Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ActEvo? Cseréld le, mielőtt tönkrevágja a biciklit. Ez mosogatólé, nem olaj. Nem vicc, ez komoly...

Ami a tuning elektronikát illeti, erősen kétlem, hogy egy ilyen paraméterű motor működésébe beleugasson, főleg, hogy házibarkács. Ezeket leginkább pörgős sornégyeknél használják, 5-10% teljesítmény növekedést érnek el vele, de nálad max annyit csinál, hogy a gyújtást nem tiltja le adott fordulatszám felett, vagy az előgyújtás paraméter-táblája más kicsit a gyárinál, bár ez egy 70 fokos V2-nél elég szükösen variálható. Nem véletlenül nem kapható hozzá kész tuning elektronika.

A gyertya szikrájának a sebessége nem változtatható, az fénysebesség-közeli érték, a fizika törvényei szerint.
Bukósisak vásárlás előtt állok. 50.000.- van rá. Javaslatokat kérek. Új, vagy használt? Felhajthatós, nem száguldozós, chopperes (max. 100 km) tipus vagyok. Milyen márkát nézzek. Az se baj ha nem márkás, de megbizható, könnyen kezelhető stb.....
A REPUBLIC-nak vagyok a technikusa, szállitója és sassion szenésze (ütös hangszereken). Valamikor a 70-es években 10 éven keresztül profi dobos voltam. Sajnos ez rég volt. Most a motor a szerelem. Üdv.
"Gyorsabban adja le a szikrákat a gyertya."

Minél gyorsabban ? A fénynél ? :)))
Tudom nem a kérdésre a válasz, de melyik zenekarban játszol mint dobos?... Sry ha tévedek képről ítéltem.
Sziasztok! Van valami módszer a lámpa, ill. pótlámpák beállitására? Köszi. Brúnó.
Bocsi srácok ,hogy ennyit posztolok.

Blacki ha akarod akkor szívesen elküldöm a vidit amiről fotóztam. Igaz mást is tartalmaz, de a lényeg asszem látszik...

Ha adsz egy Emailt akkor elküldök oda egy linket ahonnan letudod szedni. (data.hu)
Találtam egy vidit ahol már 1x felvettem.
Lefotóztam a vidiből azt a részletet. (Kicsit homályos)

Hátha oltári nagy hülyeséget mondtam akkor előre is bocsi mindenkitől! De akkor nekem hazudtak amikor vettem és a bátyám kidobhatja a diplomáit.

http://kepfeltoltes.hu/111208/tuning_www.kepfeltoltes.hu
_.png

Klikk rá kinagyítható!
Vissza térve az előző tuning cuccal kapcsban. Ha gondoljátok lemegyek és lefényképezem de nem látszik semmi csak a hűtő. Nincs kedvem lebontani érte a motort. :D
Érdekes egy link lett belőle. XD

http://www.olaj24.hu/T/castrol...
Nem hiszem ,hogy sokkal okosabbak letettek így vissza olvasva amit írtam, de sry én nem nagyon értek az elektromos dolgokhoz. De hiszek a tesómnak ,mert tényleg ért hozzá több ilyen sulit is végzett meg nagyon komoly szakember az ilyenekben. Meg hát gondolom akkor az előző tulaj se kamuzott.

Az olajos dologra válaszólva itt egy link:
www.olaj24.hu/index.php%3F%26t..." title="http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:9K-vHzPl1nAJ:www.olaj24.hu/index.php%3F%26t..." target="_blank">http://webcache.googleusercont...

Nem itt vettem de ez az.
Amit ne mértek az az olajjal kapcsban.
Ezt nem értem... Mire lennél kíváncsi?

Elektronika tuning:
Gyorsabban adja le a szikrákat a gyertya.
Ennek a cuclinak külön hűtője is van a bizti kedvéért.
A fordulatszámot nagyobbra tudom pörgetni, stb.

Nem nagyon értek hozzá, nem én csináltam.
Amikor megvettem ez már benne volt és valamit motyogott is róla a fazon ,hogy olyan tuning amitől kicsit több a le meg magasabbra feltudom pörgetni a fordulatot. És most azért írtam ki ide ,mert átnéztem, meg megnéztem hogy mi az a baszott nagy hűtőborda a seggem alatt. Aztán bratyóm jobban ért az elektronikához mint én és ő is megnézte kicsit jobban és mondta ,hogy ez szerinte 80% ,hogy ezt csinálja. Aztán ,hogy működik e fingom sincs. :)
Én is csupa szem és fül vagyok...
"Elektronika tuning. (4-5 plusz le)"

Ez is érdekelne...
"Motor olaj csere. (Castrol SAE 20W50 ásványi)"

Milyen? Mi van a dobozra írva?
Kihagytam a guminyomás beállítását! :p

Első: 1,8 - 2 bar
Hátsó: 2 - 2,3 bar

Yamaha XV Virago 400ccm Custom Chopper! alias Pokoli Láng! :P
Sziasztok pajtik! :)

Új visszapillantó tükrök. (Csodásak! :$)
Motor olaj csere. (Castrol SAE 20W50 ásványi)
Kardán olaj csere. (Hypoid Gearbox SAE 80W90)
Fék olaj csere.
Kenések ellenőrzése.
Csavarok ellenőrzése.
Aksi csere. (Pöcre! :)
"Furulya" fojtás kivéve. (Csodás öblös hang)
Elektronika tuning. (4-5 plusz le)
Karbik beállítva-szinkronizálva.
Gyújtás beállítva.
Ülés alá hiányzó gumibak beszerezve. :)

Ezek voltak ma a munkálataim. :P
És még kb 3x ennyi vár rám! :) Szezonra minden meglesz! :D
Szia!
Én egy DKW RT 125-sön vizsgáztam az egykori NDK-ban.
Úgy gondolom, hogy ez a típus volt a mi Csepeljeink "ihlete"
(Mint két tojás, úgy hasonlítanak egymásra.)
A második VH. előtt is zümmögtek már Németországban.
Az újjal jobban jársz.
Nagyvas.hu-n van több gyártótól is.
Sziasztok! Hol van a legjobb áron 750-hez féktárcsa? Vagy esetleg érdemes "jó" használtat venni?
hat a mutatvanyt meg vallalnam... de honnan szerzunk ilyen not?
hu bakker tenleg nem, hogy mirre kepes a centrifugalis ero, neztem egyet a youtubon autoval is megcsinaljak