Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom kirügyeztél... Jó az útvonal, ránk is számíthatsz, üdv
Rá klikkeltem de és beirtam a motor adatokat és semmit, nincs online katalogusuk?
Szervusztok. Ma a kovetkezo levelet kaptam, feltettem a honlapra is:

Tisztelt Laptulajdonos!

Cégünk a Motor diszkont Kft. eredeti japán motorok alkatrész kereskedelmével foglalkozik. Alkatrészeket kínálunk Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki motorkerékpár tulajdonosoknak. Árképzésünket úgy alakítottuk ki, hogy a gyári alkatrészárak tekintetében a legkedvezőbbek közé tartozzunk a versenytársak között.

Amennyiben tagjaik vásárolnának honlapunkon www.motordiszkont.hu oldalon keresztül, 5% kedvezményt biztosítunk. Annyi kérésünk van, hogy az ajánlatkérésbe írják be, hogy a Virago klubtag.

Köszönjük szépen!

---------------------------
ps. sajnos tovabbra is keresek 535osre jo allapotu es elfogadhato aru elso felni, aki tud, segitsen. koszonom

mistvan
Szia Hóhér!

Megyek, remélem pár haverral együtt.....kalcium tabletta legyen nálad vaze!
Kevesen tudják,a virgácson az irányjelző egy idő után /kb 15 villogás/ magátol kikapcsol. Az enyém legalábbis igy működik,igy nem lehet "kint felejteni".Nekem 750-es em van.De az 1100-as is igy működik, a kisebbeken nem tudom, már több társamnak mondtam, örömmel közölték:nekik is működik. Üdv.és széles utat mindenkinek.Lacipapa.
Helló!
Örülök,hogy jó lett. DE ha a mosást nicro 300-zal vagy valami zsiroldóval fujodki és mikor tiszta akkor vékonyan befujod wd-40-nel akkor mégolcsóbban megoldottad volna.

A müködése a következő: indexeléskor elhúzod a kapcsolót a kívánt oldalra , és úgy kapcsolod ki, hogy megnyomod középállásban.

Alapból vissza áll középre csak meg kell nyomni.
Amint mindent kitaláltunk és az időpont is tuti!
Ebben az esetben, itt a SportMotor weblapján is kiírjuk az "Eseménynaptár" pontba!
Nem csak Virgácsok jöhetnek!
Choppereknek örülünk a legjobban, de jöhet más is!
Mindenkit szeretettel várunk!
Még valami...

Aki jönni szeretne az itt a Fórumon jelentkezhet!
Nekem írd az üzenetet ,hogy megkapjam Email-en!

Ez csak azért kell ,mert felírom a "netes" neveket egy lapra,
és ott a helyszínen amolyan "névsorolvasás" lesz!
Aki tavaly volt az tudja ,hogy fog ez menni. :)
Sziasztok srácok! Itt a jó idő! Itt az ideje a 2. Virgács túrának!
Biztos emlékeztek, először egy kis gurulás volt egy fagyizóig!
Aminek a célja az volt ,hogy minél többen eljöhessenek,
és minél többen összehaverkodjunk!
Ennek szerintem eleget tettünk és jó kis "buli" volt!
Most szeretnék egy kicsit komolyabb túrát szervezni!
A tervekkel elkészültem! lentebb olvashatjátok!
Ez csak egy sablon amin természetesen változtathatunk!
De ugyebár mindig kell egy kiinduló pont!
Tavaly "nagy" sikere volt a kis gurulásnak, és mindenki jól érezte magát!
Most is várunk mindenkit szeretettel!
És most is várunk új motorosokat magunk mellé!
Remélem a régi csapat most is össze fog jönni!
Egyedül az időpontot nem találtam még ki!
Az időpont 1 hét múlva lesz kiírva itt a fórumon! (Természetesen 2-3 héttel előbb szolok kb!)
Fotókkal is illusztráltam a túrát!
(Ez utáni hozzászólásba töltöm őket fel! (11db fotó)
A FAGYI MOST SEM MARAD EL! :)

2. Virgács túra! Időpont: 2012.?.?
Tali: Budapest XVII-Ker. Cinkotai út Agip töltőállomás!
Végcél: Szob, park utca. Dunapart!
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|||||
Odafelé!
Tali: Cinkotai út Agip töltőállomás!
-Talizunk az Agip töltőállomáson. (10m-re van egy OMV kút aki ott akar tankolni!)
-Felkészülés! (Megbeszéljük az elhelyezkedést és az úgy is marad, plusz tisztázunk pár dolgot!)
-Indulás!

1: Felmegyünk az M0-ra.
-90km/h! Jobbra tartás, cipzár alakzat!
-Valószínüleg megelőzünk pár kamiont közben!

2: Rámegyünk az M2-re.
-90km/h! cipzár alakzat!
-Megállunk egy töltőállomáson! (Pisi,Kaki,Kaja,Dumcsi.)
-15 perces pihenő!

3: Átmegyünk Vácon!
-Itt megállunk egy MOL töltőállomáson! (Pisi,Kaki,Kaja,Dumcsi.)
-15 perces pihenő!

4: Átmegyünk Verőcén!

5: Megállunk Nagymaroson!
-Egy bolt mellett! Van hely a motoroknak, és gyönyörű a kilátás! (Pisi,Kaki,Kaja,Dumcsi.)
-20 perces pihenő

6: Átmegyünk Zebegényen!

Végcél:
-Szob! Park utca. Dunapart!

77km! (1óra 30perc)
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|||
Visszafelé!
Indulás: Szob! Park utca. Dunapart!

1: Átmegyünk Zebegényen!

2: Átmegyünk Nagymaroson!

3: Átmegyünk Verőcén!

4: Átmegyünk Vácon!
-Itt megállunk egy fagyizónál! (Fagyizás, Dumcsi.)
-30 perces pihenő!

5: Rámegyünk az M2-re.
-90km/h! cipzár alakzat!
-Megállunk egy töltőállomáson! [Shell] (Pisi,Kaki,Kaja,Dumcsi.)
-20 perces pihenő!
-Elköszönés! (Ki merre lát!)

50km! (1óra)

Üdv. Megfogadva tanácsodat ma szét szedtem.Amikor a kapcsolót levettem nem akartam hinni a szememnek.A műanyag védő alatt kb 2-3mm vastag olajos kosz volt. Ugyan fél flakon WD-40- elfogyott de gyönyörű tisztára kitisztítottam.Az egyik csavar kb-3mm-re ki volt csavarodva.Mivel az érintkezők a tisztítás után tökéletesen üzemelnek jelenleg, ezért most a vásárlás nem aktuális.Köszönöm a segítséget.
Saját tervezés, saját gyártás rozsdaállóból
Nem is került tízezrekbe, a funkcióját kitűnően ellátja, valamint az én ízlésemnek megfelelő.
erről az 1400 ccm-ről jut eszembe.
Egyszer, mikor mondtam valakinek, hogy 125-ös a gép, nem akarta elhinni (soxor nem hiszik), és mondta nekem, hogy ne vicceljek már, hát oda van írva, hogy 1400 ccm.
Nem érdemes ezt túlparázni, nem igényli a minőségi olajat.
(Persze mi a minőségi) A teljesítményszint API SE-től felfelé jó, az nem túl igényes gépezet.
Én 2 liter Agipot vettem utoljára, aztán a maradék félhez veszek majd még egy lityit jövőre. Ilyet kapott:
http://www.olajshop.hu/motorke...
Ha jól tudom GL4-es olaj, tehát jónak kell lennie... a feltöltési mennyiség emlékeim szerint 2 dl körül van...

de még beletúrok a dologba, hátha tévedek.
hm... tetszetős darab... a csomagtartóról is tudnál képet feltenni?
Üdv! Kardánba megfelel a Repsol Moto Transmisiones 80W90 ásványi váltóolaj?
Sziasztok!
Tegnap megjött a hengertáskám ma pedig feldobtam! Szerintem egész pofásan mutat a kis vason, íme egy két kép:
Az adtlapomon ki van írva a privát emailom keress ott a vásárlással kapcsolatban.
Köszönöm !
Köszönöm az infót!
Hát minőségi olajat szeretbék :D
Szia!
A betöltő csavar alatt van irva, hogy 1 400 köbcenti .
Ovatosan töltöd közben figyeled a szintjelző ablaknál és a felső vonalig töltöd.
Üdv.
A virago.ro oldalon lévő adatok alapján 1,8 liter kell bele, de ha rám hallgatsz, veszel veszel egy 4 literes kannát, abból töltesz bele, a maradékot meg elrakod jövőre. Ez a legolcsóbb megoldás.

Milyen olajat raksz bele?
mar reg felhivtam volna, csak en erdelyi vagyok. igy kicsit sokba kerul a telfonbeszelgetes. de miest magyar foldre lepek fel fogom hivni. de az meg kb masfel het. azert probalok igy gepen keresztul infot szerezni. de ha van az uriembernek internetkapcsolata akkor Skajpolhatunk vagy ilyesmi. perssez tudom hogy a telfon a legegyerubb. 0040754754419 ezen esetlkeg fel tud hivni, de mint mondtam nyugondtabban tudnank beszelgetni interneten keresztul. Udv Lori