Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudomasom szerint nem lehet semmit, lehet a csapajd, maga a kuplundkosar megkopot stb, teljesen szetszedtem osszeraktam, rudokat csereltem, jol meghuztam es ugyan ugy szol, de lehet v.ki tud okosabbat
elso felnit keresek. erossen megkoszonnem, ha szolnal.

en angliaban kaptam egyet (blackie segitsegevel), de az csak angliaban szallitott, es kerult egy atyankfia, aki ott dolgozik, es azt mondta, elkuldi, de becsulettel hozzavett az arahoz, ha jol emlekszem valami 40 ezer forint kozruli osszegrol beszelt + posta, es az a helyzet, hogy kevessel tobb penzert mar hoznak hazhoz romaniaban vadonatujat, amit persze meg fel kell kulloztetni, de ugy se erossen erte meg az.

az a baj, hogy van benne egy oldaliranyu "nyolcas", de ezt nagyon nem erzem, azaz egyaltalan, meg 120as temponal se ver. viszont van rajta egy tojpadas is, ami miatt nem kor, hanem egy cca. 10 ecentis reszen a kor szele be van nyomodva (szemmel lathato), es ez bizony mar kb. 50es temponal fel-le kezdi razni a motort (gondolom ettol van, mert mas viragon ezt nem ereztem). szoval, ez a kalvariam. ja, es az, hogy anyagilag eleg vekonyan allok... szoval az uj most nem opcio.

elore is koszonom a segitseget.

valaki kerdezte, milyen gumit leht ajanlani, en most csereltem elol hatul continental cm1-2re, eddig dunlop es bridgestone volt, ez teljesen mas vilag... es olcson megkaptam, hazhosz szallitva a hivatalos roman kirendelsegtol, bizotos magyarorszagon is van ilyen. nekem bejott.
Tudomasom szerint nem lehet semmit, lehet a csapajd, maga a kuplundkosar megkopot stb, teljesen szetszedtem osszeraktam, rudokat csereltem, jol meghuztam es ugyan ugy szol, de lehet v.ki tud okosabbat
Te, nekem is csendesul, de nem mindig, es nem teljesen. de 4 eve igy megy, s mar nagyon sok idegsejtem rament, s jopar eurom is, ugyhogy most megint abban az allapotban vagyok, hogy amig a kereket forgassa, addig kopogjon batran. de ez az allapot rapszodikus.... a kuplungosarral mit kell csinalni, meghuzni a csavart, vagy nagy operacio?
Istvan, nekema az a hang a kuplungkosartol jon, ha uresben behuzom a kuplungot csendesul, szinte nem is hallhato
Most mentem v
elle meg 100 at, eszrevetel: van hogy azzonos fordulaton elhalkul es visszajon nem surjen de van hogy egyaltalan nem hallom, lehet teljesen rossz helyen kutakodunk?felhivtam a sracot aki csinalta, azt mondta, hogy szinte biztosan nem keverto ossze, es ha meg is nem hallatszana igy, teljesen esz az ideg mert mindeg azt hallom menetkozben!
Hello, igen azt keres Istvan
Hello, igen azt keres Istvan
Halihó!
Néha szoktam látni a német ebayon ,ha látok szolok, a posta 5kg-ig 17 EUR 10kg-ig 22EURO.
Ennyiért szoktam én is kapni. 535 első felnit keresel?
hello, azt az egy fog elterest megoldottam, amielot csereltek a vezetot nem csinalt igy, akkor osszecserelem a himbakat, 100 km mentem mar igy velle az gond?koszonom
Szervusz. a magas, ciripelo hangot leszamitva ugy hallom, neked is van egy "kopogasod", ami nekem is megvan, 4 eve.... de sose jottem ra, honnan jon... lehet, ez egy hangosabb virago.... ez van

mas.

uraim, ha valakinek van otlete elso kerek felnire, tovabbra is erdekel, sajnos az enyem javithatatlan... neztem mindenfele ebay meg mas megoldasokat, de semmi nem jott ossze. ebayen kaptam, csak a posta koltsege cca. utte volna a kerek arat.... stb.

koszonom
mistvan.
nem tudok képet felrakni...
Köszi a válaszod.
A fél fog eltérés ne indesítsen. az most nem gond. Ezek után igen valószínű vezérlés hang, de többet így látatlanban, több száz kilométerről nem tudok segíteni. Esetleg ha a himbákat össze cserélték, nem összekopottak az adhat hangot. Ha a vezérmű tengely és a himbák csúszó ill. emelő felületei kopottak, berágódottak, valamiért nem jó a profiljuk, azok is adhatnak hangot. Mivel megköszörülték a csavarokat, esetleg a himbák csúszó felületeit nem köszörülték meg? Indikátor órás hézag beállítás segíthet, ha odafér. Vid vissza oda akik csinálták, hallgassák meg mi adja a csattogást.
Sziasztok! az nincs egy, csak egy fél fog eltérés, magában az nem adhat semmilyen hangot.
Tiszteletem, az a helyzet, hogy ha egy fogal a masik oldalra teszem, akkor ara az oldalra lesz elcsuszva a jeltol, csomotnvarialltam de nem jon ki egyvonalba, koszonom
Nem tokeletes ez igy. Jol latszik, hogy pontosan 1 fog elteres van. Azt feltetlen helyre kell rakni. Siman johet innen a hang. Szerintem nem megprobalni, hanem megcsinalni kell.
Tisztelet!
egy próbát lehet megérne a dolog...
Szervusztok !
Tudnátok javasolni jó és "olcsó" első gumit 535-re ?
Termeszetesen!
Arrol van szo, hogy van egy kis vezerles a LED-es kijelzovel egyutt. Lejon a vezerlesrol 2 drb szenzor, amit egy magnes hoz mukodesbe. A magnes "Dél" polaritasu es mellekelik a csomagban. A vezerlesrol meg lejon egy kabel koteg, amit ra kell kotni az akkura(+ es -) es a "semleges" visszajelzore. Annyit kell tenni, hogy a deklire vagy buko keretre ra kell ragasztani a 2 szenzort, a kapcsolo karra pedig a magnest. A poziciojukat ki kell tapasztalni, hogy hol az optimalis. A tobbit a vezerles elintezi, ami abbol all, hogy ha a moci "uresbe" van es kigyul a "semleges" jelzo, a vezerles tudja hogy az "0", lefele az "1"-es, felfele a "2"-es majd "3"-as es igy tovabb.
Bovebben a végyé altal belinkelt oldalrol lehet informalodni. Vannak videok is.

http://www.electronics-lab.com...

Tisztelet!
Köszönöm, azért kérdem, hogy ha összeszerelésnél öszekeverték okozhat e csiripelő, szelephang féle zajt, és ennyi eltérés belefér a vezérlésnél?köszönöm
El mesélnéd hogyan működik és hova kell felszerelni?
ha 535-ösöd van akkor elvileg egyforma a himba... http://www.boats.net/parts/sea...
Sziasztok!
Van egy kuplungkarom tartóval eladó bekerülési áron + posta.
4500Ft+ 500Ft.
szelephimba kozt van kulombseg?egyiken lattok egy PF jelzest, masik nem latszik, lehet osszecserelte? Kosz