A mágnest elvitték az orom elöl mert egyszerre nem tudtam 3 alkatrészre licitálni amit ugyanaz az eladó tett fel és 20 másodperc különbséggel járt le. De ketöt így is megcsíptem.
Köszi Bruno60! Megtaláltam őket a neten. Ha valakinek esetleg km óra problémája van, címük: Speedometer KFT 1132 Bp,XIII Alig utca 12. Tel 3/ 294-195. Kösz szépen! üdv. Deschke
Sziasztok! Tud valaki arról,hogy megtett km.számlálót lehet -e kalibrálni? Kimértem, és azt tapasztaltam,hogy kb 5%-ot csal minuszban. Digitális számlálóról van szó.Előre is kösz!
kicsit regebbi tema, de most olvastam. eleg sok motors filmet lattam (amik fel lettek sorolva, azt hiszem, mind...) en azert leszukitenem a dolgot 3+1 filmre... persze a tobbit is meg lehet nezni.... csak minek? de persze az izles az szemelyes dolog.... szoval
szelid motorosok - 1969
a vad (the wild one - marlon brando - alapfilm) - 1953
vad angyalok (wild angels) - 1968
es a + 1 film (nem motoros, de meg kell nezni, hogy kerek legyen a tortenet):
utazas a semmibe
kiemelnem a marlon brando filmet, eleg nehezen beszerezheto, de az filmtortenetileg is erdekes...
tisztelettel
modi
ps. ha hasonlo filmeket akar meg valaki nezni, akkor ajanlom a zabriskie point c. filmet
Csáó. Engem a 2.-es érdekelne. "Teleszkópra szerelhető lámpatartó."
Az adatlapomon találsz elérhetőségeket!
Oda küldenél róla fotókat? Ha van olyan amikor a motorodon volt az is jöhet.
A lendkeréken szvsz máshol vannak a furatok, az újat 6 csavar tartja, a régit csak 3.
A szerelés nagy mestereihez fordulok a kérdésemmel!
A régi tipusú szabadonfutó csereszabatos e a 1997 utáni gyártásuval?
Eladtad már a gumit?
Esetleg érdekelne ha nem nagyon öreg.
Üdv:
Zsolt
szelid motorosok - 1969
a vad (the wild one - marlon brando - alapfilm) - 1953
vad angyalok (wild angels) - 1968
es a + 1 film (nem motoros, de meg kell nezni, hogy kerek legyen a tortenet):
utazas a semmibe
kiemelnem a marlon brando filmet, eleg nehezen beszerezheto, de az filmtortenetileg is erdekes...
tisztelettel
modi
ps. ha hasonlo filmeket akar meg valaki nezni, akkor ajanlom a zabriskie point c. filmet
motornál vettem. B.
Az adatlapomon találsz elérhetőségeket!
Oda küldenél róla fotókat? Ha van olyan amikor a motorodon volt az is jöhet.