Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Szelep hangféle, de akkor is lehet valami hasonló hang, ha a tömítésnél picit kifúj. Azért mert az állítócsavar körbe van köszörülve és jó a szelephézag , nem kellene ezt a hangot hallatnia.
http://youtu.be/4vHAuvFPKdk
Hallgasátok meg kérlek benneteket, ki mire tippel kopogás ugyében, lehet, hogy az a kihegyezet csavar az oka?
Nekem 3 hétet kellet várnom
Üdv
Fijjug, a segédmotorra kell-e küllőprizma mint a bicajoknál?
Ok, köszi, akkor majd meglátom, hogy mi tévő legyek. Az biztos, hogy addig nincsen motorozás, amíg nem jön meg a rugó.
Tiszteletem, az a helyzet, hogy v.mikor a nyár folyaman rendelnék szabadonfutot, még nincs meg rá a keret szóval a nyári melóba bizom, addig nem szivesen rendelnék, 4db csavar 30 dolcsi, amugy meg 10 dolar ig, csak 1,75 dolar a postakoltseg, tudtomal, en nem reg rendeltem nem halata meg a 60 at es ara volt 17 dolar vagy , v.mi ilyesmi
Engem már be is könyvelhetsz. Már alul írtam, h mi kellene.
Srácok!

megnézem kell -e nekem valami, és esetleg rendeljünk együtt.
- kérek visszajelzést :)
A két kis rugó max 10dolcsi lenne. Most mindenre adnak kedvezményt is.
Valószínűleg azért köszörülték körbe, mert az az oldala, ahol sokáig hozzárt a tányérhoz, és ahogy fordítottak rajta, már máshova került az ellkopott rész, szerintem így nem lehetett precízen állítani, így inkább leköszörülték.
http://www.boats.net/parts/sea...

Nekem innen kellene a 2-es, és a 8-as alkatrész.
Rendelhetnénk egyszerre cuccot, és akkor megoszlana a szállítási költség. Nekem csak 2db kicsi rugo kell, az alig 5 dekagramm. Súlyra van a szállítási költség ki kalkulálva.
Ertem, jol uz
zemel a gep, de szelep hang magasabb, szerintem akkor ezert, beallitom meg 1x a szelepeket, de akkor jo lenne kicserelnem azzokat a csavarokat csak nem tudom, hogy hol vegyek, boats rol nem rendelnek mert 3x tobb a szallitasi koltseg mint az a
et csavar, koszonom
Ha egy kicsit be verődik, nem fogsz tudni szelep hézagot állítani, mert a szelep teteje homorú lesz, a hézagmérő ezt nem tudja követni.
Már értem és látom. Nem biztos, hogy így szerencsésebb, mert lényegesen kisebb felületen fekszik fel, hamarabb fog kopni. Kérdezd meg a műhelyet erre miért volt szükség. Szerintem nem köszörülték, hanem kicserélték az állító csavart. Ilyen állító csavarok az alól vezérelt és felül szelepelt motorokon van, hogy a lökőrúd ne essen ki. De ezeknek az ellendarabja is befele kúpos.
Hexol olajrol tudtok v.mit, munka gepbe venem, es akkar autoba, koszonom
szoval tompa volt a vege eddig, hatos az atmeroje es a vegenel leszedtek a keruletebol hegyesre szoval
kb 4 es let a vege, nem tudom mi celbol, konuszos lett,
Sziasztok! Mi az hogy kihegyesített?
Tisztelt Zsocca
ne is csodálkozz, hogy ilyen pofátlanul magas összegre bizosították a motorodat, mert ahogy a képen látszik csili-vili túlgondozott, bezzeg az enyém olyan szutykos már megint, hogy csak közelről látom, melyik az eleje. mentségemre: a héten kétszer is esőben döngettem vele Az a bandzsa macsek meg nagyon állat. Az írásod szerint előtte a vásárlást megelőzően nem volt másik motorod, mert ha azt el is adod és néhány hónapra rá veszed meg a jelenlegit, akkor annak a B fokozatát tovább viheted a jelenlegi kötésedre, csak hát egy bónosz csak egyszer érvényes, amúgy jó a felvetés hiszen aki vigyáz a közlekedésben a többiekre, az ugyanúgy felelősen vezetheti a másik járművét is. tehát a kockázat ugyanaz többé-kevésbé. beszámíthatnák a másik tulajdonomban lévő járműre a díjkategóriát. nem is buta ötlet.
Üdv 5.50.
Szevasztok, meg mindeg ezzel a gondolattal kuzdom, hogy kihegyesitettek a szelephezag allito csavar veget, okozhat ez a jovoben v.mi gondot? koszonom szeles utat mindenkinek
hali!

az Union-nál vagyok, és háromezer valamennyi, meg a 30% támogatás állambácsinak az éves díjam... B4 ben vagyok, ha jól emlékszem..

amúgy nem szeretném megideologizálni a biztosítási díjat, mert lehúzásnak tartom, főleg, ha ugyanolyan kategóriájú jármű kerül a másik mellé, de más kategóriánál pl van benne valami:

hülye példa: 50 éve IFA sofőr a megtakarított pénzéből vesz egy gixert. kb 30 évvel ezelőtt ült utoljára egy 250-es P5-ön, amikor a jogsit megszerezte... itt indokolt a többletköltség, mert sanszos a károkozás...
Sziasztok
A Május 6.ai hétvége nekem is jó. A Páromat még nem tudom tud-e jönni. Mivel szombatra suli van neki felírva, s nem tudom hogy vasárnapja hogy alakul.
Más:
Most mondtam fel a kötelező biztosításomat a Hungáriánál. Mivel sokallottam. Éves díj 12000 Ft volt.
Kinek hol van a biztosítása? És menyibe kerül?
Hol érdemes kötnöm.
Xv 535-ösöm van. És B1- ben, leszek. Mivel Tavaly vettem a gépet.
Egyébként nem igazán értem, hogy ha valaki, 24-éve balesetmentesen vezet, akkor ha vesz egy második járművet, akkor az miért nulláról indul.
Sajnos az indítómotor rugója ügyben semmire sem jutottam. Tudna segíteni valaki?
Igen, úgy tűnik egy héttel előrébb csúszik a xar idő. Remélem így is marad.
Tisztelt Jogo
én bízom a tapasztalatodban, de nézd meg az előrejelzés egyenlőre a napos száraz hétvégét jósolja 5-6.-ra. (mérget azért nem vennék rá)...
remélem nem csak néhányunknak, hanem mindenkinek jó a kijelölt időpont.
üdv 5.50