Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem társkereső oldal.
"(ráadásul azt hazudok oda, amit akarok :( )"
Miért is?
Én úgy gondolom, (ez más fórumra is érvényes), hogy annyit teszek közzé, amennyit akarok. Tehát szerintem teljesen értelmetlen valótlanságot írni.
Bár már találkoztam olyan emberekkel, akik érdek nélkül hazudnak számomra felfoghatatlanul. (Ezt azért ne vedd magadra)
Mistván a szegény öregember!

33 éves!
MMMM
Milyen ember is lehetsz?
A Motorodból nagyon kevés látszik. De jól ápoltnak tűnik.
Tehát rossz ember már nem lehetsz.
A fotódból az is látszik, hogy magadra is figyelsz. S hogy intelektuális, humoros, szarkasztikus alkat lehetsz.
Annak ellenére, hogy egy korábbi hozzászólásodban azt írtad, hogy nem vagy híve az adatlap részletes kitöltésére. Annak ott van a Facebook. Szóval ennek ellenére elég részletesen kitöltötted.
A lakóhelyedből következik, hogy igazi magyar vagy. Mivel Romániához tartozik a városod, te mégis megőrizted az identitásodat, magyarságodat. Sőt lehet, hogy jobban mint a határon belül sokan. Ez kitűnik a fogalmazásodból.
Amikor először megnéztem a lapod, akkor újra megfogalmazódott bennem, hogy tényleg jó lenne, ha össze jönne a tervezet Virágós találkozó. Szívesen megismerkednék, és beszélgetnék veled is.
Mint ahogy az itt fórumozók nagy többségével.
Üdv: Zsocca Salgótarjánból
hat sajnos ezzel egyetertek... en pl. mar kioregedtem abbol a korbol, hogy a szorakozast az jelentse, hogy par ora motorozas utan jol megreszegedjek s sajnaljam a rockot. lehet en vagyok konzervativ, de inkabb olyan tarsasagot keresek, ahol a motorozas utan ertelmesen tudok beszelgetni a tobbi motorossal. s ez sajnos nem jellemzo, ugy ertem, nem ez a tobbseg (remelem senkit nem sertek meg)....
Te ! El ne add azt a jól beváltat egy másik zsákbamacskára.Ha viragóban gondolkozol akkor a lehető legjobban megkonstruállt típusa már a tiéd.
Nekem most a Yamaha "feleslegessé" vált, de mint már írtam sajnálom. Most azon vagyok, hogy az öcsémé legyen..
KI
Hát egy kis szerencse az mindig jól jön.
Most meg kell venni , a tözsdén is akkor kell venni mikor olcsó.
Látod milyen jó, hogy infót tettél fel magatokról? Egyből megcsodálhattam a szép 1100-det. Nagyon gondolkozom, hogy a 750-met lecserélem 1100-re. A baj csak az, hogy iszonyúan renbe raktam az elmúlt évben a mocimat, sajnálom eladni + nem is láttam mostanában olyan 1100-t amire nagyon beindultam volna.
Nekem még kezdőként mondtak egy jó mondatot, miszerint minden motoros haver amíg le nem veszi a bukósisakot.
A sorok között olvasva ezt úgy kell érteni, hogy persze motoros, haver, intünk egymásnak...stb de lehet hogy ha megállunk és beszélgetünk, kiderül az illetőről hogy egy idióta.

Anno csak mondták, azóta már én is többször tapasztaltam, hogy van ebben igazság :)
Sziasztok Itt Szegeden is motoroznank, de sajnos 25 30 centis havas es ho buckas talajon nem lehet.
Hányan motoroztatok ma? Mi a párommal mentünk egy 10-15 km-es kört a városban. Persze könnyű, Győrben délelőtt még nem esett.
KI
Ezen ne múljon, kitöltöttem az adatlapot.
Én eddig még senkiét nem néztem meg, így az enyémmel sem törődtem.. Nekem minden motoros jó ember... (ráadásul azt hazudok oda, amit akarok :( )
KI
akkor en milyen ember vagyok?
De jó lett volna pár hónappal ezelőtt. Akkoriban én kerestem tankot, de nagyon.
http://www.ebay.de/itm/Tank-Be...

Valaki keresett benzintankot,, itt ez 49+ 17 UER a posta
Sziasztok
Az adatlap kitöltéséről, csak annyit, hogy mindenkinek szuvenír joga.
De akinek nincs semmi adat, annak biztos, hogy nem válaszolok az általa feldobott témára.
És a válaszát sem veszem figyelembe, és nem is reagálok rá.
Mivel számomra, ha valaki még a nevét és a település nevét sem képes megadni. Tehát névtelenségben akar maradni. Az szerintem nem lehet őszinte. Sőt úgy gondolom, hogy hozzászólásait, valamilyen hátsó érdek vezérli.
Én szeretem tudni a fórumozó társaim nevét, vagy bece nevét. És hogy melyik égtájon él.
No és számomra a motorja fotója is sokat mond.
Mutasd a motorod, és megmondom milyen ember vagy. És itt nem a típusa, az ára a lényeg, hanem az ápoltsága.
Üdv mindenkinek! És mindnél hamarabb jó időt kívánok!
Majd csak jön már végre a tavasz!
Sikerült jó mulatnom, ez jó.
eh...... a korom a legkevesebb.
Nem rossz, de én csak a korodat irigyelem!
Oszinten szolva en se sok jelentoseget latom a nagy adatlapkitoltesnek, arra ott a facebook, ott aztan lehet... de ok, kitoltottem az enyemet, tettem kepeket, minden lenyeges reszletet leirtam, lehet olvasni s irigykedni.

nekem 2000es kiadasu 535osom van. en nagyon dragan vettem, a vallsag elott 1 honappal, es mivel nem ertek hozza, de maximalista vagyok, egy csomot rakoltottem. De ha nem igy lenne, akkor se adnam el olcson, max. annyiert amennyiert vettem + amit rakoltottem, de a vilagon senki nem adna erte ennyit. de nem is baj. nekem ez nagyom jo motor. kicsit lehetne nagyobb. de igy is szuper. azt hiszem meg sokan vannak igy, ezert tartja az arat...
Szerintem meg semmi jelentősége.
De hát mások vagyunk, más igényekkel.
Sziasztok !
Hát fénykép rólam sincs a az adatlapomon. Viszont ott a kutyám aki nagyon szép, én meg piszokul hasonlítok rá. (Nekem is van szakállam.) Viccet félretéve, abban azért egyetértek Brúnóval, hogyha egész alakos fényképet nem is, de némi információt közölhet mindenki magáról, ha belép egy társaságba, és csevegni kezd.
Egyáltalán, gondolod, hogy ez rossz hangulat eredménye? Ha valakinek "tiszta" a lelkiismerete nem titkolja kilétét. Szerintem ez neveltetés és intelligencia kérdése. Te azért tettél fel képet magadról, miért? Mert igy tartottad helyesnek. Erről beszélek.
azaz: mennyire keltél bal lábbal?