bocsi ZZ
úgy látszik, félinformációkból nem szabad következtetést levonni,visszaolvastam a mai és tegnapi írásokat. már látom, hogy a május 6.i vasárnapra mondtad az indulást -99,9%-ra.
az nekem is jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
üdv: 5.50.
No, srácok... Kicsit előre nézegettem ,hogy hogyan is melózok.
Tudom Jogo azt mondta Május első hétvégéje mindig rossz idő, de nem látok más időpontot jelenleg előre ami jó lenne a többségnek is.
Én 2012.05.05 vagy 06-ra gondoltam tehát vagy szombat vagy vasárnap.
Szombatnak jobban örülnék ,mert általában jobban ráérnek az emberek és ugyebár vasárnap után jön a hétfő amikor a többség dolgozik. De Szombaton lehet pont suliban van a párom, és ahogy néztem szombaton 18C°-ot mond és még felhős időt is. Vasárnapra viszont 19C° és napos időt tehát no felhő ami azért sokat számít.
Mit gondoltok?...
Én csak titokban reménykedek, hogy el tudok jutni a talira.
április vége nem jó, mert diplomamunka eladási határidő van.
május 12 nem jó, mert osztálytalálkozóm van.
május 25-28 nem jó, mert angliában vagyok.
a nyáron csak egy költözés lesz, meg június végén egy államvizsga...
- ha tudok megyek :)
Sziasztok.
Én is figyelem a fórumot ,és a talira természetesen megyek.
De ahoz időpont kel,javaslom időpontok megjelölését és amelyik a többségnek megfelel az legyen.Nomeg a jóidő.
Üdv.Mindenkinek
Lehetséges, én azt hittem a főúton levő valamelyik boltra gondoltál. Ha a hosszú (ápr.29-30) hétvége lenne esedékes, nekem ott csak a szombat működik. A május első hete pedig minden évben xar, eső, viharok, stb. Ez saját "népi" megfigyelésem, de minden évben ismétlődik, már rutinból nem szoktam erre az időszakra tervezni, mert mindig bejön.
Köszi az előre jelzést! Valszeg Május lesz belőle! Minden féle képen szombatra akarom tenni ,hogy ne az legyen vasárnap megyünk és sokan este haza érnek és másnap meg melóba... Lazán akarom csinálni ne keljen zsúfólni. De köszönöm szépen!
Okés a fejemben tartom! Ha ezen múlik akkor tali 10kor és 10:30kor indulás ha el tudsz jönni. És akkor max kivesszük amit mondtam 3.ik megállót ,mert szerintem amúgy is felesleges. 1hét múlva újra kiírom az új időponttal akkor! Gondolom ez másnak nem gond.
Tisztelt ZZ
nézzétek meg a havi előrejelzést, nekem úgytűnik, hogy a szóbajöhető hétvége az ápr. 29-30. mert addig mindíg esős lesz a hétvége. aztán a május marad csak.
Sziasztok természetes , hogy én is figyelemmel kísérem a találkozót szívesen mennék ha az idő és az időpont jó a távolabbról érkezők miatt a 10 órási indulás jobb lenne egy pihenővel kb.3 óra az út mire odaérek papás tempóban.
úgy látszik, félinformációkból nem szabad következtetést levonni,visszaolvastam a mai és tegnapi írásokat. már látom, hogy a május 6.i vasárnapra mondtad az indulást -99,9%-ra.
az nekem is jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
üdv: 5.50.
kaszashoher@citromail.hu
persze, hogy megyek
Nézz rá az iméledre...
Engem is regisztrálj a talira. ( jó messze tetted az indulási pontot a házatoktól)
Tudom Jogo azt mondta Május első hétvégéje mindig rossz idő, de nem látok más időpontot jelenleg előre ami jó lenne a többségnek is.
Én 2012.05.05 vagy 06-ra gondoltam tehát vagy szombat vagy vasárnap.
Szombatnak jobban örülnék ,mert általában jobban ráérnek az emberek és ugyebár vasárnap után jön a hétfő amikor a többség dolgozik. De Szombaton lehet pont suliban van a párom, és ahogy néztem szombaton 18C°-ot mond és még felhős időt is. Vasárnapra viszont 19C° és napos időt tehát no felhő ami azért sokat számít.
Mit gondoltok?...
Na szuper ennek örülök! Téged is felírtalak!
Én csak titokban reménykedek, hogy el tudok jutni a talira.
április vége nem jó, mert diplomamunka eladási határidő van.
május 12 nem jó, mert osztálytalálkozóm van.
május 25-28 nem jó, mert angliában vagyok.
a nyáron csak egy költözés lesz, meg június végén egy államvizsga...
- ha tudok megyek :)
Én is figyelem a fórumot ,és a talira természetesen megyek.
De ahoz időpont kel,javaslom időpontok megjelölését és amelyik a többségnek megfelel az legyen.Nomeg a jóidő.
Üdv.Mindenkinek
nézzétek meg a havi előrejelzést, nekem úgytűnik, hogy a szóbajöhető hétvége az ápr. 29-30. mert addig mindíg esős lesz a hétvége. aztán a május marad csak.
Félszemmel figyelemmel kísérem a fórumot. A kirándulás engem is érdekelne. Május 12 nálam kizárva ...... (öcsém esküvője)
Krueger