Végre eljött a jó idő én is elővettem a gépet.
Sajnos az akumlátor felmondta a szolgálatot . Így újat kell vennem.
Még mondhatni friss olaj van a motorban jó ha 600km van benne ...tényleg le kell cserélni ? Tényleg ennyit romlana az olaj minősége ? Most abból indulok ki ha egy üzlet megveszi a literes motorolajat felteszi a polcára ott áll fél évig akkor az már nem jó minőségű ? Jó persze nem ugyanaz mintha a motorblokkban állna de azért mégis .
A másik nem találok levegőszűrőt a motoromhoz 1998as xv535 dx virago . Ebben kérem a segítségetek.
Sajnos megint megmocskoltak a virago.ro forumjat, valami 7000 baromsagot kellett lepucoljak. szigoritottam a regisztracios felteteleket, es ISMETELTEN KEREK MINDENKIT, aki regisztral oda, hogy valahogy tudassa, hogy magyar. legegyszerubb, ha beirja a nevet es a telepulest ahonnan van.
ismetelten kerlek, ertestek meg, hogy a bigjimmy02@gmail.com email cimbol nem derul ki, hogy johiszemu felhasznalo vagy valami ujabb ukran faszfej regisztralt.
koszonom, s jo motorozast annak, akinel jo az ido, nalunk meg ho van....
Ma meló után én is megejtettem a tél utáni első gurulást, de sajnos már sötétedett, így csak kb. 20 km-t sikerült kihoznom a dologból. Hideg volt (5 fok), és az erős oldalszél miatt döntenem kellett, ha egyenesen akartam haladni. De azért én kemény voltam !
Pedig, ha nem dolgoztam volna, akkor szép szélcsendes időben és verőfényes napsütésben gurulhattam volna egy nagyobbat is.
Így csak egy kis rutinismétlésre volt idő, de ami késik, az nem mindig a vonat .
Jó gurulásokat, széles utat és balesetmentes szezont kívánok mindenkinek!
Ez cumi is lehet. Ugye kevés az esélye annak, hogy kosz került alá vagy meggyűrődött. Ha jól tetted a helyére semmi gond nem lehet. Ugyis le kell venned nézd meg alaposan nincs e hajszálrepedés a rögzítő csavar környékén és azért nem tömit rendesen.
Lehet van feketében is nekem piros de a kerek alól jön az ciki, mert lehetséges a törés.
Nekem át kellet tenni a régiből a tömítést mert a tokos német nem küldte el de tökéletes lett ami bizonyítja ,hogy nem mindig a tömítés a baj.
A kép bal fölső részén az elvékonyodó felfelé menő , a végén ott a felfogató csavar, a tömités piros szinű és kerek. A másik tömítés nagyobb, fekete és téglalap alaku.
Nekem a jobb alsó tört le. A baloldali az nem törhet le mert az a közepén van inkább a balfelső törhet még le. Lehet valami kosz alá kerűlt és azért erszt.
Nem. Annak az alumínium alkatrésznek most a jobb oldali végén lévő tömítését mutatod. A szivárgás az alumínium alkatrész másik végén lévő O-gyűrű alól szivárog.
Így kezdte nekem is csak a jobboldali csavarnál. Vágtam alá vékony tömítést nem lett jó aztán új tömítés még szarabb lett és mikor harmadjára szétszedtem a kezemben maradt a sarka, letört a spiátert, nem lehet túl húzni nekem lehet sikerült és a harmadik próbálkozáskor a kezemben maradt. Beraktam a használt másikat érzéssel meghúztam a három csavart és tökéletes lett.
A yuasa- nálam 4 évet ment. ha a poweroad bír kettőt, akkor ugyanott vagyok, mint a yuasa-val... ha 3-at, akkor már nyertem
kb 6500 vagy mennyi volt. (bár ha most a tavasszal nem indul a gép, akkor )
Végre eljött a jó idő én is elővettem a gépet.
Sajnos az akumlátor felmondta a szolgálatot . Így újat kell vennem.
Még mondhatni friss olaj van a motorban jó ha 600km van benne ...tényleg le kell cserélni ? Tényleg ennyit romlana az olaj minősége ? Most abból indulok ki ha egy üzlet megveszi a literes motorolajat felteszi a polcára ott áll fél évig akkor az már nem jó minőségű ? Jó persze nem ugyanaz mintha a motorblokkban állna de azért mégis .
A másik nem találok levegőszűrőt a motoromhoz 1998as xv535 dx virago . Ebben kérem a segítségetek.
Krueger
Sajnos megint megmocskoltak a virago.ro forumjat, valami 7000 baromsagot kellett lepucoljak. szigoritottam a regisztracios felteteleket, es ISMETELTEN KEREK MINDENKIT, aki regisztral oda, hogy valahogy tudassa, hogy magyar. legegyszerubb, ha beirja a nevet es a telepulest ahonnan van.
ismetelten kerlek, ertestek meg, hogy a bigjimmy02@gmail.com email cimbol nem derul ki, hogy johiszemu felhasznalo vagy valami ujabb ukran faszfej regisztralt.
koszonom, s jo motorozast annak, akinel jo az ido, nalunk meg ho van....
Pedig, ha nem dolgoztam volna, akkor szép szélcsendes időben és verőfényes napsütésben gurulhattam volna egy nagyobbat is.
Így csak egy kis rutinismétlésre volt idő, de ami késik, az nem mindig a vonat .
Jó gurulásokat, széles utat és balesetmentes szezont kívánok mindenkinek!
Nekem át kellet tenni a régiből a tömítést mert a tokos német nem küldte el de tökéletes lett ami bizonyítja ,hogy nem mindig a tömítés a baj.
http://www.cylex-tudakozo.hu/c...
99% hogy lesz nekik amit kérsz...
Akkor viszont letörhetett a felfogatásnál. nekem a másik szélén csepegett.