Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az "Odafelé" vezető úton megállunk Vácon egy MOL töltőállomáson. Ez a 3-as pont! Szerintem ez felesleges! Nem kéne ilyen sokszor megállni! Vélemény?
Csáó mindenkinek! Eltelt 1 hét kb, ezért újra kiírom a túrát hátha még több motorosnak felkeltem vele a figyelmét!
Egy-két változtatás történt azóta, amitől sokak szerint jobb lesz a gurulás! Változtatni még bőven hajlandó vagyok! Az ötleteket itt várom a Fórumon! (Időpont még mindig nincsen kitűzve, ezért bocsi nektek, mert erről én tehetek, csak nagyon be vagyok havazva munka ügyileg. 1-2 hét és lesz időpont is! Amit a gurulás előtt kb 1-2 héttel előbb tudtok meg! Tehát azon is hajlandó leszek változtatni de tuti macerás lesz.) Mindenkit várunk a gurulásra szeretettel!

2. Virgács túra! Időpont: 2012.?.?. 09:00-09:30kor már indulás! (Az időpontot 1-2 hét múlva tudjuk meg!)
Tali: Budapest XVII-Ker. Cinkotai út Agip töltőállomás!
Végcél: Szob, park utca. Dunapart!
Fényképek: Ez a hozzászólás után már töltöm is fel.
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||
Odafelé!
Tali: XVII Ker. Cinkotai út Agip töltőállomás!
-Talizunk az Agip töltőállomáson. (10m-re van egy OMV kút aki ott akar tankolni!)
-Felkészülés! (Megbeszéljük az elhelyezkedést és az úgy is marad, plusz tisztázunk pár dolgot!)
-Indulás!

1: Felmegyünk az M0-ra!
-90km/h! Jobbra tartás, cipzár alakzat!
-Valószínüleg megelőzünk pár kamiont közben!

2: Rámegyünk az M2-re!
-90km/h! cipzár alakzat!
-Megállunk egy töltőállomáson! (Pisi,Kaki,Kaja,Dumcsi.) [Szép a táj!]
-15 perces pihenő!

3: Átmegyünk Vácon!
-Itt megállunk egy MOL töltőállomáson! (Pisi,Kaki,Kaja,Dumcsi.)
-15 perces pihenő!

4: Átmegyünk Verőcén!

5: Megállunk Nagymaroson!
-Egy CBA bolt mellett! Van hely a motoroknak, és gyönyörű a kilátás! (Pisi,Kaki,Kaja,Dumcsi.)
-20 perces pihenő

6: Átmegyünk Zebegényen!

Végcél:
-Szob! Park utca. Dunapart!

77km! (1óra 30perc)
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||
Visszafelé!
Indulás: Szob! Park utca. Dunapart!

1: Átmegyünk Zebegényen!

2: Átmegyünk Nagymaroson!

3: Átmegyünk Verőcén!

4: Átmegyünk Vácon!
-Itt megállunk egy fagyizónál! (Fagyizás, Dumcsi.)
-30 perces pihenő!

5: Rámegyünk az M2-re.
-90km/h! cipzár alakzat!
-Megállunk egy töltőállomáson! [Shell] (Pisi,Kaki,Kaja,Dumcsi.)
-20 perces pihenő!
-Elköszönés! (Ki merre lát!)

50km! (1óra)
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||
Tudnivalók:
Hozok üdítőt és piskótát nektek, amit a végcélnál kaptok meg! (Cola, Fanta, Ávíz, | Piskóta)
Visszafelé amikor megállunk a fagyizónál, nyugodtan kérjetek sütit vagy üdítőt, ha marad!
Ennivalót, innivalót, költőpénzt, mindenki hozzon! (Ajánlott)
Menet közben előzgetés ne legyen! (Maradj ott ahol meg lett beszélve!)
A tempónk átlagban olyan 90km/h lesz, és végig cipzár alakzatban leszünk!
Megtett km összesen: 130km (+- 5-6km)
Túra ideje összesen: 5óra (+- 15-20perc)

Eddig 7 motor jön és 1 autó!
És 4-5 utas! :)
"felgyújtom a motort, ez marad utoljára."

Hát...ez tényleg a legutolsó opció

tormy
Szia Ebadta60!

Köszönöm, élnék a lehetőséggel. Hová kéne mennem és mikor?
Ha dobsz egy telefonszámot felhívlak.
tormy77@t-online.hu
Most látom, hogy voltál már.
choppers01!
Ide is benézhetsz, eléggé haldoklik a topic!
http://www.sportmotor.hu/motor...
meg itt is megfordulok, néha hasznos:
http://forum.index.hu/Article/...
"felgyújtom a motort, ez marad utoljára."
Ezt valóban hagyd utoljára. Utána már úgysincs tennivaló.
(Bocs a morbiditásért , de le kellett csapnom.)
Szia!

Csak egy ötlet: Ha van olyan vas anyagod, ami átmérőben stimmel, abból kell egy max 10mm-er vastag darab, azt ketté kell fűrészelni, a (kör alapú hasáb ami 10 mm magas, függőlegesen két részre fűrészelve) ezeket egyenként a perem fölé tenni, és így ugye kiad egy teljes kört, erre egy megfelelő alátétet, és egy hosszabbítót (egyszerű csővet, kiütőt) tenni, és ha ez kilóg a felső peremen, akkor már üthető is...

A szükséges méretet ki lehet következtetni az új csapágy külső méretéből.
Helo tormy!Nekem van egy megfelelő szerszámom. ha eljössz érte a IV. kerületbe szivesen kölcsön adom.
Szia!

Még mindig szívok vele. Az a baj, hogy nem tudom mivel ütni, vasak szétnyalódnak rajta, csavarhúzó nem jó mert leugrik és csak a szemben lévő nútban van kb 1,5 mm perem ami elérhető.
Barbár pillanatomban már be is flexeltem multicsiszolóval, de így sem jött ki(persze a fejcsövet nem szeretném szétvágni)
A melegítéstől félek hogy felgyújtom a motort, ez marad utoljára.
A könyv mutat valami kiütő-szerszámot, de nem nagyon értem hogy van ez.
Válaszok mentek.
Fölülről üsd erősen valamilyen szögletes anyaggal ne sajnáld, ha nem megy (amit kétlek) akkor lánggal. Erős csavarhúzó nem jó erre a célra. Egyet jobbról egyet balról, hogy ne feszüljön.
Szia, küldtem mailt. :)
Gyere a privát email- re és megdumáljuk.
Az adatlapomon ki van írva.
*szelephimba
a muhelyben ezt csinaltak a szellepszar csavarral, kihegyesitettek, ez gond lehet?
Érdekes ez. Itt:
http://www.motoroazis.hu/terme...
megnéztem, azt írja, hogy 33x45x8/10,5. Tehát ezzel sem lettem volna okosabb, de mit is jelent ez pontosan?
Esetleg 2 féle teleszkópot gyártottak?
Mondtam, hogy nem szemrehányás!
Tanulság: 1 info nem info, kell egy megerősítést is keresni.
Ettől függetlenül köszi, a problémát sikerült megoldani.
Viszont van egy érdekesség:
A teleszkópom, hirtelen lenyomásnál "koppan" egy kicsit. nem komoly, de lassú menetben hallom. Most hogy szét volt szedve, meggyőződtem róla, a csúszószárak nem kotyognak (pedig ettől féltem) Ha hirtelen lenyomom, egy koppanás szerű valamivel indul. (mintha a szelep le lenne ragadva) Ez így tudom, hogy hülyén hangzik, de nem tudom másképp érzékeltetni a dolgot.
Sziasztok!
XV 535-höz (1994) keresek AC pumpát. Ha van ötlete valakinek, kérem írjon! A fórumban szereplő bontósoknál már próbálkoztam.
Köszönöm.
Fakk, 11-est írt a kereskedő... :(
Sziasztok!
Nekiálltam kicserélni a kormánycsapágyat.
Sajna a persely nem jött ki, alig van valami pereme és kúpos is kifelé.
Nincs valakinek ötlete/tapasztalata hogyan lehetne kiszedni?
Más: teleszkópban kicserélem az olajat, 20-as megy bele nem lesz túl lassú szerintetek?

tormy
Sziasztok,
A szabadonfutóból csak egyfajta létezik, vagy van különböző fogsámmal, vagy pl recézéssel?
Azt még az előző gazdi szerválta rá, szerintem úgy csináltatta a gyári alapra.Mivel szalonból vettem nem is tom megkérdezni hogy mi a pálya vele. Az asszony szerint rendkívül kényelmes,azt mondta,hogy majdnem jobb,mint az após 1100-es dragstarja.