Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.motomike.eu/ itt biztos van nem tudom mennyi ido a szallitas de nalunk tobb ceg rajtuk keresztul forgalmazza az alaktreszeket
Barmilyen ceg aki korabolal az autonetel megtudja neked ezzeket rendelni, Magyarorszagon is van Autonet mivel egyik tulajdonosa romaniai magyar masik meg magyarorszagi,2 napon belul ok lekuldik
Ja és persze sátrazni ingyen lehet!Ill. akiknek az jobban tetszik faházat is lehet bérelni!Na és még egy dolog:ez mindenkinek majdnem egyformán van messze,tehát ideális találkozó hely!
Üdv. mindenkinek!
http://www.boats.net/parts/sea...

a 2. és a 21-es kell ha jól látom.
Vékonyan paszta az sosem árt még a gyárin sem.

Mi az ami pontosan kell,

www.boats-net -en mazsolázd már ki a part numbereket, küldj linket és akkor kerítünk valahonnan.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Mindenkit szeretettel várunk!(A Kaczkó kolléga már volt nálunk tavaly ,úgyhogy "külsős" infót tőle is lehet kapni!,de nagy banzáj lesz az idén is!A hely és a hangulat is szuper!
igen már olvastam ezt a technikát én is.De azért nem vállalnám be.Nem olyan egyszerű formát kell kivágni mint a régebbi mociknál.
Utángyártottat vettem 2 éve(igaz h szivárgott)asszem összesen 3000ft-ért.Ha most találnék ugyan olyant az is jó lenne,de most pasztával együtt tennénk bele.
Ha nagyon sürgős ahogy littlerock szokta mondani, klingerit, pauszpapír olló... és kis vékony tömítőpaszta.
Szívesen, reméljük rendben megkérkezik a motyó
ott sincs
vatera?
Tud valaki segíteni?Dekni tömítés keresek mindkét oldalra.mind1 h utángyártott vagy gyári de gyorsan kellene,mert szétszedve pihen a gép . Hol találok?
Ma majdnem egész nap esett az eső Egy árva deka km-t sem tudtam menni, pedig már nagyon bennem van a mehetnék.
Legközelebb meg talán csütörtökön gurulhatok egyet, ha az idő engedi. Addig csak tisztítgatom, de már félek, hogy elkopik
Remélem jó idő lesz már!
Megrendeltem a szelepmevezetöt, végül a boats.net rol mert itteni cegek kétszeres áron akarták rendelni mint amennyi ott, örök hálám Vicctornak , hogy segitet, aztán most várok türelmesen...
Part number -t írjál légyszíves.

Folytassuk magánban dobj egy emilt:

postaviktor@gmail.com
elek a lehetosegel, hengerfej robbantot abra, 2 pozocio, szelepmegvezeto, 20 dolcsi 1db, xv 535
Mi az ami pontosan kell ?

Ha átutalod előre az összeget akkor természetesen segítek.
Nincs gyakorlattom benne egtaltalan es nem ertem a nyelvet se, szoval mennyi ido amig kb lejon?es tudnal e segiteni benne, tudtomal te mar rendeltol onen, kosz
Szia,

Mi a kérdés ?
Szombaton voltam az RMC-nél, Törökbálinton. Ha nem kaptad még meg a hátsó nyeregtáskát, ne izgulj, menni fog, csak rendesen leürült a raktáruk. Azt mondták, minden rendelés folyamatban van, csak szezonkezdő roham van náluk, pár dolog csúszik. Mindössze a nagyból volt náluk összesen 1 db, azt is elhoztam.
tisztelettem Viktor, kellene rendelnem a boats rol, tudnal segiteni?koszonom
Üdv
Kicsit soknak tartom, elvileg csak a gyujtáselektronika fogyaszt és egy relé.

végyé
A 250-esek porlasztó alatti gumicsővén a hengerfejek mellett van fémbetét kb. 20-25 mm hosszan, középen az ívben 20-25 mm hosszan nincs.
Le maradt a grafikon
A jövő hétvégére itt a tavasz, lehet sokat motorozni. Akinek van rá ideje. Napi max 18 22 fok körül. Csapadék és erős szél nélkül. íme egy pesti link. De kb. az egész ország területére ez lesz a jellemző. Sajnos én csak 670km tudtam menni tavaly is . Így nem kell egyhamar generáloznom.