Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a helyzet hogy nem csak az autosok hanem az ébredő motorosok figyelme is a béka segge alatt van.
Rettenetesen kell vigyázni. Örülök, nem történt komolyabb baleset.
Ha hideg ha meleg van be kell öltöztködni még ha büdösödsz is mert a sérülések amiket szerezhetsz nem 2 nap alatt gyógyulnak :\
Sziasztok...

Ma reggel úgy döntöttem megteszem a szezon első kilométereit (munkába menet)...
Hát a stadionoknál, a nagykörúton szépet sikerült esnem. Nem mondom, hogy a sávváltó autós (BMW) volt a hibás, de miatta fékeztem, a szaggatott vonalon. a klasszikus "kicsúszik az első kerék" esete volt...
A lábtartóm alja kissé megkopott, de komolyabb sérülést nem vélek felfedezni a paripán.

Ami miatt viszont szidom magam, hogy nem a protektoros BF nadrágomat vettem fel, hanem térdvédőt, és rá a farmert... az egyik szegecs nyoma mos fájogat, meg lassan előjönnek a rándulások utóérzései...
A bőrdzseki, az jól vizsgázott :)

Vigyázzatok magatokra!
Bár én nem tenném fel, de egy dologra jó lesz:) nézegeted egész nyáron, megnyugszol, hogy minden oké, aztán leszeded, és elfér majd a polcon :)

Benzinszűrő: az átfolyási mennyiségre, illetve nyomásra méretezik. a mi masinánk óránként max 10 litert eszik, ez nem veszélyes. Erre egy 6-os belső átmérőjű üzemanyagcső bőségesen elég. A használt papírbetét pedig egy 10 mikronos szűrő szokott lenni. Engem csak az zavar, ha nagyon elüt a környezetétől, vagy nem fér be a helyére. Amúgy egy filléres dolog egy jó minőségű univerzális szűrő. a boats.net-en 18$... azért az meredek...
Vettem egy hőfokmérőt -50 foktül +300 fokig mér, 3 200 froncsi.
Az érzékelőt a htsó henger tetején rögzítem, a panelt a kormányra, ekecselek neki egy tartót.
Nem a Virago stilusa sajnos, majd megszokom, ahogy hozzászoktam a digitális-mutatós karóra-időmérőhöz is.
Lehet hülyeséget mondok, de a benzinszűrök be és kiömlöjének az átmérője igen is számít nemde ? nah meg biztosan szűr annyira a kapálógép szűrője mint az eredeti vagy az utángyártott ?
Meg hát ezeknek van ellenállása (másképpen nem tudom leírni), hogy a szűrön milyen sebességgel tud az üzemanyag átáramlani.

Tényleg nem kötözködni akarok ne úgy vegyétek csak érdekel ez a téma is .... hamarosan nekem is cserés a cucc.
Igy van 15.-e az bizony ünnep.

Zsocca eddig egy évednyitó talin voltunk a szurdokban. Az is kellemesre sikerült, nagyon jó élmény . Igazából mindenki mást szeret ezekben a találkozókban nekem az odautazás és a babgulyás ami szimpatikus. Asszonykám meg a fesztiválhangulat miat szereti ezeket a talikat. A szervezés profi szintű tényleg nagyon vigyáznak ránk a biztosítók ha baj is van azt a kezdő szeleburdi motorosoknak köszönhetjük akik nem tudnak fegyelmezetten közlekedni. :)
Sukoroban még nem voltam, de gárdonyban már igen, olvasva a hozzászólásokat legutóbb 2008-ban került ezen az úton megrendezésre az évadnyitó gurulás ha jól emléxem közel 700 motros résztvevőt számoltak. :) Az ezzel járó élmény mindenbizonnyal garantált lesz.
Lori után szabadon : Peace :)

Krueger
vagy barmilyen benzinel mukodo kis munkagepeket
Bemesz egy olyan boltba, aho rotacios kapakat arulnak es szervizelnek es par forintert kapol egy csommot, az egy univerzalis dolog, csak vid az eredetit
Lehet valamit én néztem félre, de ez 15-én van nem? az meg csütörtök
Én autós boltban vettem majdnem olyat, majdnem akkora szűrőt.
Hú Srácok erre mi is mennénk.
Csak már megígértem anyáméknak, hogy a négy napos ünnepen hozzájuk megyünk Tiszaőrsre. No és persze az öcsémék miatt kocsival.
Természetesen csak akkor, ha kapok szabit. Úgy hogy most kicsit szorítok annak, hogy ne kapjak szabit. Inkább dolgozom csütörtök péntek. De akkor motorozhatom a hétvégén.
Hali
Minket lehet, hogy érdekel. De légyszi írj már valamit, az üdülő központról. Vagyis a helyszínről. A zene hallgatáson és a felvonuláson, kívül még mit lehet ott csinálni? Van-e esetleg strand?
Két héttel később van a Megyeri Motoros Találkozó. Oda tutira készülünk. De azért a Békéscsabain is gondolkozunk. Esetleg bele férhet.
Így első olvasatra szimpatikus.
Köszi az infót!
Srácok benzinszűrőt a 400-ashoz honnan lehetne leakasztani? a motoroázistől most jött az email, hogy csak gyárit tudnak rendelni hozzá...
gyere magánba:

postaviktor@gmail.com
Nem tudom hogy kell innen rendelni.Megrendelnéd nekem?megadom a címem meg minden!
Szia Littlerock!

Eddig úgy nézz ki mi megyünk az asszonnyal 1 motor 2 fő.
Részletek a taliról a motorozz.hu weboldalon található.
Motorozz.hu
hello, 0,5 osbol mar vagtam ki, igaz csak lanc fesztito alla, jo volt, veknnyabbat konnyebb elszakitani vagas kozben
Sziasztok!

Tömítést (klingeritből) kuplungfedél alá milyen vastagságot javasolnátok ?

0,3 vagy 0,5...

Mivel megvettem a lamella szettet, úgy döntöttem veszek egy kisebb klingerit táblát, 0,5-ös (75x75cm) van 1800 huf-ért.

Más: márc 15-én lesz az évadnyitó túra... http://www.sportmotor.hu/motor...

tervezi valaki a részvételt?
Magyarországon gyorsan szerintem nem fogsz találni.
Régi már ahhoz a mi gépünk hogy csak ugy legyen raktáron egy szökőévenként szükségest tömítés.

Én azt mondom, vágd ki, veszíteni semmit nem veszítesz vele, jólesz menni fog nem egy atomfizika, és közben rendeld is meg külföldről.
bocs 4500
A roman sitrol 45000 a keto szallitasal egyut, igaz utangyartot
Magyarba nem forgalmaznak en se ertem, hogy miert
ez roman szite, szallitanak magyarba is http://www.romimoto-piese.ro/d... 20 lej a szallitas
köszi.Sajnos fogalmam sincs h hogyan kell ilyen német oldalakról rendelni.Bíztam benne h valakinek van ötlete valami magyar motoros oldalhoz.Az elöbb kaptam egy smst,a gyári tömítések postával együtt 9000ft....Akkor inkább tényleg kivágom magamnak.