Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudok veled vitatkozni. Mára ennyi.
Az enyémek: a nagyobbik jővöre végez az ötödik évvel az egyetemen a kisebbik szintén érettségi után gyógyszertári asszisztens lesz én meg fizethetem utánuk a TB-t mert még segélyt se kapnak mert fehér a bőrük.
A rothadékok a parlamentben meg csak lopnak és lopnak!
1998ban én a centrum-pártra szavaztam. Sehol sincsenek már.
Az enyém még tanul,de semmi jövőképe. Nem tudom mihez kezd majd ha le érettségizik. Nem fog érteni semmihez csak egy papírja lesz. Ha nem lesz világvége 21.én, akkor még sok nehéz évünk lesz!
Na látod többek közt az ilyen dolgok miatt nem lesz újabb vasam.
A gyerekeinknek nincs munkahelye, nincs jövöjűk, mehet rabszolgának külföldre.
Hát kérdem én erre szavaztunk 98-ban?
Mi az,hogy kunyeragép a gyerekeknek kell támogatni a szülő nyugodt aktív pihenését
Honda 750 Shadows vagy Suzuki 800 Voluzia.
De ez csak álom, sose jutok odáig.Az asszony is tiltja ,van két kunyera gép stb.....
Te mire akarsz cserélni?
@Zsoccca: keresés ebben a topikban itt ahol írsz, nem a google.
Ezekért mennyit adsz maximum? Még van egy hét a végéig.

http://www.ebay.de/itm/Yamaha-...
Rossz a karbi beállításod ki kéne takarítani, a multkori gond is azért lehetett.
a 3 fontos darabonkénti árhoz még jön 9 font postaköltség!
Nekem a vonat ingyen van, csak a motor árát kéne megszerezni, mert összegyűjteni azt nem lehet.
A mostanit is az önkéntes nyugdíjpénztáramból vettem , mielött még azt is ellopta volna a tolvaj cigány.
No ezt, hogy nem él, majd akkor mond amikor érthetetlen módon hibásodik meg. S majd ugyan ilyen módon javul is meg.
Vagy például az enyém, mindig durrant egyet ha vad mellet megyek el.
pedig egyébként nem durrog.
Nagyon dekoratív szép motor. Sokan meg fognak miatta szólítani.
Nekem nem telik el úgy motorozós nap, hogy valaki meg ne szólítson, hogy de szép motor. Milyen? Mekkora? És menyibe került?
Akkor még várjunk. Nekem csak kettő kéne. S hátha olcsóban is hozzá jutok. Bár ami most benne van az sem csúnya csak nem teljesen azonos az eredetivel.
Kösz a fáradozást.
Oké
Hát nem teljesen mindegy.
De 3 font kb 1050 Ft.
Ha netán ennyi, akkor még ennyiért is jó. Mivel itthon a Yamaha központból 1600- ért lehet rendelni.
Bár bontós Pityut még nem kérdeztem.
Nála előfordulhat, hogy olcsóbban is van.
Ez mit jelent? nem lehet vele normál tempóban, 90-110-es tempóban haladni?
Mi ez a zoral
Kis milió egy zoralos lapot kidobot a gugli. Melyiket nézzem meg?
Akkor meg zoll rendszám és kötelező bizti és szabályos vagy. Debrecenből mennek fapadosok németbe?
Van akit nem állítanak meg engem aki ilyen peches azt biztosan elkapják.
Ha szabályosan közlekedsz nem állítanak meg. Autópályán meg főleg nem. Csak azért,hogy megnézzék van e jogsid stb ez ott nem játszik. Kamionnal már annál inkább. Eléd jönnek bevezetnek egy parkolóba és komplett műszaki vizsga is lehet. Ez csak az én tapasztalatom.
Hát ez nem nemzeti érzés!
És ha kint megállít a yard akkor mennyibe kerűl?
Magyar rendszám kint felrak és hazajön. Kicsit szabálytalan de sok autót hoztam be így. Persze a külföldi matricákat stb. el kell tüntetni.
Írd be a keresőbe,hogy bazuka B12 és mindent megtudsz erről az olcsó és jó keleti csodáról.
Kérdezem, hogy vigyek ki forgalmit, rendszámot mikor kint a karom megvenni a vasat?