Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól vagy értesülve. A 400-as és az 535-ös majdnem atomi szinten egyforma.
A "csopperesebbnek" tűnő dolgokat okozhatja pl. az ex-tulaj által rápakolt aftermarket kormány, lábtartó, stb., de gyári állapotban full ugyanaz a két vas kasztnija.
Üdv! Nem neked mondta valaki hogy szét pörgeted a viragót a Március 15 téren és megdicsérte a motor tankját!?
Örülök, hogy segíthettem. Naná, hogy dobunk egy sört a Robinzonon. Több hiba már csak nem lesz idén a vasamon.
ha valaki nagy vasra vágyik:

http://www.youtube.com/watch?f...
Az 1700 km-es túrán is elvoltam vele...
Eddigi információim szerint a 400/535 konstrukcióját, méreteit tekintve ugyanaz.

Én 181cm / 97-100kg vagyok, és egy előretolt lábtartóval teljesen kényelmes a paripa.

Mindenkinek szívből ajánlom a vasat...

Amúgy részben örülök, hogy ennyien érdeklődnek a típus iránt... bár, ha ez így folytatódik, jövőre esélyem nem lesz eladni, ha kell a pénz a kocsicserére...

szóval... ennek most nem tudom örüljek, vagy ne....
Hy, 182cm vagyok, és egy 400-as virgácsom van! Én ültem 535-ösön is. Nekem az picit cruiseresebb mint a 400-as. Valahogy jobban össze van nyomva... a 400-as nyújtottabb kicsit szerintem. De egyiknél sem lehet gondod! Kényelmesek voltak nekem.
Húúú Jogo
Ez nem semmi. Lejött a Német.
Szuper nagyon, de nagyon köszönöm. Hálám örökké üldözni fog.
Már nem is tudom, hogy milyen rég keresek itt a netten Német nyelvleckét.
Remélem a robinzon szigeteken, vagy valahol másut hamarosan össze futunk, és személyesen is megtudom köszönni.
Köszönöm a választ, engem se a motor mérete zavarna, hanem az, hogy kényelmes-e egy ilyen magas embernek mint én, főleg hosszú távokon.
Sok sikert a műszakokhoz és az új utashoz is.
Egyébként szombaton a páromnál elmentünk a Robinzon szigetekre.
Még jobban kiépítették.
Szuper jó pár órát töltöttünk ott. Nyugati nyugalom, madár dal és egyéb szuper megnyugtató dolgok.
Akár egy külön szigetet, vagy félszigetet is el lehet foglalni.
No meg kenukat is lehet bérelni, és felfedezni a csatorna rendszert.
Egyébként Boldog szülinapot.
Még rengeteg boldog motorozással teli évet kívánunk.
Bea És Zsolt
A Párom azt kérdezi, hogy hol lehet ilyet venni?
Hadd menőzek egy kicsit én is Figyelemfelkeltés, beleset megelőzés gurulás, Szatmárnémeti-Kolozsvár, voltunk 150 en motorosok, virago 5 db.
Épem most töltődik lefelé.
Ugyan nem sokat értettem belőle, de rákattintottam és most jön lefelé.
Már nagyon kíváncsi vagyok rá.
Egyébként nagyon köszönöm a segítséget.
Üdv! 186cm 118kg vagyok és 400as viragom volt! Most egy suzuki M800.-som van de ez is kicsi méretre nem köbcentire vagy erőre! Dragstar méretű vagy ! Nekem is az volt kényelmes ülés és lábpozícióra! De ez volt elérhető áron! A virgács is nagyon bejött de kicsit slank volt ! De van hasonló méretű viragós és őt nem zavarja a vas mérete! A műszaki tartalom és a megbízhatósága miat nem cserélné le!
hello, ne haragudj bevagyok havazva, el is felejtkeztem, irj egy ajanlatot erre az email cimre nem is volt idom utana jarni, hogy mennyibe mozog, lorand_vajda@yahoo.comt e biztos jobban tudod az erteket es megegyyezunk,kosz
Hali! Na a jeladóról mit gondoltál?
Sziasztok!

Tervezem, hogy veszek egy XV 535-öst, de 185 cm-es magasságommal elég magasnak érzem magam hozzá. Az lenne a kérdésem, hogy van-e valaki, aki hasonlóan magas, mert nem vagyok benne biztos, hogy nem lesz-e kicsi a motor.
Illetve, van olyan chopper, ami magasabb embereknek is elég?
Sziasztok !
Mi is gurultunk egy kicsit. Szentborbás Dráva part.
Én is ott voltam! Király volt! Csak a felvonulás volt egy kicsit vontatott!
Volt valaki az első Váci motoros találkozón? Én ott voltam! :P
Skacok holnap tudom meg az új beosztásomat! Aztán majd tudok mondani valamit a "Robinson Szigetek" gurulással kapcsolatban, hogy mikor lenne nekem jó! Cserélgetek majd és meglátjuk. Ha minden jól megy akkor a túrára már utassal megyek! :)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!
Ma is mentem cirka 250 km-ert, gyönyörű napsütésben gyönyörű tájakon és még egy zsír Highway 1 oldalfűzős bőrgatyát is szerváltam Nagykanizsán a bolhapiacon . Kellemeset a hasznossal...
isten eltessen, es sok km ert, peace