Szia! Szelep hangféle, de akkor is lehet valami hasonló hang, ha a tömítésnél picit kifúj. Azért mert az állítócsavar körbe van köszörülve és jó a szelephézag , nem kellene ezt a hangot hallatnia.
Tiszteletem, az a helyzet, hogy v.mikor a nyár folyaman rendelnék szabadonfutot, még nincs meg rá a keret szóval a nyári melóba bizom, addig nem szivesen rendelnék, 4db csavar 30 dolcsi, amugy meg 10 dolar ig, csak 1,75 dolar a postakoltseg, tudtomal, en nem reg rendeltem nem halata meg a 60 at es ara volt 17 dolar vagy , v.mi ilyesmi
Valószínűleg azért köszörülték körbe, mert az az oldala, ahol sokáig hozzárt a tányérhoz, és ahogy fordítottak rajta, már máshova került az ellkopott rész, szerintem így nem lehetett precízen állítani, így inkább leköszörülték.
Rendelhetnénk egyszerre cuccot, és akkor megoszlana a szállítási költség. Nekem csak 2db kicsi rugo kell, az alig 5 dekagramm. Súlyra van a szállítási költség ki kalkulálva.
Ertem, jol uz
zemel a gep, de szelep hang magasabb, szerintem akkor ezert, beallitom meg 1x a szelepeket, de akkor jo lenne kicserelnem azzokat a csavarokat csak nem tudom, hogy hol vegyek, boats rol nem rendelnek mert 3x tobb a szallitasi koltseg mint az a
et csavar, koszonom
Már értem és látom. Nem biztos, hogy így szerencsésebb, mert lényegesen kisebb felületen fekszik fel, hamarabb fog kopni. Kérdezd meg a műhelyet erre miért volt szükség. Szerintem nem köszörülték, hanem kicserélték az állító csavart. Ilyen állító csavarok az alól vezérelt és felül szelepelt motorokon van, hogy a lökőrúd ne essen ki. De ezeknek az ellendarabja is befele kúpos.
szoval tompa volt a vege eddig, hatos az atmeroje es a vegenel leszedtek a keruletebol hegyesre szoval
kb 4 es let a vege, nem tudom mi celbol, konuszos lett,
Tisztelt Zsocca
ne is csodálkozz, hogy ilyen pofátlanul magas összegre bizosították a motorodat, mert ahogy a képen látszik csili-vili túlgondozott, bezzeg az enyém olyan szutykos már megint, hogy csak közelről látom, melyik az eleje. mentségemre: a héten kétszer is esőben döngettem vele Az a bandzsa macsek meg nagyon állat. Az írásod szerint előtte a vásárlást megelőzően nem volt másik motorod, mert ha azt el is adod és néhány hónapra rá veszed meg a jelenlegit, akkor annak a B fokozatát tovább viheted a jelenlegi kötésedre, csak hát egy bónosz csak egyszer érvényes, amúgy jó a felvetés hiszen aki vigyáz a közlekedésben a többiekre, az ugyanúgy felelősen vezetheti a másik járművét is. tehát a kockázat ugyanaz többé-kevésbé. beszámíthatnák a másik tulajdonomban lévő járműre a díjkategóriát. nem is buta ötlet.
Üdv 5.50.
Szevasztok, meg mindeg ezzel a gondolattal kuzdom, hogy kihegyesitettek a szelephezag allito csavar veget, okozhat ez a jovoben v.mi gondot? koszonom szeles utat mindenkinek
az Union-nál vagyok, és háromezer valamennyi, meg a 30% támogatás állambácsinak az éves díjam... B4 ben vagyok, ha jól emlékszem..
amúgy nem szeretném megideologizálni a biztosítási díjat, mert lehúzásnak tartom, főleg, ha ugyanolyan kategóriájú jármű kerül a másik mellé, de más kategóriánál pl van benne valami:
hülye példa: 50 éve IFA sofőr a megtakarított pénzéből vesz egy gixert. kb 30 évvel ezelőtt ült utoljára egy 250-es P5-ön, amikor a jogsit megszerezte... itt indokolt a többletköltség, mert sanszos a károkozás...
Sziasztok
A Május 6.ai hétvége nekem is jó. A Páromat még nem tudom tud-e jönni. Mivel szombatra suli van neki felírva, s nem tudom hogy vasárnapja hogy alakul.
Más:
Most mondtam fel a kötelező biztosításomat a Hungáriánál. Mivel sokallottam. Éves díj 12000 Ft volt.
Kinek hol van a biztosítása? És menyibe kerül?
Hol érdemes kötnöm.
Xv 535-ösöm van. És B1- ben, leszek. Mivel Tavaly vettem a gépet.
Egyébként nem igazán értem, hogy ha valaki, 24-éve balesetmentesen vezet, akkor ha vesz egy második járművet, akkor az miért nulláról indul.
Tisztelt Jogo
én bízom a tapasztalatodban, de nézd meg az előrejelzés egyenlőre a napos száraz hétvégét jósolja 5-6.-ra. (mérget azért nem vennék rá)...
remélem nem csak néhányunknak, hanem mindenkinek jó a kijelölt időpont.
üdv 5.50
Hallgasátok meg kérlek benneteket, ki mire tippel kopogás ugyében, lehet, hogy az a kihegyezet csavar az oka?
Fijjug, a segédmotorra kell-e küllőprizma mint a bicajoknál?
megnézem kell -e nekem valami, és esetleg rendeljünk együtt.
- kérek visszajelzést :)
Nekem innen kellene a 2-es, és a 8-as alkatrész.
zemel a gep, de szelep hang magasabb, szerintem akkor ezert, beallitom meg 1x a szelepeket, de akkor jo lenne kicserelnem azzokat a csavarokat csak nem tudom, hogy hol vegyek, boats rol nem rendelnek mert 3x tobb a szallitasi koltseg mint az a
et csavar, koszonom
kb 4 es let a vege, nem tudom mi celbol, konuszos lett,
ne is csodálkozz, hogy ilyen pofátlanul magas összegre bizosították a motorodat, mert ahogy a képen látszik csili-vili túlgondozott, bezzeg az enyém olyan szutykos már megint, hogy csak közelről látom, melyik az eleje. mentségemre: a héten kétszer is esőben döngettem vele Az a bandzsa macsek meg nagyon állat. Az írásod szerint előtte a vásárlást megelőzően nem volt másik motorod, mert ha azt el is adod és néhány hónapra rá veszed meg a jelenlegit, akkor annak a B fokozatát tovább viheted a jelenlegi kötésedre, csak hát egy bónosz csak egyszer érvényes, amúgy jó a felvetés hiszen aki vigyáz a közlekedésben a többiekre, az ugyanúgy felelősen vezetheti a másik járművét is. tehát a kockázat ugyanaz többé-kevésbé. beszámíthatnák a másik tulajdonomban lévő járműre a díjkategóriát. nem is buta ötlet.
Üdv 5.50.
az Union-nál vagyok, és háromezer valamennyi, meg a 30% támogatás állambácsinak az éves díjam... B4 ben vagyok, ha jól emlékszem..
amúgy nem szeretném megideologizálni a biztosítási díjat, mert lehúzásnak tartom, főleg, ha ugyanolyan kategóriájú jármű kerül a másik mellé, de más kategóriánál pl van benne valami:
hülye példa: 50 éve IFA sofőr a megtakarított pénzéből vesz egy gixert. kb 30 évvel ezelőtt ült utoljára egy 250-es P5-ön, amikor a jogsit megszerezte... itt indokolt a többletköltség, mert sanszos a károkozás...
A Május 6.ai hétvége nekem is jó. A Páromat még nem tudom tud-e jönni. Mivel szombatra suli van neki felírva, s nem tudom hogy vasárnapja hogy alakul.
Más:
Most mondtam fel a kötelező biztosításomat a Hungáriánál. Mivel sokallottam. Éves díj 12000 Ft volt.
Kinek hol van a biztosítása? És menyibe kerül?
Hol érdemes kötnöm.
Xv 535-ösöm van. És B1- ben, leszek. Mivel Tavaly vettem a gépet.
Egyébként nem igazán értem, hogy ha valaki, 24-éve balesetmentesen vezet, akkor ha vesz egy második járművet, akkor az miért nulláról indul.
én bízom a tapasztalatodban, de nézd meg az előrejelzés egyenlőre a napos száraz hétvégét jósolja 5-6.-ra. (mérget azért nem vennék rá)...
remélem nem csak néhányunknak, hanem mindenkinek jó a kijelölt időpont.
üdv 5.50