Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm az elismerő szavakat. Bevallom nem tudom mi ez az íráskényszer, előző életeim valamelyikében biztos megtalálnám rá választ. Pedig szörnyű a helyesírásom, és olvasatlan barbár vagyok.Csak a technikai dolgok tudnak annyira megfogni hogy elolvassam az írásokat...
Mint olvashattad a célkitüzés az volt hogy nem állunk meg egyik bizalmatlan országban sem aludni, így a közel legrövidebb 1200 km-es utat választottuk, amit még egy seggel letudtunk gyürni. 2008-ban már másodjára tettük meg ezt az útvonalat,mert 2003-ban már megcsináltuk, igaz akkor a Halkidiki félszigetre mentünk. Az sokkal keményebb volt, mert néhány kinyomtatott oldal google térképpel mentünk GPS nélkül, nem volt még "igazi"motoros ruhánk, csak egyszerű bőrruha, és akkor is keményen pacallá áztunk meg nem hallottunk még az esőruháról, ami most már az első dolog amit pakolunk, és pár szezononként cseréljük újra, mert a menetszél szétkoptatja.
De a lényeg hogy barátokkal az igazi végigcsinálni, és osztozni az élményekben. A közösen megélt kalandok megsokszorozzák az értékét egy egy ilyen "kirándulásnak", és talán ez a magyarázata, hogy utána nem tudom magamban tartani, és muszáj kiírni magamból...
Bontós Pityut próbáltad hívni neki van!
Nem baj nem sürgős.
Annyiért esélytelen.
30-40 euróig érdekel.
De már én is regisztráltam az ebajra. Csak még kezelést kell kipróbálnom.
Az enyémen is van egy-két extra dolog csak a vevők ezeket a dolgokat természetesnek veszik és nem akarják pluszként megfizetni. Rajta van a vason és kész annyit ad érte mint amelyiken nincs semmi plusz luxus.
Látad már pl az én tankrácsomat? Micsoda dizájn és kellem amellet még nagyon hasznos is csomagtartónak na meg ha elszálsz vele akkor a mentősök tudják hol keressék a zacskodat.
Látjátok mit meg nem spórolt a motorom új tulaja... vazz esküszöm felhívom, hogy mennyiért adja vissza...
Most 25,50 euro az ára de még van 6 nap a licit végéig. Szerintem ez olyan 150 euro körűl fog megállni.El kell dönteni neked mennyit ér meg és rátenni licitként. A posta minimum 17 euro.
A másik 17 ajánlattal 171 euro -nál tart de az jobb mint ez.
Engem érdekelne.
Menyiért lehetne hozzá jutni?
@K.István. Való igaz nem gond az azonnali szálláskeresés sem, csak jó lett volna,de sebaj. Érdekes,hogy mennyire másképpen gondolkodunk az útvonalról. Yugó után eszembe nem jutna átmenni a Bulgárokhoz és úgy Görögország. Ha a Nis i autópályát lekínlódnám, csakis MK. felé mennék. Dél Erdély felé át a Dunán BG. és utána GR. Kocsival többször lejártam már mindkét vonalat, de a motorostúrához műanyagok a cimboráim. Sajnos már túl vagyunk a kalmi féle mindentbevállalok koron. A motorom közelebb van a 30hoz mint a 20hoz de szerintem én lennék a gyengébb láncszem. Jövőre azért megpróbálom rábeszélni a haverokat a Thassos túrára. Lehet,hogy szégyenszemre autó és utánfutó is jön velünk, majd meglátom. Nagyon élvezetes olvasmányok a túráid.
Hiflo, vagy Champion
gyetya: NGK - de eredeti japán...
Szerintem városba jó választás a virago250, bár szerintem egy hátsó dobozos 125-250-es négyütemű rendszámos nagyrobinál nincs jobb tisztán városban furikázáshoz. A nagyrobogó igásló, mindennapos használatra, a virago 250 inkább olyan hétvégi kiskirándulásokra kellemes. Amikor eladtam az X9-es piaggiomat, egyedül a hátsó doboz, és az ülés alatti tárolás lehetősége hiányzott. Ez a mindennapi közlekedéshez elengedhetetlen. A hátizsák szükséges rossz. Kényelmetlen, és kevés dolog fér el benne.
Szia

Köszönöm a tanácsokat, a sorrendet lehet felcserélem, mert első körben a motort veszem meg, utána fogom ki/lecserélni a dolgokat végül kipróbálni. Mivel családon belül lesz az "üzlet" így nincs benne rizikó.
Ha már az olaj,szűrő,stb-ről szó esett akkor van valami bevált típus a Virago-hoz?
Mondjuk megvan a motor kézikönyve is,csak még nem hoztam el, abban biztos le van írva...
Köszi
Én azért nem írok mert mentem egy nagy kört, még plussz van.
A mai fél délelőttöt arra szántam, hogy megtaláljam a legkedvezőbb kötelező díjakat. Másfél óra múlva kiderült teljesen feleslegesen oszottam,szoroztam, mert úgy járok a legjobban, ha maradok a tavalyi kötésemnél.
Ez nekem is meglepő, mert évek óta ugrálok ide-oda, autóstul motorostul.
A kocsim '95 ös 1,4-es Citroen BX. benzines, a motorom ismeritek.
Nem ugyanannál a bizosítónál vannak, de a kettő együtt összesen baleseti díjjal megfejelve 18 ezerből megúszom.
Na mi van veletek, én írogatok csak-magamnak?
Tisztelt Kotama
Hógyisne! Mitképzelsz! Méghogy tegeződni?!
Hát ezzel, most úgy felbosszantottál, mint szódás a lovát.
1. régi benzint leenged, üza. rendszert kipucol.
2.friss benzinnel feltölt.
3.olajjal ugyanezt, szűrőt cserél.
4.szükség szerint gyertyát cserél.
5.gumikat előírt értékre beállít.
6.üzemmelegen meghallgat, ráü.l motoroz.
7.erősen eltöpreng, hogy megveszi-e.
8. tegeződhetünk
6.akkumlátor.
Köszi.
Sajnos nem fog menni, 4.5 éve leveleztünk vele.Nyoma sincs már leveleknek...pedig szívesen megadnám. Akkoriban az volt a tapasztalat, hogy simán elcsövezhetsz a tengerparton pár napot, és szerintem foglalás nélkül is simán találni jó elfogadható áru szállást.
Szia (remélem nem gond hogy tegezlek)

Pont az a lényeg, hogy ne kelljen pörgetni, abból lett elegem, hogy ha 12k fordulat alatt akartam vele menni nem ment.
Kipróbálom mindenképp, csak fel kell éleszteni, mert lassan 2éve álldogál és kérdés hogy beindul-e.
Tisztelt kotama
Ha rángatózik a jobb csuklód, akkor felejtsd el a virago 250-et
7000rpm fölé csak a bolond tépi ezt.
Próbáld ki azt amit kinéztél,=átértékeled a motorozás érzését.
Ha ezzel még nem vettem el a kedvedet: welcome to jungle...
Előre tolt lábtartó akit érdekel.
http://www.ebay.de/itm/Yamaha-...
Köszönöm a gyors választ, még annyit hogy mennyire lehet a kocsik között cikàzni vele? Természetesen csak ha már áll a sor. Egyébként ma néztem meg a gépet, nagyon szép állapotban van, bordó-fehér (remélem az nem nőies )
Ha szereted a kényelmet, szerintem jó lehet erre a célra. kicsit oldalszél érzékeny, egy bizonyos kormányelfordítás után könnyen bicsaklik, de relatív igénytelen (jó értelemben), Keeway alkatrészekkel is javítható motor, sokak szerint 3 literes fogyasztással...

és a itt a csapat biztos szívesen veszi, ha elgurulsz majd túrázni...
Sziasztok

Lenne lehetőségem jó áron egy 250-es kis viragot vásárolni, azonban előtte kérdeznék egy-két dolgot töletek.
Alapból városba munkába járos robogót/motort kerestem, véletlenül került a képbe a Virago. Mennyire felelne meg erre a célra? Naponta olyan 40-50 km-et kellene vele megtennem, Hungária, belváros,stb.
Volt már 250-es belpiacos suzuki acrossom, azt nem igazán szerettem mert pörgetni kellett 15-16 ezerig hogy menjen, bár az sor 4 volt, v2-re ugye ez nem jellemző?
Most hirtelen ennyi, ha eszembe jut még valami akkor kérdeznék még ha nem gond!

Üdv:Tamás
egyben ment el... a kipufogóm maradt meg egyedül...

az alacsony árra magyarázat, hogy így nem kell hitelt felvennem az autóhoz. ott majdnem ezt az összeget buknám el, így meg inkább költse az új tulaj a motorra, ne a bank hízzon belőle...

ha valakinek kell a gyári kipuff, akkor eladó!