Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A mágnest elvitték az orom elöl mert egyszerre nem tudtam 3 alkatrészre licitálni amit ugyanaz az eladó tett fel és 20 másodperc különbséggel járt le. De ketöt így is megcsíptem.
De. Amibe belekapaszkodik a csapágy. A nagy fogaskerék.

A lendkeréken szvsz máshol vannak a furatok, az újat 6 csavar tartja, a régit csak 3.
A lendkerék az a mágnes , az ugyanolyan,és mit értesz a fogaskoszorún? Az nem az ami a képen is látszik?
Fogaskoszorúval és lendkerékkel együtt igen.
Itt van a rég és az ujabb tipus fotoja.
Sziasztok!
A szerelés nagy mestereihez fordulok a kérdésemmel!
A régi tipusú szabadonfutó csereszabatos e a 1997 utáni gyártásuval?
Köszi Bruno60! Megtaláltam őket a neten. Ha valakinek esetleg km óra problémája van, címük: Speedometer KFT 1132 Bp,XIII Alig utca 12. Tel 3/ 294-195. Kösz szépen! üdv. Deschke
Ha valakinek jó motor kárpitos kell: Szabó Zsolt, Szentendre Bogdányi u.44. 06 20988 7628 Brúnó
Igen. Bp.-n. Haudek József Bp. Alig u.? nem a számot. Kifejezetten km órákkal foglalkozik már vagy 20 éve. Üzlethelység az utcáról. Brúnó.
A gumi méreteltéréssel kapcsolatosan teljessen igazad van, de "sajnos" nem ez a gond,mert még a gyári gumik vannak a motoron. üdv!
Nem az előírt gumiméret a számlálót működtető keréken tipikusan ilyen tünet. Nem hiszem, hogy működhet a dolog.
Sziasztok! Tud valaki arról,hogy megtett km.számlálót lehet -e kalibrálni? Kimértem, és azt tapasztaltam,hogy kb 5%-ot csal minuszban. Digitális számlálóról van szó.Előre is kösz!
Igen sajnos, már majdnem egy éve !
Szia!
Eladtad már a gumit?
Esetleg érdekelne ha nem nagyon öreg.

Üdv:
Zsolt
kicsit regebbi tema, de most olvastam. eleg sok motors filmet lattam (amik fel lettek sorolva, azt hiszem, mind...) en azert leszukitenem a dolgot 3+1 filmre... persze a tobbit is meg lehet nezni.... csak minek? de persze az izles az szemelyes dolog.... szoval

szelid motorosok - 1969
a vad (the wild one - marlon brando - alapfilm) - 1953
vad angyalok (wild angels) - 1968

es a + 1 film (nem motoros, de meg kell nezni, hogy kerek legyen a tortenet):

utazas a semmibe

kiemelnem a marlon brando filmet, eleg nehezen beszerezheto, de az filmtortenetileg is erdekes...

tisztelettel
modi

ps. ha hasonlo filmeket akar meg valaki nezni, akkor ajanlom a zabriskie point c. filmet
Oké. Pálesz az jöhet. B.
Édesapám féle házipálinka? csak kóstolónak... sütit nem tudok sütni... rossz a sütő...
Köszi, de egyikkel se élek. Az elvitelről neked kell gondoskodnod!Hívj: 06 30 2500 444
A gumibelsőt lestoppolnám, ha lehet :) de ingyen nem kérem, sör, vagy csoki :)
Az utolsó 2 tételből mennyit lehet alkudni?
Felteszem a képeket.B.
gyere magánba postaviktor@gmail.com
Szia! Megpróbálom lefényképezni, egyébként ma vettem és itthon derült ki, hogy nekem nem jó. Tehát nem volt még felszerelve. Bázis
motornál vettem. B.
Csáó. Engem a 2.-es érdekelne. "Teleszkópra szerelhető lámpatartó."
Az adatlapomon találsz elérhetőségeket!
Oda küldenél róla fotókat? Ha van olyan amikor a motorodon volt az is jöhet.
Hali! Mennyiért vetted?