Tisztelt Fórumos Társaim!
Van egy pár dolog amitől szivesen megválnék, eladnék, ill. ingyen vihető karácsonyi ajándékba.
1. 750-ről kormány + tartó = 20.000.- (használt)
2. Teleszkóra szerelhető lámpatartó = 4.000.- Új, 1 pár krómozott. (
új ára 5.300.-)
3. Első sárhányora csavarható sasfej = INGYEN (használt)
4.19" elsőkerékhez vadi új (bontatlan) tömlő = INGYEN (2.400.- volt)
Ha valamire esetleg magas árat irtam, lehet alkudni. Gyorsabb ha tel. hivtok: 06 30 2500 444 Brúnó.
Mi szokott a tipikus baja lenni az XV750 index kapcsolójának.
Az utóbbi 1 évben a balra index kb. másodikra megy csak vagy ha jó erősen megnyomom balra, és a kikapcsolás sem mindig történik meg benyomás után csak néha másodszorra.
Szétszedtem már vagy 2-3x megcsiszolgattam mindenhol az érintkezőket, de nem lett jobb, szerintem elkopott az egész kis mechanika.
Valami ötlet a javításra ?
Új az drága 110$ körül van plusz szállítás, használtat találtam 29.90 + 34 szállításért, de semmi garancia nincs rá hogy nincs ugyanugy meglopva mint az enyém.
Nyugtassatok meg hogy az hogy most egy kicsit passzentosan forog a kerék az 10-15km alatt elmúlik, bekopik visszanyomkodja a dugattyúkat ahova kell. Lehet kézzel forgatni a kereket természetesen, csak azért úgy fogja egy kicsit.
Én ma kicseréltem a féktárcsákat, ennélfogva nekem is kellett szedni a kereket, majdnem ugyanazt csináltam mint te csak még észbekaptam és kivettem az autóból a trapézemelőt és egy deszkával a karter alatt kicsit megemeltem.
Reméljük végül se neked se a mocinak nem lett baja.
Csáó! Én PCén játszok a (MX vs ATV Reflex) Gammel!
Pár film:
Halálfejesek
Vas
Hideg mint a ko
A pokol angyala
Vad motorosok
Szelíd motorosok
Faterok motoron
Rock, fu és motor
Az utolsó motorosok
Hell Ride - Pokoljárás
Che Guevara: A motoros naplója
Ha eljönnek a bomberek
A szellemlovas
Harley Davidson és Marlboro Man
Mad Max (1979)
Sziasztok Srácok
Nem tudom ki, hogy van vele nekem rettentően hiányzik a motorozás.
Ezért is meg a járatás miatt is. Hetente pöfögtettem a garázsba. Felmelegedésig. No de nem erről akartam írni.
A Motorozás hiányának csökkentése érdekében elkezdtem motoros filmeket keresni itt a netten. De nem sokat találok.
A Faterok Motoron, nagyon tetszett. Meg a Szelíd Motorosok is. Bár kissé vontatott.
Kérdésem az lenne, hogy tudtok-e ezeken kívül még jó motoros filmeket ajánlani?
Nekem a vígjáték formula tetszik igazán, de más motoros filmet is örömmel megnéznék.
Ja és online szeretem őket megnézni.
Előre is köszi a tippeket.
Mindenkinek minden jót kívánok! És sok türelmet a téli motor elvonás tüneteinek elviseléséhez!
Hát ma egy óriási hülyeséget csináltam. Már emlitettem, hogy nem vagyok egy műszaki zseni, de, hogy enyire hülye vagyok azt nem gondoltam. A már téliesitett mocimra (750) kitaláltam, hogy kiszerelem az első kereket, elviszem gumishoz gumit cserélni. Tavasszal ne azzal keljen kezdeni. Nem számitottam rá, hogy ha kiveszem az első kereket "orra" bukik a motor. Ez tőrtént. Esett vagy 30 cm a földig a blokk. Remélem nem lett semmi baja, ámbár rögtön közép sztenderre emeltük (3-an), alátoltam egy sámlit. Plusz
ezt a macerát egy 3 hónapja operált lágyék sérvvel csináltam. Azóta kész idegbeteg vagyok, hogy nem jött-e elő ismét a sérv. 5 percenként köhögök és fogdosom a műtét helyét. A családom meg ki akar nyírni. Nem is értem miért nem kértem tanácsot a fórumon?
Hát mind két esetben remélem, hogy minden rendbe lesz, és tisztelt fórumos társaimtól elnézést kérek a sok " személyes" baromságaimért. Sziasztok, Brúnó.
6000 km a csereperiódus.
15W50 vagy 20W-50 ásványi, 3 liter. Repsol Moto 4T vagy Repsol V-twin ajánlott.
Ha két éve poshad benne az olaj, cseréld le feltétlenül. Az állapot (szín) nem mérvadó, 500-800 km után már fekete az olaj. A közhiedelemmel ellentétben ez a jó olaj ismérve.
Sziasztok skacok!Most vettem a vasomat,kb 2évet állt.Előtte volt olaj,szűrő.stb cserélve.Azóta kb 1000 km-t ment.Szerintetek kell újra olajat cserélni?
Van egy pár dolog amitől szivesen megválnék, eladnék, ill. ingyen vihető karácsonyi ajándékba.
1. 750-ről kormány + tartó = 20.000.- (használt)
2. Teleszkóra szerelhető lámpatartó = 4.000.- Új, 1 pár krómozott. (
új ára 5.300.-)
3. Első sárhányora csavarható sasfej = INGYEN (használt)
4.19" elsőkerékhez vadi új (bontatlan) tömlő = INGYEN (2.400.- volt)
Ha valamire esetleg magas árat irtam, lehet alkudni. Gyorsabb ha tel. hivtok: 06 30 2500 444 Brúnó.