Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
A Vaterán is van fenn gyújtáselektronika 88-as Virágo-hoz 13000-ért.
Üdv.
Karsairól én sem tudok jót mondani. Horror óra és anyag díjjal vannak...
Pontosan nem tudom. A kapcsolási rajzot bogarásztam és láttam hogy a benzinpumpához, az oldaltámaszhoz is megy onnan vezeték. Meg lehet hogy máshova is.
Kedvezőtlen tapasztalatom van a Karsairól, de lehet, hogy csak az a szerelő volt láma, akivel én találkoztam.
Köszönöm!
Köszönöm!Azt hiszem hétfön megnézem saját szememmel azt az alkatrészt és a szerelöt is leinformálom jobban.Jó éjt!
Ez a szerelő egy balfasz ha ilyet akar rendelni CDI ként az xv 535 viragohoz.
Amit kettő linket ide kiraktam azok valók az 535-be és mint ahogy Nagyi2 írta még évjáratbeli különbség is van. Ezért tettem fel mind a kettőt.
Én már azt sem hinném el neki hogy tényleg ez a baja a gépnek.
Külsőre sem ilyen ami az 535-ben van.
Hello!
Te mennyit értesz ezekhez a T:C:I:-k hez ?
Pontosan mit vezérelnek?
Ez sem az 535 -höz való és 146$ és a posta is minimum 100$.
Ez biztosan nem 535-höz való amit én belinkeltem ide a forumra az ebay-ról az való az 535-höz.
Van kettő is az évjáratnak megfelelöen.
Betudod linkelni a honlap címét,hogy megnézzem?
Ebay-en van egy ilyen cikkszámu csak fj1200-ashoz.lehet,hogy megegyezik? 86 yamaha fj1200 control unit asy Mi lehet ez pontosan?Köszi!
Honnan melyik szervizkönyvből van a cikkszám esetleg melyik honlapról?
Köszönöm a segitséget!várok egy képet a szerelötöl.A cikkszám az biztos!
Sziasztok, fejlemények:a muhely ahol csinálták tavaj most kapot egy szamitógép vezérlésü marot, ahol motor tipusok szerint kiválasztják és ujra marjak szelepfészket,amiután beteszik az uj szelepvezetőt, szóval rájuk bizzom, itt egy par kép ha érdekel v.kit
Lefordítva az vezérlőegységet jelent, de a cikkszáma az nem ez.
Itt van vagy két hozzászólással lejebb a link kettöről is megnézheted, hogy így néz e ki külsőre.
Hello! a neve controll unit.a motorszerelö mondta,hogy ez a relé cikkszáma:42h8574000.
Honnan vetted a cikkszámot linkeld be ,hátha tudom mit keresel pontosan.
Ez központi elektronika és ez csak a gyújtást vezérli az index, a benzinpumpa az más relékről dolgozik.
Ez valami olyasmi lehet mint a tirisztoros ,vagy tranzisztoros gyujtás vezérlés.
Segitsetek egy picit, http://www.boats.net/parts/sea...
A 2 es pont a szelepmegvezeto, a 3 as az micsoda? az is kellesz? kosz a segitseget
Köszi! ez egy relé ami vezérli a benzinpumpát és a világitást,irányjelzöt.
A szelep tenleg nagyon jol zar, ujra lettek esztergalva a szelepfeszkek stb
Milyen magyarazatra gondolsz? van v,mi video ilyesmi?kosz