Köszi srácok a jószándékot, de ott az út szélén sajna többet nem lehetett tenni. a segítséget a szerelő barátom, ( Guzzi Bara X .ker. Kőér utcai műhely) motor mentése oldotta meg. Első blikkre szintén a szabadonfotót jelölte meg. persze csak a dekli, meg a mágnes levétele után derül ki tényleg. Azért örüljünk, hogy jó volt az idő, ennél jobbat kívánni sem lehetett, meg annak is, hogy jól sikerült összességében nektek legalább. Engem meg nem kell félteni, ahogy kész a gép jövök. A többieknek mondom, szedjétek össze a bátorságot aki tud az mind jöjjön.
Más: Gyula + Littlerock azt az érmét eltettem kabalának...
Nekem volt ilyen. Levált a szabadonfutó lemezfedele és az akadt be a önindító fogaskereke és a nagy fogaskerék közé.Meg se moccant az önindítóval, betolni sem lehetett, ezért blokkolt a hátsókerék nekem,behúzott kuplunggal lehetett toszogatni, de mihelyt kiengedtem blokkolt.
Én már rég hazaértem, de csak most jutok a gép elé, mert csupa fontos dolgot kellett elvégeznem otthon, amihez KIZÁRÓLAG csak én értek ( a család többi tagja szerint legalábbis),Pl: kutyasz.r eltávolítása a kertből, szemét kivitele a kukába, gyümölcsfák öntözése,stb.......én is jól éreztem magam,úgy érzem, minél többször találkozunk,annál oldottabb lesz a hangulat! Én is azt kívánom barátunknak,hogy minél előbb nyeregbe tudjon újból pattanni és a virgács még sok örömteli percet szerezzen neki! Zoli!..jók a képek, köszönet érte ( egyébként ügyesen odataláltál Szobra...bocs, de nem tudtam kihagyni!). Szervezzük a Robinson - szigetekre az utat, addig is jó motorozást mindenkinek!
Sziasztok mi is hazaértünk szerencsésen 430 km az össz táv remekül éreztük magunkat örülök ,hogy találkoztam veletek, egy egész fordulatot csavartam az üzemanyag csavaron kifelé és megszűnt az az idegesítő durrogás a kipufogóba lehet , hogy elfordul az állító csavar. Majd rakok fel képeket később.
Igen én is cserélném. Mikor elküldtem akkor jutott eszembe,hogy összekevertem a darlingtont a komplementerrel, azokat kell összeválogatni a bétájuk szerint.
Én nem értek hozzá, de aki mögötte jött autóval azt mondta, hogy egyszer csak be blokkolt a hátsó kerék, és majdnem esés is lett belőle, de hál istennek nem történt semmi baleset végül! De sajnos nem tudott tovább jönni velünk. Először megpróbálták a srácok ott gyorsba megcsinálni de rájöttek ,hogy esélytelen, ezért inkább "hívtunk segítséget" és ott hagytuk szegényt. :( Sajnálom őt.
Nem rég értem, haza. :)
Először is köszönöm aki eljött és részt vett!
Én a körülményeimhez képest nagyon jól éreztem magamat, és szerintem jó "buli" volt!
5.50 Vasáról én még nem tudok semmi hírt, annyit tudok ,hogy amikor mentünk vissza felé ugyebár már nem volt ott. Tehát valószínűleg jöttek érte! :) Én a legjobbakat remélem neki remélem hamar helyre jön a gépe! Sajnálom ,hogy ott kellet hagynunk, de végül is megtettük ami tőlünk telhetett! Össze vetve mindent jó kis túra volt. a következő túra javaslatot várom nagyon szívesen! A képeket amit csinált az Anita a barátom barátnője, hamarosan feltöm erre az oldalra!
Elvileg típusazonos trafót tettem bele, de igazad van, lemérem. Trafócsre előtt is ez volt a probléma, csak akkor még nem halt le teljesen, de már akkor is volt olyan, hogy csak alacsony fordulaton adott szikrát, időnként.
Szia Mérd meg a tranzisztort jó e, mert ha az egyszer be krepál, nem csinálja azt, hogy egyszer jó egyszer nem. Lehet más okozza a melegedését. Írtad a trafót is cserélted. Az biztos belevaló? Mert ha kisebb az ellenállása az is okozhat melegedést.
Más: Gyula + Littlerock azt az érmét eltettem kabalának...
http://sm-ft-1.jspcdn.com/1205...
Én már rég hazaértem, de csak most jutok a gép elé, mert csupa fontos dolgot kellett elvégeznem otthon, amihez KIZÁRÓLAG csak én értek ( a család többi tagja szerint legalábbis),Pl: kutyasz.r eltávolítása a kertből, szemét kivitele a kukába, gyümölcsfák öntözése,stb.......én is jól éreztem magam,úgy érzem, minél többször találkozunk,annál oldottabb lesz a hangulat! Én is azt kívánom barátunknak,hogy minél előbb nyeregbe tudjon újból pattanni és a virgács még sok örömteli percet szerezzen neki! Zoli!..jók a képek, köszönet érte ( egyébként ügyesen odataláltál Szobra...bocs, de nem tudtam kihagyni!). Szervezzük a Robinson - szigetekre az utat, addig is jó motorozást mindenkinek!
valami összeakadt, de nem tudtunk belenézni...
mindig fázok egy ilyen dologtól... senkinek nem kívánom...
És a képek amit ígértem! Akik még csináltak képeket légyszíves töltsétek fel! :)
Nem rég értem, haza. :)
Először is köszönöm aki eljött és részt vett!
Én a körülményeimhez képest nagyon jól éreztem magamat, és szerintem jó "buli" volt!
5.50 Vasáról én még nem tudok semmi hírt, annyit tudok ,hogy amikor mentünk vissza felé ugyebár már nem volt ott. Tehát valószínűleg jöttek érte! :) Én a legjobbakat remélem neki remélem hamar helyre jön a gépe! Sajnálom ,hogy ott kellet hagynunk, de végül is megtettük ami tőlünk telhetett! Össze vetve mindent jó kis túra volt. a következő túra javaslatot várom nagyon szívesen! A képeket amit csinált az Anita a barátom barátnője, hamarosan feltöm erre az oldalra!
Még láthattam Michelisz Norbit nyerni :)))
ZZ! köszi a szervezést, jó buli volt,
Túratársunk beteg lováról van már valami hír?
Amúgy én a másik henger tranzisztorát is cserélném, ha már egyszer megbontom a fekete dobozt.