Nekem még meg is van az első legálisan vásárolt Verhóm. Letárolva, leszilikonozva, eredetiben. Valahol van hozzá egy Corvin áruház számla is, 4200Ft volt.....Jó kis csuklótörögető gép volt hegyre felfelé...
Most meg szemezgetek a Pancsikkal, szívesen betennék egyet a garázsba, és néha döccenni vele egy kört. Csak rohadt drágák. 80 tájékán 2-3 ezer forintokért dobálták őket a hepajon.
Az első komoly vasam Pannónia TLT volt, aztán P10, P21, Jawa 350, Cz 175, és a kedvenc egy 250-es Trophy felvértezve. Vele fejeztem be egy időre a motorozást, hogy ötvenesen legyen mit újrakezdeni.
Öregszetek mind de végül is jó nosztalgiázni! 125s lemezvillás csepelen, 250s csepelen és k25n tanultam motorozni! Verhovinával bejártam egész Pestmegyét! Szeretnék újra olyan korú lenni!
Volt hogy leszakadt kuplung bowdennel jöttem haza Budapesten keresztül Pécsre. Pedig a városban már akkor is volt forgalom, meg kifogott az ember jó pár piros lámpát. Ügyes kis moci volt !
Hűűű, de jók a képek. A Jawa nekem is a szívem csücske volt, a régi 175-ös Czetkával együtt. És mekkora találmány volt rajtuk, a félautomata kuplung. Bár nem sokat használtuk, a kart se...
Sziasztok Motorosok !
Bocs ha off a hozzászólás, de ma a kezembe került pár régebbi fotó. Talán nem mindenkit untatok ha megosztom veletek. A képek emlékeim szerint 1974 ben készültek, mi akkor ilyen motorokon motoroztuk végig Magyarországot, de a sátras kép Bulgáriában egy tengerparti campingben készült. Szóval a sokat fikázott szoci motorokkal is lehetett kicsit hosszabb túrákat tervezni. Csak megjegyzem az 1:33 keverék 3forint 30 fillérbe került.
Attól függ mennyibe kerülnek az alkatrészek amit rendelsz, vagy attól hogy milyen a súlyuk, 3 féle módon küldhetik rajtad áll melyiket választod. Én mindig a legolcsóbbat választottam azzal 2 hét alatt itt a motyó kb.
Ezek a ragasztók jól használhatok töréseknél és repedéseknél. Lényegesen szebben néz ki mint egy hegesztés, tömítési hiba esetén nem valószínű hogy jól működik mivel a tömítéshez soha nem fog hozzá kötni.
Sziasztok!
Szükségem lenne XV1000-hez szilentekre a vázba, kormánycsapágyra. Van valakinek ötlete honnét lehetne beszerezni? biker-world.hu-val már próbálkoztam, nem jött össze.
Köszi, megpróbálom. Már bekentem egy piros gumiállagú valamivel, de az nem fogta meg. Lehet hogy az előző tulaj a blokkot szétszedte, és tömítéshiba. Alul a hűtőbordák között/mögött olajos.
Szia!
Én több mint két hónapja rendeltem tőlük tömítést az automata elküldte a válasz emailt, hogy vették a rendelést és azóta semmi válasz. Több emailell bombáztam őket semmi hír.. telefonon se tudtam elérni a bandát, szeríntem becsődőltek.
Sziasztok!
Tudtok valamit a www.biker-world.hu-ról?
3 hete rendeltem alkatrészt, kaptam egy válasz e-mailt, azóta semmi hír róluk és még az oldal sem működik.
Ha valakinek van valami infója ezzel kapcsolatba kérem jelezze.
Tudtok valami másik helyet, ahol vehetek xv1000-hez kormyánycsapágyat és szilenteket a vázba?
Köszi előre is a segítséget.
Most meg szemezgetek a Pancsikkal, szívesen betennék egyet a garázsba, és néha döccenni vele egy kört. Csak rohadt drágák. 80 tájékán 2-3 ezer forintokért dobálták őket a hepajon.
Az első komoly vasam Pannónia TLT volt, aztán P10, P21, Jawa 350, Cz 175, és a kedvenc egy 250-es Trophy felvértezve. Vele fejeztem be egy időre a motorozást, hogy ötvenesen legyen mit újrakezdeni.
Bocs ha off a hozzászólás, de ma a kezembe került pár régebbi fotó. Talán nem mindenkit untatok ha megosztom veletek. A képek emlékeim szerint 1974 ben készültek, mi akkor ilyen motorokon motoroztuk végig Magyarországot, de a sátras kép Bulgáriában egy tengerparti campingben készült. Szóval a sokat fikázott szoci motorokkal is lehetett kicsit hosszabb túrákat tervezni. Csak megjegyzem az 1:33 keverék 3forint 30 fillérbe került.
Attól függ mennyibe kerülnek az alkatrészek amit rendelsz, vagy attól hogy milyen a súlyuk, 3 féle módon küldhetik rajtad áll melyiket választod. Én mindig a legolcsóbbat választottam azzal 2 hét alatt itt a motyó kb.
Ha tudsz Angolul itt van minden:
http://www.boats.net/index.php...
Google fordító is egsz türhetően fordítja értelmezhető legalábbis.
87-es a vasam.
Mennyi idő alatt jött meg a rendelt alkatrész és mennyibe kerül a szállítás?
Váz alkatrészek:
http://www.boats.net/parts/sea...
Kormány alkatrészek:
http://www.boats.net/parts/sea...
Ha kell szívesen segítek neked megvenni én sokmindent rendeltem már innen.
Szükségem lenne XV1000-hez szilentekre a vázba, kormánycsapágyra. Van valakinek ötlete honnét lehetne beszerezni? biker-world.hu-val már próbálkoztam, nem jött össze.
Én több mint két hónapja rendeltem tőlük tömítést az automata elküldte a válasz emailt, hogy vették a rendelést és azóta semmi válasz. Több emailell bombáztam őket semmi hír.. telefonon se tudtam elérni a bandát, szeríntem becsődőltek.
Tudtok valamit a www.biker-world.hu-ról?
3 hete rendeltem alkatrészt, kaptam egy válasz e-mailt, azóta semmi hír róluk és még az oldal sem működik.
Ha valakinek van valami infója ezzel kapcsolatba kérem jelezze.
Tudtok valami másik helyet, ahol vehetek xv1000-hez kormyánycsapágyat és szilenteket a vázba?
Köszi előre is a segítséget.
Ha az olajszint alatt van a repedés, a leeresztés és kicsepegés után ragasztható a blokk. Ha felette van, még ezt sem kell.
Vannak már olyan fémragasztók amelyekkel a blokkodat kivűlről is megtudod ragasztani.