró.125-ös de olyan nyomatékos mint a virgács.Nem volt még olyan meredek flaszteros domb ,ahol ötösbe ne ment volna fel.
Élőben gondoltam. Tormy 1,1-esét már testközelből ismerem a 750es még hátravan. Kicsit a nagykőrösi találkozón láttam nem tudom,hogy 125vagy250,csak megdöbbentem néé máár egy lánchajtású virgács!
kalmi írta,hogy ő hazahozná lábon ami megoldható, de kockázatos egy ismeretlen verdával ezersokszáz km-et bevállalni. Forgalmit rendszámot vinni kell ki ha meg akarod úszni a kinti biztosítást. Az utánfutózás lehet még megoldás de a költségei ott vannak rendesen.
Én ha kint vennék eggyet akkor még saját kocsival is vagy 60 ropi az űzemanyag költség . vagy ráülsz és haza hozod a lábán, de ott is van üzemanyag költség biztosítás meg még a többi...
Lehet,hogy elhamarkodtam mert ez Drag Star-nak tűnik én meg Viragot láttam úgy emlékszem. Bár elég ködös napok voltak a verőfényes napsütés ellenére azok a napok.
Azt azért tudd,hogy a motorkuli utánfutót a t5-ös Pannónia sebességéhez tervezték,legalább 40 éve! Gyönyörű szerelvény különben. Ahogy nézem nem sokkal erősebb az 1,1es mint az 535, de biztos nyomatékosabb.
Azért németbe sem olcsó amit hirdetnek, egy xv 535 1700-2000 euro között mozog.
Persze akinek van kint ismerőse vagy kint dolgozik az ráakadhat olcsóbra is. Szerencse is kell az olcsó vételekhez.
Hát igen. Jól szerepelt nála is a gépem. De mégis azt állította, hogy én törött dugóval adtam el neki. Sőt meg gyanusított azzal, hogy unfer volt a motor. Vagy is nem fért bele az N-s kategóriába.
Pedig nekem a suzuki kupában minden verseny előt tüzetesen átvizsgálták azb összes gépet. Kamera a robanó térben, kompreszió mérés, difi elenőrzés, és egyebek. És érdekes módon nem mindíg az nyert akinek a lgerősebb volt a motorja.
A tehejedben nem tudom mit tettem volna. Bár az is hozzá tartozik, hogy az elektromos dolgok nem szoktak előlre jelezni. S Robág tényleg nem fórumozott itt a generátorával kapcsolatban. Valószínű, hogy neki ezzel nem volt baja.
De szerintem az a lényeg, hogy most már szerencsésen lett orvosolva a probléma, és van egy jó és szép motoros.
S hogy egy jó és össze tartó csapathoz tartozol!
Zsocca-a te gépeddel rekordokat döntöttek és aztán jött a reklamáció ,-én mindössze 7-km-et tudtam vele megtenni és jött a probléma amit már meg is oldottam ,-ami miatt jogosan kiakadtam hogy szakbarbár módján hozzánemértés miatt történt a hiba és ez nem biztos hogy az eladó sara de te hasonló helyzetben mosolyogva tudomásul vennéd vagy hasonlóképpen jeleznéd az eladónak ?! Lehet engem sárdobálónak -baleknak-sóhernek -vagy bárminek nevezni de egy biztos legyen egy gép 16-éves azért ne 7-km után adja meg magát ,nem hiszem hogy bármelyik motoros társam szó nélkül hagyta volna ha ő is hasonlóképpen járt vagy járt volna! Elnézést kérek mindenkitől akit esetleg megbántottam volna de ez egy fórum ahol minden motoros témát meg lehet beszélni-köszönöm a sok segítséget amit tőletek kaptam /rc51-brumeszkosz/-és sorolhatnám -ebben a témában utoljára írtam ,nem célom bárki lejáratása vagy az önsajnálat -gyors kitavaszodást és széles utat kívánok mindenkinek sziasztok!
Persze akinek van kint ismerőse vagy kint dolgozik az ráakadhat olcsóbra is. Szerencse is kell az olcsó vételekhez.
Szóval eről a Mociról várom a véleményeteket.
Pedig nekem a suzuki kupában minden verseny előt tüzetesen átvizsgálták azb összes gépet. Kamera a robanó térben, kompreszió mérés, difi elenőrzés, és egyebek. És érdekes módon nem mindíg az nyert akinek a lgerősebb volt a motorja.
A tehejedben nem tudom mit tettem volna. Bár az is hozzá tartozik, hogy az elektromos dolgok nem szoktak előlre jelezni. S Robág tényleg nem fórumozott itt a generátorával kapcsolatban. Valószínű, hogy neki ezzel nem volt baja.
De szerintem az a lényeg, hogy most már szerencsésen lett orvosolva a probléma, és van egy jó és szép motoros.
S hogy egy jó és össze tartó csapathoz tartozol!
0&mc=1100
Srácok!
Erről a gépről mi a véleményetek?
Nekem nagyon tetszik. S most töröm a fejem, hogy miként is tudnám meglépni.